Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ace
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7574 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 11/06/2005 14:38
No i parada geji w WAraszawie ruszyła....za nielegalne zgromadzenie powinni ich zmknac ale nie Pały kurwa nie reagują. Ale strzelac do ludzi do umieją

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 11/06/2005 15:36

Max Zone napisał:  
No i parada geji w WAraszawie ruszyła....za nielegalne zgromadzenie powinni ich zmknac ale nie Pały kurwa nie reagują. Ale strzelac do ludzi do umieją

Wyrazili zgodę na ta pedalska impreze, ze wzgledu na odsłonięcie pomnika gen. Grota Roweckiego na placu Defilad . Policja pobiła pare osób ,które próbowały jakieś zadymy robić . Szykują sie tez chłopcy z Młodzieży Wszechpolskiej , moze być jeszcze wesoło

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
ace
Kibic
Na forum od 7574 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 11/06/2005 16:01

Marcello napisał:  
Wyrazili zgodę na ta pedalska impreze,

cyt:"Demonstracja, odbywająca się mimo zakazu władz Warszawy, jest bardzo kolorowa i przebiega spokojnie."

Cytat za PAP. WIęc legalne czy nielegalne ?

.
Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 11/06/2005 17:21
pedaly do gazu

.
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7809 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 11/06/2005 17:38
Qrwa pedalow trzeba tempic bo dobrego z nich nic nie bedzie

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
BTR
Kibic
Na forum od 7715 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 11/06/2005 19:57
Aż zle mi się robi na myśl że za jakiś czas pedałki będą legalnie z apetytem oglądać w tramwajach nasze tyłki,może jeszcze będą nas wyrywać? Trzeba to tępić w zarodku żebyśmy nie doczekali takich ''normalnych'' czasów.Bleee...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 11/06/2005 22:03
nic dodać, nic ująć
polonia

Obrazek jpg wstawiony na forum
Davido
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 11/06/2005 22:49

elo napisał:  
nic dodać, nic ująć
polonia

hahah

POGOŃ TO MY
Cz
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 12:04
Od marszu sie zaczyna a pozniej wiemy jak to sie konczy...prawo do adopcji,walka o lepsze stolki patrz argument dyskryminacja...dlatego dobrze ze w Poznaniu i w Warszawie pokazali im ze nie ma miejsca na ich manifestacje.Ciekawe czy nasz Prezydent zezwolil by na marsz...

www.sectorshop.net
Plum
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 14:40
ukamienować gejów ukiamnować lesbijki a może jeszcze atesitów,wyznawców innych religi-dlaczego ?bo mają odwagę pokazać to że nie każdy jest taki sam,nie kazdy musi wierzyć ale KAŻDY JEST RÓWNY.
Ilu z was boi pokazac się swoje prawdziwe oblicze, boi się bo zaraz jacyś wielcy katolicy bedą go nawracać ,nawracać siłą bo stosy wyszły juz z mody.

Za klika lat bedzie mozna dostac w mordę za to ze jest się gejem ,atesitą itd.Bedzie można dostać od tych wybranych tych równiejszych (którzy notabene i tak patrzą się na tyłki lasek w tramwaju i jakoś im przeszkada ze ktos moze patrzeć na ich tyłek)

Jedni manifestują swoje przekonania a drudzy swój ....(brak intelektu brak tolerancji)

Widzę zo bojówki gierytcha (młodzież wszechpolska) mają duze popracie,najpierw się modlimy a potem

blizniemu swemu w ryj damy...

zaznaczam ze nie jestem gejem JESTEM TYLKO TOLERANCYJNY

Ostatnio edytowany przez: Plum, 12 czerwca 2005, 14:50 [2 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
chrisxx
Kibic
Na forum od 8646 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 15:27

Plum napisał:  

Za klika lat bedzie mozna dostac w mordę za to ze jest się gejem ,atesitą itd.Bedzie można dostać od tych wybranych tych równiejszych (którzy notabene i tak patrzą się na tyłki lasek w tramwaju i jakoś im przeszkada ze ktos moze patrzeć na ich tyłek)

sorki, ale jesli Tobie nie przeszkadzaloby ze jakis facet wpatruje sie w twoj tylek to jestes baaaaardzo tolerancyjny....A moje zdanie jest takie ze jak chca to niech sie cwela, byle zeby z tym sie nie wychodzili na ulice. Sami mowia ze chca by ich traktowac rowno, ( przeciez maja prawa jak wszyscy...) a tak na prawde chca traktowania ich specjalnie i wlansych praw...

