tak tylko teraz sobie mysle ,ze lepiej okazac jakas radosc, pomoc w czyms rodzicom czy cos zrobic niz dawac im te prezenty moze i by sie ucieszyli, ale w dzisiejszym swiecie chyba lepiej nie wiesniaczyc takim czyms i tak bedzie dobrze
Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 18:52
Ja nie wiem jak wy ale ja juz po no chwalcie sie jakie dostaliscie prezenty
Ja dostalem od Mikolaja zegarek
Wesolych Swiat
Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2006 22:04
A ja dostałem od mojej ukochanej pełnowymierowy stolik do piłkarzyków aż sam się dziwię że dziewczyna mogła kupić facetowi tak użyteczny prezent ale jak zaczną się schodzić ziomki żeby pograć to raczej zmieni zdanie co do trafności podarunku.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2006 01:20
Hyh, a ja sie czuje jak kretyn, od siostry (12lat) dostalem DVD z filmem "klatwa" i przy rozpakowywaniu prezentu jebnolem "ehh ogladalem to juz"... mozecie sobie wyobrazic jej mine, niedosc ze pol godziny w sklepie myslala co mi kupic to jeszcze cale oszczednosci wydala a ja tak bezmyslnie sie zachowalem ;/
Patriam nostram amamus, non quia magna est, sed quia nostra.
Hyh, a ja sie czuje jak kretyn, od siostry (12lat) dostalem DVD z filmem "klatwa" i przy rozpakowywaniu prezentu jebnolem "ehh ogladalem to juz"... mozecie sobie wyobrazic jej mine, niedosc ze pol godziny w sklepie myslala co mi kupic to jeszcze cale oszczednosci wydala a ja tak bezmyslnie sie zachowalem ;/
o kurwa... rzeczywiscie troszke przejebane xD ale jak kocha to wybaczy... nie martw sie
o kurwa... rzeczywiscie troszke przejebane xD ale jak kocha to wybaczy... nie martw sie
lekka wtopa , ale zawsze mozesz powiedziec ze zartowales
...ogladales ale zawsze marzyles zeby miec ten film na plycie i mysle ze siostra pusci to w niepamiec
ja dostalem to o co od dawna mi sie marzylo... lancuszek na szyje
Odp: Jakie prezenty? - 25/12/2006 13:57
ja dostałem nowy zestaw perkusyjny (czeka na odbiór z Anglii), golf, perfumy, kasa i słodycze.... Mikołaj mnie rozpuścił : >
Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2007 20:01
Ja też dopiero dziś się ogarnełem, i zamiast coś poszperać w necie, poszukać ciekawego zamówić, to przed snem wymyśliłem co, a dziś na zakupy. Więc staruszka dostanie jakieś tam bzdety relaksacyjne do kąpieli, bo to lubi. Jakoś tak bez ciśnienia te święta dla mnie, zamiast się zaangażować pokupować coś fajnego rodzinie, bo siano było na to do wydania, to jakoś tak, wziełem, bo trza coś wziąść .. Ogólnie już nie jestem z tego bardzo zadowolony, ale co tam . Wesołych wszystkim życze.
A co do prezentów, no to chyba najlepiej coś dać, związanego z tym co ta osoba lubi.. Z czego innego też będzie zadowolona, ale nie tak, co jej się tam przyda, i będzie często korzystać, a w kieszeni kase zostanie, bo dostała jako prezent .
Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2007 21:12
A co do prezentów, no to chyba najlepiej coś dać, związanego z tym co ta osoba lubi.. Z czego innego też będzie zadowolona, ale nie tak, co jej się tam przyda, i będzie często korzystać, a w kieszeni kase zostanie, bo dostała jako prezent .[/cytat]
POPIERAM W 100% w szczegolnosci : najlepiej coś dać, związanego z tym co ta osoba lubi. Pozdro
Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2007 23:16
A ja żonie torebkę fundnąłem (wole nie mówić za ile, bo nadal jestem w szoku ), a sam dostanę piłkę do futbolu amerykańskiego, o której marzyłem
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397052 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.