Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Captain Tsubasa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hPS
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7596 dni

Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 21:50
Coś mi mow Tygrysia Maska ale nie kojarze :( Mogłby ją ktoś przyblizyć:>

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 21:54

DzeM napisał:  

Łysy napisał:  
Zapytam jeszcze raz . Czy mozna skad ściągnąć odcinki kapitana Hawka ?

na www.osloskop.net sa linki do chyba wszystkich czesci tsubasy tylko ze bez dubbingu :] z dubbingiem znalazlem 4 czesci :D z czego udalo mi sie sciagnac narazie outro czyli zakonczenie :]

tzn po japońskiemu ?

BTR
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 22:08
Wakabajashi/Wakashimazu
Ishizaki,Taki,Misugi,Izawa
Misaki/Takeshi,Matsujama,MasaoTachibana,KazuoTachibana
Tsubasa,Kodziro

Trener:Roberto. Filmik powstał w 1981r.czyli chłopaki jeszcze młode,trener z Brazylii...dla Antoniego jak znalazł... ;)

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 22:23
Z tych bajek jedyne co mi podchodzilo to byl serial "Yataman".. Fabula zawsze taka sama, Trójka Drombo robila ludzi w chuja na kase (pamietam zajebiscie jak w ktoryms odcinku sprzedawali garnitury, ktore potem okazaly sie papierowe), za kase budowali Tajemnicza Maszyne, ktorych najlepsza funkcja bylo autozniszczenie, co tez nastepowala na koniec kazdego odcinka.

MKS Pogoń Szczecin Polska
stahu
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 22:42

monter napisał:  
Z tych bajek jedyne co mi podchodzilo to byl serial "Yataman".. Fabula zawsze taka sama, Trójka Drombo robila ludzi w chuja na kase (pamietam zajebiscie jak w ktoryms odcinku sprzedawali garnitury, ktore potem okazaly sie papierowe), za kase budowali Tajemnicza Maszyne, ktorych najlepsza funkcja bylo autozniszczenie, co tez nastepowala na koniec kazdego odcinka.

Z tego co pamiętam to chcieli oni wykraść jakąś czaszke :)

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 23:02

Łysy napisał:  
Coś mi mow Tygrysia Maska ale nie kojarze :( Mogłby ją ktoś przyblizyć:>

bajkowa wersja Wrestlingu , w czasie walki ludzie tam zabijali drugich ludzi.... jeden koles mial " fatality " takie ze wbijal lawke w typa czy jakos tak , a inny rozkrecal i rzucal glowa na slupek !

bajka dla dzieciakow o mocnych nerwach !

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
PoGo
Kibic
Na forum od 7350 dni

**

Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 23:15
Yattaman
Rok wydania: 1977
Czas trwania: 108×22 min
Tytuły alternatywne: Yatterman

Banda Drombo - trzyosobowy zespół pechowych kryminalistów otrzymuje od swojego szefa polecenie odnalezienia tajemniczego i bezcennego kamienia Doguro. Powstrzymać ich może tylko para głównych bohaterów: Gan-chan i Ai-chan (w polskiej / włoskiej wersji - Janet) oraz ich gigantyczne roboty. Szalone plany i walki dziwacznych maszyn mają dla przestępców opłakane skutki.

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum

Yattaman - po rejestracji mozliwość ściągnięcia kilku odc Yattamana oraz kilku innych anime (Tygrysia Maska, Kapitan Jastrząb)

Yattaman.mp3 - Yattaman, Yattaman... ;-)

Ostatnio edytowany przez: PoGo, 24 listopada 2005, 00:00 [5 raz(y)]

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
Arathorn
Kibic
Na forum od 8108 dni

Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 23:31
kurcze - jak teraz to wszystko czytam to faktycznie wracają wspomnienia jak spędzało się godziny przed telewizorem oglądając te wszystkie bajki ;D
A tam wcześniej ktoś wspomniał o Yattodetamanie - to jest z kolei chyba ta bajka w której była księżniczka Poniedziałek i inni bohaterowie o imionach w tym stylu ;D

kurde no swietnie po prostu - fajnie gdyby znów to puścili to w TV

Zbylu
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Captain Tsubasa - 23/11/2005 23:45
podajcie linki gdzie mozna sciagnac odcinki Tsubasy.Ja mam jeden http://www.osloskop.net/r/2741.html jest tam napisane odcinki od 1-31 itd. ale nie moge niczego sciagnac:/

Obrazek gif wstawiony na forum
Heinrich
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 00:19
bezsprzecznie najlepsze kreskówki z dzieciństwa to 1.Tygrysia Maska 2. Yataman 3. Generał Daimos 4. Kapitan Jastrząb 5. Gigi
wy sie martwicie o murawe podgrzewaną, ale w tej kreskówce Kapitan Jastrząb nawet równego boiska nie mieli :D

JEBAC ITI
monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 00:26

Heinrich napisał:  
wy sie martwicie o murawe podgrzewaną, ale w tej kreskówce Kapitan Jastrząb nawet równego boiska nie mieli :D

Tego Tsubase to Panik powinien wyswietlac im przed kazdym meczem lDiabeł.

