Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> kara smierci w Polsce << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tony Montana
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7526 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 10/03/2006 20:11

narodowiec napisał:  

Tony Montana napisał:  

narodowiec napisał:  

Tony Montana napisał:  

narodowiec napisał:  

Twoje poglądy są zwyrodniałe - w dwudziestoleciu miedzywojennym dostalbyś za to kule w łeb i w ogóle jak ty się zwracasz do starszych kolegów z tego forum "chłopcze"? - czy ty jesteś poważny pisząc że ktoś jest ekstremistą, albo wcześniej piszac że kobieta jesli nie usunie ciąży to będzie w tragicznym stanie i zmarnuje sobie życie - chyba nie znasz statystyk z których to właśnie wynika że kobiety które usunęly ciąże zapadają na chorobę psychiczną ponieważ maja przez całe życie świadomość tego że coś straciły, że to dziecko mogło im towarzyszyć jeszcze do konca życia - przyklad dziewczynki z wielkiej brytani ktora zaszla w ciaze i ktora zdecydowala sie na jej usuniecie jest najbardziej dobitny i tak jest w 60 % przypadkow. Ja mowie stanowcze NIE dla kretynskich komentarzy na tym forum.

Nie znam zadnych statystyk dotyczacych zapadania kobiet na choroby psychiczne po aborcji. Bo ich nie ma? Prosze o znalezienie takich, jesli sa. Tylko niech nie pochodza ze stron typu mlodziezy wszechpolskiej, bo wtedy nie sa wiarygodne. Przyklad jakiejs dziewczynki z Wlk. Brytanii nic mi nie mowi, nie mozna wnioskowac przez analogie z jednego przykladu.
A co do kulki w łeb. Żyleś w dwudziestoleciu miedzywojennym, ze wiesz za co sie dostawalo kulkę? Czyzbys byl wielkim fanem Eligiusza Niewiadomskiego?
Moje poglady nie sa zwyrodniale, zwyrodniale sa poglady, ktore kaza usmiercac ludzi za przekonania i wyrazanie wlasnego zdania. . W ten sposob ty sam zrownales sie ze stalinowskimi oprawcami, ktorzy karali smierca ludzi majacych inne poglady.
ps. jestesmy raczej rowiesnikami, wiec nie zwracam sie do "starszych kolegow".

hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihihihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi NAPRAWDE POWALAJĄCE TO CO PISZESZ hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihihihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi KOLEJNY DOWOD TWOJEJ GŁUPOTY

Koledze argumenty sie skonczyly. Typowe dla mlodowszechpolskich chlopaczkow. I kto tu mowi o glupocie. no comments.

A na co ja mam odpowiadać - odpowiadam na posty ktore sa pisane na poziomie a nie na posty ktore mowia ze sie zrownalem ze stalinowskimi oprawcami. Doszedlem do wniosku ze lepiej nie odpowiadać na bzdure - wole sobie porozmawiac z ludżmi którzy maja coś do powiedzenia, reprezentuja takie poglady ktore w sposob rzeczowy argumentuja, a nie pisza o wyrostakach robaczowych albo o tym ze pisze pod 3 nickami - co mnie juz najbardziej rozwalilo. Twoje posty nie stanowily by problemu, jeśli chodzi o odpowiedz na nie nawet bardziej ogarnietemu kilkunastolatkowi - mysle ze na takim infantylnym poziomie sie znajduja i sa pisane, dlatego moj poglad jest jasny na odpisywanie tobie - poprostu nie ma co odpisywac na kretynskie wpisy taki ja ten wyzej zarzucajacy mi stalinizm , trzeba sie smiac z tego.
hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihihihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi

widze, ze czytac ze zrozumieniem sie nie umie. Stalinizm dotyczy tekstu na temat kulki w łeb. I kto tu jest infantylny? Odpowiedz kazdy doskonale zna, szkoda ze ty nie. Coz, po prostu pozostaniesz zalosny.
ps. Moja 6 letnia siostra tez lubi stawiac tyle emotikonow.

