Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 20:46
co wy wiecie o siatkówce ? wy stare dupy jesteście... Za czasów ŚP Huberta Wagnera Polska grała dużo lepiej niż dzisiaj Brazylia a teraz troche ich Lozano pomęczył i odrazu mówią jaki on reżim stosuje i Zagumny płacze .. Kiedyś to trenowali z obciążnikami na nogach a jak ktoś zepsół chociaż jedną zagrywka to odrazu robil sto pompek..
Odp: Liga Światowa - 07/07/2005 20:57
Wreszcie Lozano robi fachową robote.Jest dyscyplina i solidna robota."Albo trenujesz pożądnie albo idź na ryby"!!Tak trzeba .to jest trener z jajami a nie Gościniaj stary dziamdziak.Mam nadziej ze Polska zagra dobrze i awansujemy do finału.Tam najprawdopodobniej będzie Brazylia i musimy dac z siebie wszystko i zgarnąć 1 milnion $.Trzeba tylko wygrac z Kubą potem najprawdopodobniej z Serbią i Potem Brasil!!Trzeba grać a nie kalkulować!!DO PRZODU POLSKO!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 7 lipca 2005, 21:15 [1 raz(y)]
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
<rotfl> co racja to racja, za Wagnera cisneli, ale z obciaznikami na nogach to nie jest najlepsza idea, stawy po tygodniu takich treningow by poszly, o starych latach i przeczuwaniu pogody po bolu kolan juz nie wpsominajac a terez nie maja obciaznikow i zobacz jak wysoko skacza
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
skoro wyeliminowała takie drużyny jak Włochy, Bułgaria i Francja to znaczy że jest zajebiście dobra, Polska wygrała tylko z przeciętnymi ekipami i Serbią która miała w d... te mecze
Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 19:44
Tak jak mówiłem Kuba ograna, Serbowie przegraja raczej z Brazylią. Jutro więc dobrze, bo o 20 gramy z Serbami ich pykniemy 3-2, finał z Brazylią niestety przegrany 3-1..Tak czy owak zajebiście w tym roku graja w LŚ.
Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 20:13
A bylo juz niewesolo, ale wpusci Wlazlego i zrobil co trzeba, blokowal konczyl, serwowal, cos mi sie wydaje ze on ostatni rok gra w Skrze i pojedzie do Wloch, ale rodzi nam sie kolejna gwiazda swiatowego formatu (aktualnie kogo nie spytac to wskaza na Swiderskiego ze najwieksza gwiazda nasza, i znany w swiecie (glownie dzieki grze we Wloszech)) czyli tylko sie cieszyc i czekac na polfinal i miejmy nadzieje final
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 20:17
Jestem w wielkim szoku, że wygraliśmy...no ale łatwko nie było.
Brawo chłopaki teraz dopiero udowodniliście, że możecie walczyć z najlepszymi.
Oby Brazylia nie odpuściła meczu z Serbią i wygrała!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 20:27
A nie mówiłem miałem racje że Polska wygra jestem optymistom teraz tylko wygrywac wszytkie mecze i Liga Światowa będzie nasza oraz 1 milion $!!!
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Liga Światowa - 08/07/2005 22:46
Co jak co ale meczyk kapitalny. Wlazły rulez, SKRA rulez. Mam nadzieję, że Brazylia da z siebie max i pojedzie Serbię. To byłby znacznie lepszy przeciwnik w półfinale. SKRA & GKS FOREVER
Odp: Liga Światowa - 09/07/2005 22:08
a już widziałem piłke w siatce najpierw Łabędzki teraz siatkarze, szkoda że nie wygrali 3:0 ale wygrają 3:2 bo jak to mówia co się odwlecze to nie uciecze
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368622 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.