Odp: Kick Boxing w Szczecinie - ruszamy 5 września!!!!!! - 18/09/2005 14:37
ostatnio moj koles kupowal rekawice w Ninjy i za rekawice shoguna ze skory zaplacil 160zl, natomiast takie same everlasta kosztowaly prawie 100 wiecej. Everlasta ze skaji (skoropodobny matrerial) ok. 180zl, natomiast najbardziej sie chyba oplaca kupic Shoguny ze skaji - cena to ok.130zl a firma i wykonanie pozadne. Ja sam mam od dluzszego czasu juz Shoguny (ze skory) i nie moge nazekac.
Co do treningow u Pana Cholewy... Trenuje ze mna teraz chlopak, ktory troche czasu spedzil w tamtej sekcji i jego umiejetnosci sa naprawde godne podziwu. Szczegolnie akcje z uzyciem nóg... Tak wiec nie ma co patrzec czy sponsorem jest Alkon, czy inny Fort tylko patrzec na to czego mozna sie nauczyc (ewentualnie douczyc ) na takim treningu. Osobiscie polecem ta sekcje Kick Boxingu.
Odp: Kick Boxing w Szczecinie - ruszamy 5 września!!!!!! - 18/09/2005 16:40
Ring ma wymiary 8x8. Jeżeli chodzi o rękawice...rok temu w tym samym czasie kupowałyśmy z koleżanką w Ninji, ona wybrała skórzane firmy Espaoa (jakoś tak) za 120zł, ja natomiast zainwestowałam ciut więcej- 40zł w skajówki innej firmy i mi się to opłaciło bo są w dobrym stanie do dziś.
W Szczecinie nie ma za dużego wyboru jeżeli chodzi o tego typu sprzęt. Myślę, że Ninja to najbardziej rozwinięty i najtańszy sklep, w Dyskobolach jet znacznie drożej i mają mniejszy wybór. Proponowałabym też sprzedaż internetową- allegro itp.
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
hehe...moje shogunki za ktore dalem chyba 130zl sa ze skory, przezyly juz 1,5 roku i sa w bardzo dobrym stanie (inna kwestia, ze jak Chlopaki wiecie rok 2005 to troche inne treningi)...NIestety po dobrym roku 2004 gdzie wydawalo sie ze sekcji roznych sztuk walki coraz wiecej, w tym roku (a sczegolnie teraz po wakacjach) powstala zawieszka...Kickboxing dobra sprawa, mnie osobiscie nazwa Alkon troche rusza, ale chyba rzezcywiscie dla niektorych nie bedzie innej opcji, szczegolnie, ze trener tam jest bardzo dobry
Obecnie treningi grupy początkującej są już na takim poziomie, że jeżeli wcześniej nie miałeś ze sportem dużo wsólnego to może być Ci trochę ciężko. Jest wyczerpująca rozgrzewka, ćwiczenia w parach. Na sali jest ok. 30-40 osób, ale zapisują się na bieżąco nowi członkowie, więc jest szansa, że znalazłbyś kogoś z kim mógłbyś lajtowo poćwiczyć. Treningi gr. początkującej są w pon. i środy -godz. 18, gr. zaawansowana w godz. 19- możesz przyjść i zobaczyć jak wyglądają treningi... jest również sekcja w Policach. Jak masz więcej pytań to służę pomocą- gg w profilu. Pozdrawiam
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763464227 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.