MKS Pogoń Szczecin Polska
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 00:29
jeszcze bylo takie cos jak "Calendar Man"
a i tak najlepszy jest krecik i te jego "joooo"

Szlugi, wóda, gołe baby !
Heinrich
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 00:33
tu jest mp3 z kreskówki Gigi La Trottola
Gigi La Trottola.mp3

a tu wstęp z kreskówki Kapitan Hawk
Kapitan Hawk

Ostatnio edytowany przez: Heinrich, 24 listopada 2005, 01:13 [1 raz(y)]

JEBAC ITI
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8893 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 01:43

Bator napisał:  
Nieznosiłem natomiast SALLY CZARODZIEJKI ale oglądałem bo to było przecie z ''tej'' serii... Nasuneła mi się refleksja - czy za kilka,kilkanaście lat nasze dzieci nie będą się śmiały z tych seriali tak jak my z Bolka i Lolka...

Tez nie znosilem tej bajki.
Wiesz czasy sie zmieniaja, wiec gusta tez. Jak ktos teraz spojrzal na te bajki - np. Gigi czy Yataman - nie patrzac na sentymenty to tez by sie lekko skrzywil ;) -- ale ja tak jak Ty - Tamte dzieciństwo to było to,na nic bym go nie zamienił
Bajek prawie nie bylo, jedyne cos porzadniejszego - to te bajki na Polonii 1 czy co niedziele cos fajnego na TVP1 :]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Heinrich
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 01:57

Mq napisał:  

Bajek prawie nie bylo, jedyne cos porzadniejszego - to te bajki na Polonii 1 czy co niedziele cos fajnego na TVP1 :]

dokładnie, te wieczorynki na tvp1 w niedziele były spoko, że wspomne o Brygadzie RR albo Chip & Dale :) to były czasy.

JEBAC ITI
dzm
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 03:40

Łysy napisał:  

DzeM napisał:  

Łysy napisał:  
Zapytam jeszcze raz . Czy mozna skad ściągnąć odcinki kapitana Hawka ?

na www.osloskop.net sa linki do chyba wszystkich czesci tsubasy tylko ze bez dubbingu :] z dubbingiem znalazlem 4 czesci :D z czego udalo mi sie sciagnac narazie outro czyli zakonczenie :]

tzn po japońskiemu ?

po japonsku,hiszpansku i niemiecku :)

Outro narazie to wszystko co mam :]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Slim
Kibic
Na forum od 8325 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 09:08

Heinrich napisał:  
tu jest mp3 z kreskówki Gigi La Trottola
Gigi La Trottola.mp3

a tu wstęp z kreskówki Kapitan Hawk
Kapitan Hawk

Jak sluchame te mp3 to normalnie przypomina mi sie jak siedzialem przd telewizorem i spiewalem te piosenke jakos lamanie ale sie spiewalo :D

kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 14:15
mysle ze petycje nalezy skierowac do stacji ktora pierwsza emitowala wszystkie te bajki i jakis c zas temu tez puszczali yattamana czy daimosa :)

http://www.polonia1.com.pl/

a to mail

Barbara Gliszczyńska - Specjalista ds. programowych
tel. (22) 337 87 46 [email protected]

o 6.40 leci jakas tygrysia maska to moze po tym puszcza kapitana hawka tylko ktos musialby to wszystko zgrywac zeby bylo po polsku i w dobrej jakosci a potem na allegro jak wrzuci zysk ma gwarantowany :)

Ostatnio edytowany przez: kibic24, 24 listopada 2005, 14:37 [1 raz(y)]

Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 15:59
http://www.ctonline.glt.pl/ stronka o tsubasie sa m.in. odcinki do zassania

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Captain Tsubasa - 24/11/2005 16:26

Freezer napisał:  
http://www.ctonline.glt.pl/ stronka o tsubasie sa m.in. odcinki do zassania

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaa masz u mnie cole :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448134 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005