Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Dziewczyny na stadionie....? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kijevo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7808 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 14/02/2006 16:23

Aris(L) napisał:  

Ekipant napisał:  

Aris(L) napisał:  

Ekipant napisał:  
sa sytuacje i miejsca gdzie kobiet powinno nie byc gdyz moga stanowic problem lub sytuacja moze je przerosnac...nie mowie o cqałkowitym wykluczeniu ze stadionow kobiet..nie,nie :D przeciez trzeba sobie w przerwie popatrzec :D hehe , a co do wyjazdów to chyba tylko Wa-wa,Grodzisk no i kiedys Wronki to jedyne wyjazdy na ktorych nie czepiałbym sie kobiet ze jada :)

To teraz dziewczyny nie moga jezdzic do Wronek :P

Arek moj kolezko drogi chyba sie zamuliłeś :D przecież już chyba nie bedzie możliwości pojechania tam co?? :P chyba z sie mylę :D pozdro

Slyszalem za we Wronkach ma byc III liga wiec jak kiedys rezerwy awansuja to czemu nie ... A wyjazd do Warszawy nie jest taki bezpieczny,pewni panowie Dz. i Z. mowili ze na Legii jest bardzo niebezpiecznie :P Pozdro

Rezerwy nie awansują co wiecej Antek robi wszystko by spadły a młodzi Pogoniarze walczą nie tylko z rywalami na boisku ale także z "życzliwym" prezesem.
sorki że nie na temat.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 00:24

Łysy napisał:  

BzM napisał:  

Pszczółek napisał:  
Widzisz kolego B. sa tak samo sytuacje, ktore przerastaja niektore osoby z meskiej czesci, wiec moim zdaniem nie powinno sie uogolniac.

z tym tylko, że chlopakowi za "nieodpowiednią" sytuacje czasem przyda sie blaszka i moze to poskutkuje odpowiednio, a dziewczynie blaszki sie nie sprzeda :D
Z resztą wiadomo jak jest: stadiony, mecze są dla ... wiadomo :)

pikniczków chciałes napisac :>? hehe :D pozdr.

żebym nie był chamski...czasem sie dostaje słowne blaszki..:D pozdro

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 05:53

Ekipant napisał:  

Bator napisał:  

Mario74 napisał:  
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=751]
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=752]
Dziewczyny na stadionach? Dlaczego by nie!

Po jakiego huja zamieszczasz te zdjęcia? Byłeś w Płocku i wiesz co jest 5? Pewnie nie ale kolega ci powiedział co mu inny powiedział co usłyszał od tego co zna gośca który był? Nie ma sie czym chwalić a to o czym piszesz:''Dlaczego by nie!'' to jest największy przypał jaki ostatnio niektórzy z ''nas'' odjebali.

nie ma co...Mario74 jak juz cos napisze to zawsze podniesie cisnienie i pierdolnie jakas głupote..powod do dumy ma..co za gamoń!! pozdro Bator

ja pierdole nie widziałem tych zdjęć; i na wyjeżdzie nie byłem. ale co już na forum nie można nic zamieszczać? bo ciśnienie się komuś podnosi? ja to zrobiłem dla jaj; a temat wyciągnąłem z głębi forum żeby było weselej.nikt mi nic nie powiedział bo z reguły nie słucham opowiastek dopóki sam nie zobaczę. wogóle skąd to ciśnienie? więcej luzu. w końcu Ekipant powinieneś być luzakiem!

BTR
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 12:45

Mario74 napisał:  

Ekipant napisał:  

Bator napisał:  

Mario74 napisał:  
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=751]
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=752]
Dziewczyny na stadionach? Dlaczego by nie!

Po jakiego huja zamieszczasz te zdjęcia? Byłeś w Płocku i wiesz co jest 5? Pewnie nie ale kolega ci powiedział co mu inny powiedział co usłyszał od tego co zna gośca który był? Nie ma sie czym chwalić a to o czym piszesz:''Dlaczego by nie!'' to jest największy przypał jaki ostatnio niektórzy z ''nas'' odjebali.

nie ma co...Mario74 jak juz cos napisze to zawsze podniesie cisnienie i pierdolnie jakas głupote..powod do dumy ma..co za gamoń!! pozdro Bator

ja pierdole nie widziałem tych zdjęć; i na wyjeżdzie nie byłem. ale co już na forum nie można nic zamieszczać? bo ciśnienie się komuś podnosi? ja to zrobiłem dla jaj; a temat wyciągnąłem z głębi forum żeby było weselej.nikt mi nic nie powiedział bo z reguły nie słucham opowiastek dopóki sam nie zobaczę. wogóle skąd to ciśnienie? więcej luzu. w końcu Ekipant powinieneś być luzakiem!

No widać że zdecydowanie nie wiesz co jest 5.Mniejsza już z tym,ale weselej to może być tylko tym co właśnie nie wiedzą o co chodzi,stąd taka reakcja.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Paulinus
Kibic
Na forum od 8479 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 12:53
AMEN - i moze na tym zakończmy ten temat, bo w kwestii dziewczyn to nic nowego już nie wymyślimy....

"CSWD" i to się nie zmieni....
katharsis
Kibic
Na forum od 7940 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 18:29
widze, ze niektorzy panowie maja za malo adrenaliny w kwestii plci przeciwnej..ja rozumiem, walentynki byly, samotny wieczor powoduje frustracje... dajcie sobie na luz - temat walkowany juz wiele razy...do zobaczenia w Kielcach...ciekawe ilu napinaczy w kwestii damskiego pobytu na stadionie tam zobacze:]

ligowiec.net team
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 19:22

katharsis napisał:  
widze, ze niektorzy panowie maja za malo adrenaliny w kwestii plci przeciwnej..ja rozumiem, walentynki byly, samotny wieczor powoduje frustracje... dajcie sobie na luz - temat walkowany juz wiele razy...do zobaczenia w Kielcach...ciekawe ilu napinaczy w kwestii damskiego pobytu na stadionie tam zobacze:]

Mnie zobaczysz moze jakies piwko ;) hihihi

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 23:12

Łysy napisał:  

katharsis napisał:  

Ty gamoniu :D czemu Ty zawsze bajerujesz i zawsze konczy sie na rozmowie a pozniej kolezanki sie ulatniaja ?? :D pozdro..

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
AL
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 23:46
Dziewczyny (kobiety) na stadionie musza byc (nie podlizuje sie) !!! Mezczyzna bez kobiety jest jak kibic bez szalika:P Pozdro E. :D

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 23:48

Ekipant napisał:  

Łysy napisał:  

katharsis napisał:  

Ty gamoniu :D czemu Ty zawsze bajerujesz i zawsze konczy sie na rozmowie a pozniej kolezanki sie ulatniaja ?? :D pozdro..

Tak se to tłumacz.. W Katowicach dopiero jak podeszliście do nas to kolezanki uciekły zresztą sie nie dziwie hehehe ;P wiec na gadaniu sie nie kończy z mojje strony ( do dzis nie mogę tego przebolec heheh ) pozdro :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
AL
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 15/02/2006 23:55

Łysy napisał:  

Ekipant napisał:  

Łysy napisał:  

katharsis napisał:  

Tak se to tłumacz..W Katowicach dopiero jak podeszliście do nas to kolezanki uciekły zresztą sie nie dziwie hehehe ;P wiec na gadaniu sie nie kończy z mojje strony ( do dzis nie mogę tego przebolec heheh ) pozdro :D

Kolezko powodzenia na Śląsku :D Pozdro Katowice Załęże :D

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763453667 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005