Odp: The Lost-Zagubieni - 24/08/2006 21:10
No i po 1 serii Prison Break a dzis juz po 1 odcinku 2 serii...Jednym slowem:Genialny serial o klase lepszy od The Lost,w zagubionych czasami przynudzali z tymi retrospekcjami,to w PB co odcinek cos sie dzialo jak udalo sie rozwiazac jeden problem,odrazu powstawal drugi ,rewelacja! i jakos bardziej mnie wciagnelo w sumie wyszlo w poltora dnia cala serie i jeszcze malo, teraz trzeba czekac co tydzien na 1 odcinek, oby wiecej takich seriali!,jakos inaczej patrze teraz na the Lost
PB jest lekko naciagany i ma pare niespojnosci. fajnie sie oglada bo wciaga i tez go w pare dni obejrzalem ale praktycznie wszystko to juz kiedys bylo (ucieczka z wiezienia - Skazani na Shawshank, pozniejsza ucieczka - Scigany) tylko mamy to troche w innym sosie przedstawione. poza tym Lost i PB to sa 2 zupelnie inne bajki. mnie osobiscie bardziej kreca Zagubieni. ten klimat wyspy, taki tajemniczy, nie wiadomo co, gdzie i jak. troche nudnych fragmentow jest ale nie wszystkie odcinki moga byc zajebiste bo by im sie pomysly skonczyly po 1 sezonie. btw. kiedys gdzies czytalem ze PB pierwotnie mial miec 13 odcinkow, a zdobyl taka popularnosc ze producenci wykminili w nim zlota kaczke do robienia kasy i dorobili dalsze epizody. tak samo Lost ma fabule na 5 sezonow z tego co pamietam.
a w PB mnie wkurwili ze odrazu teraz na poczatku 2 sezonu najfajniejsza aktorke zabili bo ta lekarka to taki placuch jest
ps. jest Lost, nie the Lost
ps.2 ciekawy byl tez serial Invasion
ps 3 obejrzyj sobie pilot serialu Vanished (pojawil sie w sieci tego samego dnia co 1 odc 2 serii PB). to sie dopiero kozacko zapowiada
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
nie o fabulowe niespojnosci mi chodzilo tylko raczej o niedorobki, z reszta kazdy lubi co innego, dla mnie Lost (bez the) jest bardziej innowacyjny i ogolnie lepszy. zobaczymy jaki poziom bedzie 2 sezon PB trzymal.
mowie wam - Vanished sobie sciagnijcie
Ostatnio edytowany przez: tribu, 25 sierpnia 2006, 18:05 [2 raz(y)]
odcinek, oby wiecej takich seriali!,jakos inaczej patrze teraz na the Lost
zdrajca
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: The Lost-Zagubieni - 08/09/2006 22:38
to ja mam zagadke dla pasjonatow serialu. W II serii bodajze z ust chinczykow (czy tam japonczykow) padło stwierdzenie "Sa ra je" (tak bylo slyszane ).
Pytanie za 100 punktów brzmi... w ktorym odcinku to bylo? (co bym sobie mogl sciagnac i obejrzec)
Pytanie za 1000 punktów brzmi... co w/w stwierdzenie oznacza po polsku? (co bym sobie nie musial sciagac i ogladac )
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
to ja mam zagadke dla pasjonatow serialu. W II serii bodajze z ust chinczykow (czy tam japonczykow) padło stwierdzenie "Sa ra je" (tak bylo slyszane ).
Pytanie za 100 punktów brzmi... w ktorym odcinku to bylo? (co bym sobie mogl sciagnac i obejrzec)
Pytanie za 1000 punktów brzmi... co w/w stwierdzenie oznacza po polsku? (co bym sobie nie musial sciagac i ogladac )
ponawiam pytanie
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
ponawiam pytanie
ponawiam odpowiedz google.com
taaa... może jakbym znal pisownie to owszem, ale nie znam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.