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 10/03/2006 21:20

Tony Montana napisał:  
widze, ze czytac ze zrozumieniem sie nie umie. Stalinizm dotyczy tekstu na temat kulki w łeb. I kto tu jest infantylny? Odpowiedz kazdy doskonale zna, szkoda ze ty nie. Coz, po prostu pozostaniesz zalosny.

A ja widze pomrocznosc u ciebie bo nie widzisz ze ludzie z tego forum co jakis czas mowia ze jestes smieszny i w dodatku nie tyle co infantylny ale nawet trywialny - tylko nie mow ze to ja sie zarejestrowalem pod ich nickami. Zreszta jesli ktoś czyta to co piszesz i to co ja pisze to kazdy widzi różnice taka ze ty nie wiele masz do powiedzenia - zreszta co tu komentowac, ja twoje posty traktuje juz na luzie - mozesz pisac w dalszym ciagu co chcesz przynajmniej mamy tutaj z kolegami z czego sie posmiac. A tekst o bogu z forum jakoby mialaby byc nim moja osoba juz doszczetnie rozbroil tutaj kazdego - pod 3 nickami? hihi hihi hihi

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7526 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 11/03/2006 13:38

narodowiec napisał:  

Tony Montana napisał:  

A ja widze pomrocznosc u ciebie bo nie widzisz ze ludzie z tego forum co jakis czas mowia ze jestes smieszny i w dodatku nie tyle co infantylny ale nawet trywialny - tylko nie mow ze to ja sie zarejestrowalem pod ich nickami. Zreszta jesli ktoś czyta to co piszesz i to co ja pisze to kazdy widzi różnice taka ze ty nie wiele masz do powiedzenia - zreszta co tu komentowac, ja twoje posty traktuje juz na luzie - mozesz pisac w dalszym ciagu co chcesz przynajmniej mamy tutaj z kolegami z czego sie posmiac. A tekst o bogu z forum jakoby mialaby byc nim moja osoba juz doszczetnie rozbroil tutaj kazdego - pod 3 nickami? hihi hihi hihi

widze ze twoje niskie IQ nie pozwolilo zrozumiec aluzji o wystepowaniu pod trzema osobami. Wytlumacze ci ja teraz. Ja nie napisalem ze jestes bogiem, tylko o tym, ze probujesz byc jak bog, bo na forum wystepujesz pod trzema nickami (osobami). Tylko nie wiem czy cel ten mial sluzyc dowartosciowaniu sie tylko, czy tez byl inny, znacznie bardziej podly. zalosny to jestes ty chlopcze, wraz ze swoimi chorymi pogladami.
ps. tu mam wiele do napisania, mowie gdzie indziej.
ps.2 a co do smiesznosci - ty od pierwszych dni bytnosci na forum byles moim ulubiencem, bo nikt przed toba a mysle ze nikt po tobie nie bedzie pisac takich glupot i farmazonow.
A teraz pozdrawiam i zycze milego kolejnego dnia spedzonego w wirtualnym swiecie.
to moj ostatni post na ten temat, wiecej juz nie bede znizal sie do twojego poziomu. Cokolwiek juz na ten temat napiszesz, bede mial to w dupie. pa

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 11/03/2006 17:10

Tony Montana napisał:  

narodowiec napisał:  

Tony Montana napisał:  

widze ze twoje niskie IQ nie pozwolilo zrozumiec aluzji o wystepowaniu pod trzema osobami. Wytlumacze ci ja teraz. Ja nie napisalem ze jestes bogiem, tylko o tym, ze probujesz byc jak bog, bo na forum wystepujesz pod trzema nickami (osobami). Tylko nie wiem czy cel ten mial sluzyc dowartosciowaniu sie tylko, czy tez byl inny, znacznie bardziej podly. zalosny to jestes ty chlopcze, wraz ze swoimi chorymi pogladami.
ps. tu mam wiele do napisania, mowie gdzie indziej.
ps.2 a co do smiesznosci - ty od pierwszych dni bytnosci na forum byles moim ulubiencem, bo nikt przed toba a mysle ze nikt po tobie nie bedzie pisac takich glupot i farmazonow.
A teraz pozdrawiam i zycze milego kolejnego dnia spedzonego w wirtualnym swiecie.
to moj ostatni post na ten temat, wiecej juz nie bede znizal sie do twojego poziomu. Cokolwiek juz na ten temat napiszesz, bede mial to w dupie. pa

