Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Światowa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szczeper
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7547 dni

Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 19:58
ja jestem pewien ze przegramy w finale z brazylia 2:3 ale po ladnej i walecznej grze polakow

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7493 dni

Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 20:46
co wy wiecie o siatkówce ? wy stare dupy jesteście... Za czasów ŚP Huberta Wagnera Polska grała dużo lepiej niż dzisiaj Brazylia a teraz troche ich Lozano pomęczył i odrazu mówią jaki on reżim stosuje i Zagumny płacze .. Kiedyś to trenowali z obciążnikami na nogach a jak ktoś zepsół chociaż jedną zagrywka to odrazu robil sto pompek..

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7439 dni

Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 20:57
Wreszcie Lozano robi fachową robote.Jest dyscyplina i solidna robota."Albo trenujesz pożądnie albo idź na ryby"!!Tak trzeba .to jest trener z jajami a nie Gościniaj stary dziamdziak.Mam nadziej ze Polska zagra dobrze i awansujemy do finału.Tam najprawdopodobniej będzie Brazylia i musimy dac z siebie wszystko i zgarnąć 1 milnion $.Trzeba tylko wygrac z Kubą potem najprawdopodobniej z Serbią i Potem Brasil!!Trzeba grać a nie kalkulować!!DO PRZODU POLSKO!!!!!!!!1 miejsce Polska

Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 7 lipca 2005, 21:15 [1 raz(y)]

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Pazur
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 21:12
w dupe mamy z Kubą i tyle

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7439 dni

Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 21:15
Kuba nie jest wcale taka dobra damy rade Kuba nie jest w czołówce :D

seeedzik
Kibic
Na forum od 8023 dni

Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 21:18

Marcin07 napisał:  
co wy wiecie o siatkówce ? wy stare dupy jesteście... Za czasów ŚP Huberta Wagnera Polska grała dużo lepiej niż dzisiaj Brazylia a teraz troche ich Lozano pomęczył i odrazu mówią jaki on reżim stosuje i Zagumny płacze .. Kiedyś to trenowali z obciążnikami na nogach a jak ktoś zepsół chociaż jedną zagrywka to odrazu robil sto pompek..

<rotfl> co racja to racja, za Wagnera cisneli, ale z obciaznikami na nogach to nie jest najlepsza idea, stawy po tygodniu takich treningow by poszly, o starych latach i przeczuwaniu pogody po bolu kolan juz nie wpsominajac :D a terez nie maja obciaznikow i zobacz jak wysoko skacza :D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Pazur
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 21:34

Kamil91 napisał:  
Kuba nie jest wcale taka dobra damy rade Kuba nie jest w czołówce :D

skoro wyeliminowała takie drużyny jak Włochy, Bułgaria i Francja to znaczy że jest zajebiście dobra, Polska wygrała tylko z przeciętnymi ekipami i Serbią która miała w d... te mecze

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7439 dni

Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 21:36

Pazur napisał:  
[/cytat]

skoro wyeliminowała takie drużyny jak Włochy, Bułgaria i Francja to znaczy że jest zajebiście dobra, Polska wygrała tylko z przeciętnymi ekipami i Serbią która miała w d... te mecze

DAMU RADE!!!!!POLSKA JEST THE BEST!!!

Pazur
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 19:34

Kamil91 napisał:  

Pazur napisał:  

DAMU RADE!!!!!POLSKA JEST THE BEST!!![/cytat]

a jednak miałeś racje :)

Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 19:44
Tak jak mówiłem Kuba ograna, Serbowie przegraja raczej z Brazylią. Jutro więc dobrze, bo o 20 gramy z Serbami ich pykniemy 3-2, finał z Brazylią niestety przegrany 3-1..Tak czy owak zajebiście w tym roku graja w LŚ.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
seeedzik
Kibic
Na forum od 8023 dni

Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 20:13
A bylo juz niewesolo, ale wpusci Wlazlego i zrobil co trzeba, blokowal konczyl, serwowal, cos mi sie wydaje ze on ostatni rok gra w Skrze i pojedzie do Wloch, ale rodzi nam sie kolejna gwiazda swiatowego formatu (aktualnie kogo nie spytac to wskaza na Swiderskiego ze najwieksza gwiazda nasza, i znany w swiecie (glownie dzieki grze we Wloszech)) czyli tylko sie cieszyc i czekac na polfinal i miejmy nadzieje final :]

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
qbajag
Kibic
Na forum od 8336 dni

**

Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 20:17
Jestem w wielkim szoku, że wygraliśmy...no ale łatwko nie było.
Brawo chłopaki teraz dopiero udowodniliście, że możecie walczyć z najlepszymi.
Oby Brazylia nie odpuściła meczu z Serbią i wygrała!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7439 dni

Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 20:27
A nie mówiłem miałem racje że Polska wygra jestem optymistom:D teraz tylko wygrywac wszytkie mecze i Liga Światowa będzie nasza oraz 1 milion $!!!

Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 22:02
no i gitara, w półfinale z Serbią o 20:00, czyli po meczu Pogoni;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
GKSBełchatów
Kibic
Na forum od 7544 dni

Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 22:46
Co jak co ale meczyk kapitalny. Wlazły rulez, SKRA rulez:D. Mam nadzieję, że Brazylia da z siebie max i pojedzie Serbię. To byłby znacznie lepszy przeciwnik w półfinale. SKRA & GKS FOREVER :D

TYSIĄCE SPRAW - JEDEN GKS. ANTY wIDZEW I rADOMSKO
SamAxe
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Liga Światowa - 09/07/2005 22:04
Jak kurwa mozna prowadzac 2;0 doprowadzic do 2;2 to ja za chuja tego nie rozumiem ;/

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: Liga Światowa - 09/07/2005 22:08

Pa.S napisał:  
Jak kurwa mozna prowadzac 2;0 doprowadzic do 2;2 to ja za chuja tego nie rozumiem ;/

Tylko Polacy tak potrafią :D To już nie pierwszy raz. Ale i tak wygramy!

stahu
Kibic
Na forum od 8104 dni

Odp: Liga Światowa - 09/07/2005 22:08
a już widziałem piłke w siatce :( najpierw Łabędzki teraz siatkarze, szkoda że nie wygrali 3:0 ale wygrają 3:2 bo jak to mówia co się odwlecze to nie uciecze :)

SamAxe
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Liga Światowa - 09/07/2005 22:21
i chuj im wszystkim w dupe 3;2

Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Liga Światowa - 09/07/2005 22:21
to sobie kurwa zagralismy w finale...pierdole taki biznes, jak zawsze na własne życzenie;/

powrótka z rozrywki (czyt.z Katowic)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368622 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005