Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 17/02/2007 03:24
Głosować głosować z każdym dniem jest co raz lepiej uruchomić wszystkich swoich znajomych bo pierwsze miejsce się należy Pozdro dla E i całego zespołu
Od poczętku tego tematu oprócz mnie wpisywało się 45 osób. Są to (alfabetycznie): alex, antyC, bania, borsuk, BzM, christoph, Cinek, cypis1948, Czarny, eF^, Elle, EsPEraNTO, -HL, Karaś, Kibic-Płonia, kibic79, King Kong , KloceK, Lissek, lotus, luki_717, Marcello, M@ty$, oczko82, P., pckjtn, Plum, PORTOWCY, Pszczółek, RADZIX86, Ramzes_, robso, RUBIN, Sadu, seeedzik, Shivan, Slim, Steryd, tarpan, TomekMKS, Vasyl-Zawodowy Szaman, wilk, Wytrawny Melanżownik, X-PACK, Ziemniak.
Wiem, że jest jeszcze trochę osób z tego forum, które nam pomagają, choć do tej pory się nie wpisywały w tym temacie.
Każdy z Was wpisując się tutaj udowodnił, że zależy mu na jak najlepszej pozycji w konkursie Hybrydy. Super sprawa, że bezinteresownie wiele osób pomaga i chce wspólnie wypromować zespół ze Szczecina.
Jeśli utrzymamy regularność i będziemy oddawać z jednego kompa 1-2 głosy dziennie (z róznych maili) dołączy sie ktoś następny (mam nadzieję) to tylko dzięki forum Pogońonline mamy gruby wynik. Jeśli do tego pomogą nam nasi i Wasi znajomi spoza forum to już napewno DAMY RADĘ. Proszę o nieoddawanie więcej niż 2 głosów z jednego kompa na 24h, gdyż grozi to dyskfalifikacją
Proszę Was o codzienne głosowanie i pomoc dla Hybrydy. Ich sukces to też nasz sukces.
Od zawsze na zawsze Pogoń Szczecin
Jest tak:
Głosować można co 24h za pomocą www.music.interia.com.pl dalej TOP100 szukamy w czołówce-->
Hybryda-->Szczecin nocą--> głosuję i po 10 minutach na maila przychodzi wiadomość, którą trzeba potwierdzić.
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 18/02/2007 10:59
Mam nadzieję że następny temat odnośnie Hybrydy będzie zatytuowany: ''Przoszę nie ściągać kawałków Hybrydy z neta tylko kupować płyty w Empiku ''. I tego życzę. Pozdro.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Głosujemy na SZCZECIN NOCĄ - 18/02/2007 20:10
Dziewczyny i chłopaki!
Tyle się tu nas udziela, ale nie wszyscy pamiętają żeby głosować. Prędkość przez weekend spadła więc PRZYPOMINAM tym co zapomnieli i dziękuję tym co niezapominają.
Czas tylko do końca kwietnia więc sprężcie się jeśli ma się udać. poprzypominajcie swoim znajomym.
Plan minimum to do końca wtorku przeskoczyć zespół na 12 miejscu (strata jest ok 110 głosów) a do końca miesiąca conajmniej na 9 miejsce.
POSTARAJMY SIĘ.
Aby do końca kwietnia zdobyć 4500 pkt Hybryda musi dziennie dostać ok 52 głosy, więc sądzę że liczba 60 głosów dziennie była by odpowiednia a dziś od rana oddaliśmy zaledwie 25 głosów
Także zepnijta się ludzie bo dubla nie będzie!!!
A przecież nie chcemy aby nad Szczecinem zabłysło Fioletowe Słońce
Ostatnio edytowany przez: karavka, 18 lutego 2007, 21:37 [1 raz(y)]
Pijany żyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy więcej
Pijmy bo szkło nasiąka !!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.