Jednak jesteś konkretnym szurem / świrem - pod 3 nickami? hihi hihi (jesteś żałosny i w dodatku rzucasz oskarżeniami - czy może to jakaś zazdrość ze dosyć duzo osob wypowiada się pochlebnie pod moim adresem) . Ja nie mam potrzeby rozmawiania z tobą - dla mnie mozesz sobie istnieć na tym forum bądż nie istnieć - nie robi mi to większej różnicy. O zniżaniu się do czyjegoś poziomu, nię bede tutaj za wiele mowil bo każdy widzi ile masz do powiedzenia w temacie - chyba nie wiele, w ogole nie powinienem ci odpowiadać na cokolwiek tutaj i tak też zaczalem robić od kilku dni ( pozwalam sobie jedynie na dygresje w stosunku do ciebie megaintelektualisto z hiperpoziomem hihihihihihi). I jeszcze jedna rada po wpisach sprawiasz wrazenie przemeczonego - odpoczni troche od komputerka, to ci dobrze zrobi. hihihihi Pozdr.

Lrd
Moderator**
Na forum od 7578 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 18/03/2006 13:53
i znowu. od kiedy ten temat zostal zalozony juz bodaj 4 razy znajdywano zwloki dzieci. ostatnio noworodek w zamrazarce. jak znajda tych mordercow to nic tylko ich zabic i to bedzie za lagodna kara. takie dziecko nic nikomu nie zrobilo juz lepirj oddac je do adopcji niz zabijac

Against modern wszystko!
MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 8017 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 18/03/2006 21:57
Kara śmierci powinna byc bo dla takich skurw****** niema litości. za gwalty za zabujstwa małych dzieci tylko i wyłacznie do GAZU ! z takimi kur**** trzeba zrobić to co hitler z żydami !

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: kara smierci w Polsce - 19/03/2006 10:32
zdaje sie ze dyskusja na ten (dosc ciekawy) temat to nie tylko inteligentna wymiana argumentow i kontrargumentow... Szkoda, ze wiekszosc posuwa sie o krok za daleko, obrzucajac sie inwektywami na prawo i lewo... Jak chcecie sie pobluzgac, wymience nr- y GG, maile i co tam jeszcze chcecie; bo to jest swoisty ekshibicjonizm...
Albo zalozcie osobny temat do wyzwisk, by nie zasmiecac ciekawych dyskusji.

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
NR (Narodowy Radykalizm)
Kibic
Na forum od 7272 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 30/03/2006 14:05
Moim zdaniem Kara Śmierci powinna być. Jednak musi być ona bardzo ograniczona do przydaków bardzo brutalnych i skrajnych. Musi także być usankcjonowane bardzo dokładnie przez prawo- w konstytucji i ustawach koło niej. Bo można wpaść w taką drastyczność jak w stalinizmie i nazizmie. Powinniśmy dojść do miej więcej stanu takiej karalności jak w USA(oczywiście to niejest idealne-jak każde prawo). Oczywiśćie powinno to być zgodne z Kodeksem Katechizmu Katolickiego, gdyż wywodzimy się z kultury zacvhodnioeuropejskiej (inaczej mówiąc cywilizacja łacińska wg. Konecznego), która to opiera się na tych także zasadach. Karać powinno się osoby o wielkich zaburzeniach np. psychomorderczych (wielokrotnych morderstwach) - to jest tylko przykład. Trzeba więc to dokładnie określić i uzasadnić by nie dochodziło do jakiś nadużyć.