BTR
Kibic
Na forum od 7715 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 15:32

Plum napisał:  
ukamienować gejów ukiamnować lesbijki a może jeszcze atesitów,wyznawców innych religi-dlaczego ?bo mają odwagę pokazać to że nie każdy jest taki sam,nie kazdy musi wierzyć ale KAŻDY JEST RÓWNY.
Ilu z was boi pokazac się swoje prawdziwe oblicze, boi się bo zaraz jacyś wielcy katolicy bedą go nawracać ,nawracać siłą bo stosy wyszły juz z mody.

Jedni manifestują swoje przekonania a drudzy swój ....(brak intelektu brak tolerancji)

Widzę zo bojówki gierytcha (młodzież wszechpolska) mają duze popracie,najpierw się modlimy a potem

Ciekawe czy będziesz taki tolerancyjny jak cie za kilka lat w tramwaju bedą panowie za dupe szczypać. Trzeba ich tępić żeby z tym nie wychodzili na ulice,niech to sobie robią,mi to wisi puki mnie to nie dotyczy,a zboczenie na ulicach to już jak najbardziej moja sprawa.Co do patrzenia na kobiece pośladki,nic w tym dziwnego,przecierz tak Bóg stworzył męzczyzne...dla mnie nie ma nic lepszego od pięknej,powabnej niewiasty...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
RosSi
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 15:39

chrisxx napisał:  

Plum napisał:  

sorki, ale jesli Tobie nie przeszkadzaloby ze jakis facet wpatruje sie w twoj tylek to jestes baaaaardzo tolerancyjny....A moje zdanie jest takie ze jak chca to niech sie cwela, byle zeby z tym sie nie wychodzili na ulice. Sami mowia ze chca by ich traktowac rowno, ( przeciez maja prawa jak wszyscy...) a tak na prawde chca traktowania ich specjalnie i wlansych praw...

a mi to nie przeszkadza niech se patrzy :D klade na niego

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7714 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 17:38

Davido napisał:  
[cytat=elo]nic dodać, nic ująć
polonia

buahahah nie moge z tego polonia buahahahah pedaly do zyklonb

elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 21:30

Plum napisał:  

a za parę lat będziesz tolerował pedofilów bo geje będą już "normalką"...jesteś zagrożeniem takim samym jak oni.

Obrazek jpg wstawiony na forum
PKU !
Kibic
Na forum od 7705 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 22:55
chciałem powiedziec tylko że wsród członków ochrony jest jakis gej gdyż obmacywał mi nawet jaja łącznie z tyłkiem.. myślałem że mu zajebie... pedofil jebany.. i jak tu tolerowac tą chołote..??? bicz

PKU !
Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 23:15

Plum napisał:  

Ciekawe....ciekawe....ale co powiesz jak kiedyś jeden Cie załaduje w dupe....pomyśl nad tym....

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Helmut
Moderator*
Na forum od 8322 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 13/06/2005 10:35

YaReK napisał:  

Plum napisał:  

Ciekawe....ciekawe....ale co powiesz jak kiedyś jeden Cie załaduje w dupe....pomyśl nad tym....

usmiechnie sie i podziekuje... wkoncu jest tolerancyjny lol

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Bzyku
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 13/06/2005 15:24
tak jak pisalem wcześniej...widac było dla kogo była ta cała zawierucha - dla garstki polityków lewicy próbujących nabić sobie punkcik przed wyborami

i jeszcze policja która siłą rozpędza ludzi siedzących na trasie pochodu, i ochrania nielegalną demonstrację...

cały ten pomysł to polityczna sprawa i politycja też jak było widac jest polityczna

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 13/06/2005 16:35

Plum napisał:  

(którzy notabene i tak patrzą się na tyłki lasek w tramwaju i jakoś im przeszkada ze ktos moze patrzeć na ich tyłek)

hahaha lol
gadasz o pedalach a tu nagle wyskakujesz z przykladem o szmulkach? juz nic nie rozumiem.
A to czy ruchasz a czy jestes ruchany tez Ci nie przeszkadza...?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772453229 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005