Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jakie prezenty? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
robso
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7064 dni

Odp: Jakie prezenty? - 18/12/2006 12:51

Szymon75 napisał:  

robso napisał:  
ja tam nie mam problemu co kupic bliskim na Wigilie xD
rodzice niedawno mieszkanie kupili i zabrali mi wszystkie oszczednosci wiec zostalo mi tylko 10 zl
kupie tylko siostrze i rodzicom prezenty bo i tak nie starczy nawet na nich

Mama: 3 Bajeczne (te batoniki z Żabki) - jej ulubione :D
Tata: piwo Ginnes za ponad 6 zł - na mecz bedzie :P
siostra: chyba sam cos wlasorecznie zrobie :) albo jakiegos pluszaka gdzies w piwnicy znajde - ona nawet z kartki sie ucieszy, byle by mozna bylo pozgniatac :]

i mam nadzieje ze sie uciesza, chociaz symbolika bedzie :) i tak nie prezenty sa najwazniejsze

dobrze kolega napisał , liczy się to aby się cieszyć z prezentu , że coś się dostało ;) ;)

tak tylko teraz sobie mysle ,ze lepiej okazac jakas radosc, pomoc w czyms rodzicom czy cos zrobic niz dawac im te prezenty :) moze i by sie ucieszyli, ale w dzisiejszym swiecie chyba lepiej nie wiesniaczyc takim czyms :) i tak bedzie dobrze

AMS
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 18:52
Ja nie wiem jak wy ale ja juz po no chwalcie sie jakie dostaliscie prezenty :)
Ja dostalem od Mikolaja zegarek:)
Wesolych Swiat

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6992 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 18:59
Maszynka do golenia , koszula , kasa i perfumy :P ;)
Wesolych swiat :)

Ostatnio edytowany przez: Persona non grata, 24 grudnia 2006, 20:19 [1 raz(y)]

G.
*zablokowany
Na forum od 6967 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 19:19
Mikołaj tego roku był niebywale chojny ;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Lrd
Moderator**
Na forum od 7577 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 19:51
bluza, perfumy, jakis slodycze i petardy... ale bedzie zabawa w sylwestra xD

Against modern wszystko!
G.
*zablokowany
Na forum od 6967 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 20:01
Perfumy Hugo Bossa , jakieś 400zł , owe nagłośnienie do kompa , 7 dniowy podyt w Alpach Włoskich :D

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6992 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 20:18

Inspektor G. napisał:  
Perfumy Hugo Bossa , jakieś 400zł , owe nagłośnienie do kompa , 7 dniowy podyt w Alpach Włoskich :D

no Goral a melanz trwa ;)

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 20:52
250plnów, perfumy i od ch*** słodyczy :]

Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 22:04
A ja dostałem od mojej ukochanej pełnowymierowy stolik do piłkarzyków aż sam się dziwię że dziewczyna mogła kupić facetowi tak użyteczny prezent ale jak zaczną się schodzić ziomki żeby pograć to raczej zmieni zdanie co do trafności podarunku.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Sir
Kibic
Na forum od 7393 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2006 01:20
Hyh, a ja sie czuje jak kretyn, od siostry (12lat) dostalem DVD z filmem "klatwa" i przy rozpakowywaniu prezentu jebnolem "ehh ogladalem to juz"... mozecie sobie wyobrazic jej mine, niedosc ze pol godziny w sklepie myslala co mi kupic to jeszcze cale oszczednosci wydala a ja tak bezmyslnie sie zachowalem ;/

Patriam nostram amamus, non quia magna est, sed quia nostra.
Lrd
Moderator**
Na forum od 7577 dni

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2006 01:41

Sir napisał:  
Hyh, a ja sie czuje jak kretyn, od siostry (12lat) dostalem DVD z filmem "klatwa" i przy rozpakowywaniu prezentu jebnolem "ehh ogladalem to juz"... mozecie sobie wyobrazic jej mine, niedosc ze pol godziny w sklepie myslala co mi kupic to jeszcze cale oszczednosci wydala a ja tak bezmyslnie sie zachowalem ;/

o kurwa... rzeczywiscie troszke przejebane xD ale jak kocha to wybaczy... nie martw sie :P

Against modern wszystko!
G.
*zablokowany
Na forum od 6967 dni

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2006 11:21
Spóźniony mikołaj troche ale doszedł wkońcu! ;) Wielka Turecka faja wodna! :D Numero uno z tegorocznych prezentów 1 miejsce

Ostatnio edytowany przez: G., 25 grudnia 2006, 11:45 [1 raz(y)]

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6992 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2006 11:48

Lord napisał:  

Sir napisał:  

o kurwa... rzeczywiscie troszke przejebane xD ale jak kocha to wybaczy... nie martw sie :P

lekka wtopa , ale zawsze mozesz powiedziec ze zartowales :P

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2006 12:44

Sir napisał:  

...ogladales ale zawsze marzyles zeby miec ten film na plycie i mysle ze siostra pusci to w niepamiec ;)
ja dostalem to o co od dawna mi sie marzylo... lancuszek na szyje :)

nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2006 13:57
ja dostałem nowy zestaw perkusyjny (czeka na odbiór z Anglii), golf, perfumy, kasa i słodycze.... Mikołaj mnie rozpuścił : >

KaCZoR
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2006 15:24
$ oraz dobre winko

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2007 18:37
Jakies pomysly?:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
cypis
Kibic
Na forum od 7283 dni

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2007 20:01
Ja też dopiero dziś się ogarnełem, i zamiast coś poszperać w necie, poszukać ciekawego zamówić, to przed snem wymyśliłem co, a dziś na zakupy. Więc staruszka dostanie jakieś tam bzdety relaksacyjne do kąpieli, bo to lubi. Jakoś tak bez ciśnienia te święta dla mnie, zamiast się zaangażować pokupować coś fajnego rodzinie, bo siano było na to do wydania, to jakoś tak, wziełem, bo trza coś wziąść .. Ogólnie już nie jestem z tego bardzo zadowolony, ale co tam . Wesołych wszystkim życze.

A co do prezentów, no to chyba najlepiej coś dać, związanego z tym co ta osoba lubi.. Z czego innego też będzie zadowolona, ale nie tak, co jej się tam przyda, i będzie często korzystać, a w kieszeni kase zostanie, bo dostała jako prezent :D .

FCB
Żeniu
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2007 21:12
A co do prezentów, no to chyba najlepiej coś dać, związanego z tym co ta osoba lubi.. Z czego innego też będzie zadowolona, ale nie tak, co jej się tam przyda, i będzie często korzystać, a w kieszeni kase zostanie, bo dostała jako prezent :D .[/cytat]

POPIERAM W 100% w szczegolnosci : najlepiej coś dać, związanego z tym co ta osoba lubi. Pozdro

"1948 & 1916"
tomek77
Kibic
Na forum od 6584 dni

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2007 23:16
A ja żonie torebkę fundnąłem (wole nie mówić za ile, bo nadal jestem w szoku aaaa2 ), a sam dostanę piłkę do futbolu amerykańskiego, o której marzyłem king

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763397052 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005