Odp: FM 2006 - 01/11/2005 11:44
Ma ktoś link z programem Anti-Blaxx 1.16 ? Bo sciągnęłem FM wrzuciłem obraz do daemona i zaistalowałem, teraz pisze że nie ma płytki więc rozumiem że właśnie z tego programu mam skorzystać, tylko nie moge go znaleźć więc jak ktoś ma link pod ręką byłbym wdzięczny
odpowiedz byla na temat... a ze nie takiej adresat pytania/prośby oczekiwal to juz inna para kaloszy... po prostu uwazam ze pytanie sie o pliki, linki czy cokolwiek co mozna znalezc na 1-2 pozycji po wpisaniu hasla w googlach to ja nie nazywam prosba o pomoc ale wyslugiwaniem sie... Inna sprawa jest to ze moze dana osoba naprawde nie jest w stanie sobie czegos takiego znalezc... wtedy proponowalbym jakiegos rodzaju prace nad soba (obsluga internetu w stopniu podstawowym naprawde sie przydaje w dzisiejszym czasie) ...i zeby nie bylo, jestem wyluzowany [wyloozowany? ]
PS. http://mb-lock.copybase.ch/English/download.htm
Ma ktoś link z programem Anti-Blaxx 1.16 ? Bo sciągnęłem FM wrzuciłem obraz do daemona i zaistalowałem, teraz pisze że nie ma płytki więc rozumiem że właśnie z tego programu mam skorzystać, tylko nie moge go znaleźć więc jak ktoś ma link pod ręką byłbym wdzięczny
Inna sprawa jest to ze moze dana osoba naprawde nie jest w stanie sobie czegos takiego znalezc... wtedy proponowalbym jakiegos rodzaju prace nad soba (obsluga internetu w stopniu podstawowym naprawde sie przydaje w dzisiejszym czasie) ...
ja mam na przyklad uszkodzona przegladarke przez roznego rodzaju shit (lubie testowac rozne programy) i google nie otwiera mi sie. znam sie na kompach w miare dobrze, by probowac zdecydowanej wiekszosci sposob na poprawienie stanu rzeczy i dalej nic. magiczne format c: czeka, ale na to szkoda mi czasu. wiec nie zakladaj nic z gory. prosba kolegi to prosba, rzucasz linak jak masz i juz, without any comments.
Odp: FM 2006 - 03/11/2005 17:52
Koledze sie chrzani system przy anti blaxxie, zna moze ktos sposob zeby uruchomic fm'a innym sposobem.... moze ktos znalazl crack??
Odp: FM 2006 - 03/11/2005 18:55
Siema, chce sobie ściągnąć tą wypasioną giere. napiszcie mi ile MB zajmuje instalka do pełnej wersji bo ostatnio ściągnełem demo a tam nie ma Pogońi:/
Odp: FM 2006 - 03/11/2005 19:28
ok dzięki, już ściągam. a jak ściągne to za pomocą jakiego programu to zainstalować bo pierwszy raz się spotykam z takim rozszerzeniem ??
pozrdo yo
Ostatnio edytowany przez: domel, 3 listopada 2005, 20:55 [1 raz(y)]
ok dzięki, już ściągam. a jak ściągne to za pomocą jakiego programu to zainstalować bo pierwszy raz się spotykam z takim rozszerzeniem ??
pozrdo yo
*mds i *mdf jest stworzone przez Alcohola 120% więc nim napewno otworzysz to rozszerzenie.
Posłużyć Ci może też Daemon Tools v.3.47- włącz tam emulację
Potem musisz jeszcze obejść cracka i jazda
PS: Ja ściągnęłem torrenta, który zajmował 600.31 MB, potem się wypakowalo pliki i powstał ten obraz co wy macie po 752 MB
Odp: FM 2006 - 03/11/2005 21:47
rozumiem ze wszyscy sciagajal po angielsku FM 2006?? bo jak tak to ja jeszcze nie opanowalem do konca jezyka angielskiego i poczekam na polska wersje
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: FM 2006 - 04/11/2005 18:00
A ma ktos juz polska wersje FM-a jak tak , to mogl by umiescic plik z polskim jezykiem na jakims serwerze , bo mi by sie przydal
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437005 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.