Wielkie, silne państwo polskie potrzebne jest nie tylko nam do naszego rozwoju narodowego, do urzeczywistnienia naszych celów i spełnienia naszych zadań. Niemniej jest ono potrzebne do utrwalenia pokoju, a z nim warunków wielkiej pracy cywilizacyjnej całej Europy.-Roman Dmowski "Polityka polska i odbudowa państwa"
kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 30/03/2006 14:59
w polsce niebedzie kary smierci bo jest ona zakazana w unii a my jestesmy w unii ale pis i tak jest za kara smierci

http://www.kielce.pis.org.pl/old/index.php?i=13

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 31/03/2006 12:12

kibic24 napisał:  
w polsce niebedzie kary smierci bo jest ona zakazana w unii a my jestesmy w unii ale pis i tak jest za kara smierci

http://www.kielce.pis.org.pl/old/index.php?i=13

PiS jest za wszystkim co może przynieść tej partii poparcie - mnie niedziwi ta kupa cwaniaków którzy dobrali się do władzy i żonglują hasłami, ale już chciałbym żeby skończyli swoje panowanie. Co do kary śmierci chyba wzyscy prawie są zgodni że powinna być i tyle.

Lrd
Moderator**
Na forum od 7578 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 04/04/2006 11:09
Kolejna afera.
kobieta zostala wypuszczona z wiezienia gdzie siedziala za zamordowanie konkurentki u chlopaka
i zabila zupelnie sobie nieznana 8 letnia dziewczynke, a pozniej przez 2 godz. jezdzila z jej cialem w wozku po osiedlu. i w takim momencie tylko kara smierci, a dla kuratora ktory ja zwolnil co najmniej zawieszenie w pelnieniu obowiazkow.
To byla by sprawiedliwosc

Against modern wszystko!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7489 dni

*

Odp: kara smierci w Polsce - 04/04/2006 11:14

Lord napisał:  
Kolejna afera.
kobieta zostala wypuszczona z wiezienia gdzie siedziala za zamordowanie konkurentki u chlopaka
i zabila zupelnie sobie nieznana 8 letnia dziewczynke, a pozniej przez 2 godz. jezdzila z jej cialem w wozku po osiedlu. i w takim momencie tylko kara smierci, a dla kuratora ktory ja zwolnil co najmniej zawieszenie w pelnieniu obowiazkow.

co ciekawe ta sama kobieta kilka lat temu tez uczestniczyla w tragedii,jakis lump zamordowal jej dziecko i tez 8-letniego ale chlopca....podobno jej odbilo i siedziala miesiacami calymi dniami na cmentarzu,napisala jakies pamietniki czy cos,moze to byly skutki tamtego wypadku nikt jej nie przebadal nikt nie sprawdzil jak sie czuje...jak scenariusz filmowy...

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: kara smierci w Polsce - 04/04/2006 11:54

Randall McMurphy napisał:  

Lord napisał:  
Kolejna afera.

co ciekawe ta sama kobieta kilka lat temu tez uczestniczyla w tragedii,jakis lump zamordowal jej dziecko i tez 8-letniego ale chlopca....podobno jej odbilo i siedziala miesiacami calymi dniami na cmentarzu,napisala jakies pamietniki czy cos,moze to byly skutki tamtego wypadku nikt jej nie przebadal nikt nie sprawdzil jak sie czuje...jak scenariusz filmowy...

?? bez sensu, jak mozna nie bylo jej przebadac... Kobieta niepoczytalna, nie dzialala swiadomie - wiec nie ma co mowic tu o karze smierci

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7526 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 04/04/2006 13:32

Lord napisał:  
Kolejna afera.

tu nie kara smierci potrzebna, tylko myslacy sad. Sad powinien orzec zamkniecie jej w zamknietym zakladzie psychiatrycznym, sa takie mozliwosci w kodeksie karnym. Zamyka sie kogos takiego bezterminowo, i nie ma problemu

Davido
Kibic
Na forum od 8089 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 05/04/2006 17:54
Jebac Mordercow...Jeżeli ktos kogos zabil z premedytacja powinna go czekac taka sama kara...SMIERC!

