Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
elo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7564 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 02/01/2006 09:59

Bosmaniak napisał:  
Kolego U-96 pije proporcjonalnie so swojej masy :] male ilosci niestety mnie nie ruszaja :...no ale zeby tak odrazu chlor??? wow

Bosmaniak częściej zabieraj głos na tym forum. Uważam że mógłbyś sporo dobrego do niego wnieść i nie wykluczone że w przyszłości moje wyróżnienie powędruje do Ciebie.

Pozdrawiam.

Obrazek jpg wstawiony na forum
IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 02/01/2006 16:19

Cytat:  
Nadzieja forum: Narodowiec (zobaczymy czy poza forum tez istniejesz )

Patyk no przecież nie wiem czy wiesz ze mamy wspolnych kolegów, a czy zaistnieje to zobaczymy - od 2 lat w Szczecinie mnie nie było.

P.
Do końca!
Na forum od 8066 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 03/01/2006 14:09

narodowiec napisał:  

Cytat:  
Nadzieja forum: Narodowiec (zobaczymy czy poza forum tez istniejesz )

Patyk no przecież nie wiem czy wiesz ze mamy wspolnych kolegów, a czy zaistnieje to zobaczymy - od 2 lat w Szczecinie mnie nie było.

W sumie logiczne, bo na wyjazdach poznaje sie wielu ludzi....
...Powiedz mi Matko Polsko gdzie, wychowywalas dzieci swe, Ty dzisiaj placzesz a one smieja sie... Pozdro :D

Sami przeciw wszystkim!!!
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 04/01/2006 12:27

elo napisał:  

Bosmaniak napisał:  
Kolego U-96 pije proporcjonalnie so swojej masy :] male ilosci niestety mnie nie ruszaja :...no ale zeby tak odrazu chlor??? wow

Bosmaniak częściej zabieraj głos na tym forum. Uważam że mógłbyś sporo dobrego do niego wnieść i nie wykluczone że w przyszłości moje wyróżnienie powędruje do Ciebie.

Pozdrawiam.

Dzieki za mile slowa,ale wyroznienie nalezy sie innym i nowy rok raczej tego nie zmieni.Forum przegladam regularnie,ale sie nie udzielam.
Nie mam takiej potrzeby,co zreszta widac po ilosci moich postow.
Co do "Marvinow" to zabralem glos tylko dlatego,ze znam U-96 i wiem ,ze kondycyjnie wiele ode mnie nie odbiega piwko
Pozdro

aha, jak juz wspomnialem o nowym roku to chcialbym "pozdrowic" szczecinska drogowke wkurwiony

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
elo
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 06/01/2006 17:39

Bosmaniak napisał:  

elo napisał:  

Bosmaniak napisał:  

Pozdrawiam.

Dzieki za mile slowa,ale wyroznienie nalezy sie innym i nowy rok raczej tego nie zmieni.Forum przegladam regularnie,ale sie nie udzielam.
Nie mam takiej potrzeby,co zreszta widac po ilosci moich postow.
Co do "Marvinow" to zabralem glos tylko dlatego,ze znam U-96 i wiem ,ze kondycyjnie wiele ode mnie nie odbiega piwko
Pozdro

aha, jak juz wspomnialem o nowym roku to chcialbym "pozdrowic" szczecinska drogowke wkurwiony

Dmuchanie w balonik?

Obrazek jpg wstawiony na forum
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 06/01/2006 18:19
taaaa na pare ladnych miesiecy musze zmienic srodek lokomocji kwasny

sorki ze nie na temat

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763458608 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005