| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 28/11/2006 10:14
Zwątpiłem po 2 secie, myślałem że znowu nasi siatkarze spalili się w ważnym meczu... ale Lozano jednak wie co robić w takich momentach. Nareszcie mamy wyrównaną kadrę!! I to nie tylko pierwszą 6, ale całą 12 i to chyba największa zasługa Lozano, że zrobił z tych ludzi drużynę która potrafii wygrać z każdym.
Teraz mamy silnego sparing-partnera (Serbia) a później zaczynamy walkę o złoto... Coś fantastycznego
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 28/11/2006 10:50
Ten mecz to klasa światowa, pokazali że jesteśmy liczacą się drużyną, że te grupowe zwycięstwa po 3-0, nie były dziełem przypadku. A tak nawiasem to dokopaliśmy im dodatkowo za mieso Teraz trzeba bedzię grubo się zastanowić nad tym z którego miejsca lepiej nam awansowac, zresztą w takim gazie i z taką formą nikt nie jest w stanie nas pokonać Czas na powtórke sprzed 30 lat, czas na złoto!!!!! POLSKA!!!!
|
" Tylko to co najlepsze jest wystarczająco dobre "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 28/11/2006 16:16
nie szlo na poczatku zabardzo naszym. winiarski nie trafial jak kiedys, swider ani punktu nie zdobyl, wlazly trafil tylko 2 razy i z bloku bez punktów. po 3 secie wszedl szymanski, bakiewicz i gruszka i poprowadzili nas do zwyciestwa. POLSKA!
ale ten komentator jak robil wywiad z gruszka po meczu mial zachrypniety glos
|
Ostatnio edytowany przez: robso, 28 listopada 2006, 16:22 [1 raz(y)]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 29/11/2006 08:44
Mecz się trochę opóźnił ale pierwszego seta wygrywamy do 26. Wynik się wydaje bardzo wyrównany ale to Polacy byli zespołem lepszym. Trwa drugi set.
Edit: drugi set wygrany koncertowo 25:18
|
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 29 listopada 2006, 09:02 [1 raz(y)]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 29/11/2006 13:33
na tym etapie z tak silnymi rywalami na porażkę zawsze trzeba być przygotowanym i ewentualna porażka z Bułgarami (odpukać) na pewno nie będzie nieoczekiwana.
Zwłaszcza, że teoretycznie podobnie jak Serbia i Rosja mają lepszy zespół od nas. Ale tylko teoretycznie.
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 29/11/2006 13:51
Bulgaria to zespol nieobliczalny pokazuja to od kilku lat moga wygrac z kazdym ale tez z kazdym przegrac.Przy dobrej grze blokiemy takiej jaka zaprezentowala Polska w meczu z Serbia, powinno byc dobrze.Ciekawe czy Konstantinou jest w kadrze Bulgarii.
|
www.sectorshop.net
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata Siatkowki Mezczyzn - 29/11/2006 14:37
znam tylko jednego zawodnika bułgarskiego o podobnym nazwisku - Plamen Konstantinow. Może o niego Ci chodziło?
Bardzo jestem ciekawy, jak zaprezentuje się Bułgaria. Czarny dobrze napisał - z nimi to nic nie wiadomo...
Pełna charakterystyka naszego najbliższego rywala --> http://www.mssiatkarzy.wp.pl/kat,1007029,wid,8568422,wiadomosc.html
P.S. pan Chajzer to zapalony kibic...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7