POGOŃ TO MY
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7728 dni

*

Odp: kara smierci w Polsce - 05/04/2006 18:06

Davido napisał:  
Jebac Mordercow...Jeżeli ktos kogos zabil z premedytacja powinna go czekac taka sama kara...SMIERC!

Coś al'a Kodeks Hamurabiego?? Oko za oko , ząb za ząb...
Zgodze sie z przedmówcami, dla pedofili i skurw... gwałcicieli i morderców nic innego jak kara śmierci

Obrazek jpg wstawiony na forum
Kuba L.
Kibic
Na forum od 7466 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 05/04/2006 18:23

Davido napisał:  

Zycie nie jest takie czarno-biale.
Jeden z odcieni szarości.

Co do mnie to jestem przeciwnikiem kary smierci.
Wiadomym jest, ze kara pozbawienia wolnosci przezywa kryzys i ciezko znalezc cos sensownego w jej miejsce.
Ale nigdy nie bede popieral zabojstwa, chociazby bylo konwalidowane przez przepisy karne.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
Davido
Kibic
Na forum od 8089 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 05/04/2006 19:05
Sa kraje w których przestępców i morderców chce sie zmienic na inne na lepsze...Gosc idzie np do wiezienia na 5 lat i jest nadzieje ze sie zmieni na lepsze przyklad Szwecja...W wiezieniu maja lepiej niz wiele tysiecy innych sprawiedliwych postepujacych zgodnie z róznymi prawami itp... przykład do wiezienia trafia Turas który ma obywatelstwo szwedzkie i sobie tam mieszka (bo wiekszosc przestępstw popelniaja tam osoby o innym pochodzeniu niz szwecja) wyjebal babce torebke ona zaczela krzyczec to trzeba bylo ja uspokoic wiec po glowie dostala pałka typu "Baton rozkladany' skończylo sie na tym iz Babcia zostala sparaliżowana a jej zycie radykalnie sie zmienilo na gorsze.Przestępca wyszedl z wiezienia po roku roku z nadzieja Szwedzkich wladz itd ze jest juz dobrym i sprawiedliwym obywatelem Szwecji po czym po zaledwie kilku dniach morduje inna osobe ktora takze stawiala opór przy tym jak ja próbował okrasc...Z Takimi Chujami co Morduja z blachych powodów z premedytacja nie ma kurwa litosci !! Kara Smierci i Koniec...bo co znow go do wiezienia Wpierdolą i co wypuszcza po 10 latach z nadzieja ze bedzie dobrym obywatelem...Nawiazujac bardziej do tematu chodzi mi o to ze tu nie ma co probowac róznych sposobow na zmiane Mordercow na lepsze podkreślam dla osob ktore zabily z premedytacja i oczywiscie wiadomo w 100 procentach ze ta osoba popelnila dane przestępstwo Kara Smierci bez Gadania..To jest moja opinia oczywiscie...Pozdro

POGOŃ TO MY
tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: kara smierci w Polsce - 20/04/2006 19:18
przed chwila w faktach byl kolejny material o dzieciobojcach...
do gazu skurwysynow!

100% PD
mikka
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: kara smierci w Polsce - 21/04/2006 15:08
Lepsze od kary smierci jest dozywocie-wtedy sie cierpi dalej.Całe życie w celi.Smierc jest najlepszym wyjsciem dla mordercy ,bo szybko jest po wszystkim.Ale z drugiej strony utzymywac ich całe życie z pieniędzy podatników...Bez sensu.Najlepszym rozwiazaniem byłyby wiezienia wzorowane na np.argentyńskich czy wenezuelskich ale tylko dla wybitnych (dzieciobójców ,morderców)Takich ludzi trzeba odizolowac od społeczenstwa..Bo złodzieja szkoda dac im na pożarcie.

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763426368 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005