Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 27/06/2006 21:19
Mick daj nicka bedzie prosciej.Btr kup lepiej zwyklego psa i dla niego staty .Po co placic wiecej a wyjdzie na to samo.Ja psa narazie nie mam wolalem sobie kupic miecz hansui za 1.500 tys.Narazie sie sprawdza
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
mysle, ze jednak schronisko cos dalo, gosciu w kazdej statystyce przewyzsza, no tylko pieska ma slabszego.
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 28/06/2006 10:45
Juz napisalem do wszystkich klanowiczow, ale dochodza caly czas nowi, a tu wszyscy przeczytaja. Starajcie sie nie atakowac ludzi z klanu [TVK] sa tam ludzie z Legii, my nie atakujemy ich oni nas. Juz wszystko uzgodnione. Jak ktos od nich was zaatakuje to zglaszac do mnie.
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 28/06/2006 11:44
VeloX mnie juz 2 razy atakowal, jest na mojej czarnej liscie (jeszcze jej nie otwieram przyjdzie czas) z tego co wiem to VasyLa tez. Ogolnie z TVK stoczylem juz z 6 walk ostatnie na plus . Ale oni chyba nie wiedza, ze jestem przyjacielem klanu .
Szczecinska Brac
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Juz napisalem do wszystkich klanowiczow, ale dochodza caly czas nowi, a tu wszyscy przeczytaja. Starajcie sie nie atakowac ludzi z klanu [TVK] sa tam ludzie z Legii, my nie atakujemy ich oni nas. Juz wszystko uzgodnione. Jak ktos od nich was zaatakuje to zglaszac do mnie.
taa uzgodnienione? a mnie4 zaatakowal p4ncU z tvk ale przegral...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.