Wyrazili zgodę na ta pedalska impreze, ze wzgledu na odsłonięcie pomnika gen. Grota Roweckiego na placu Defilad . Policja pobiła pare osób ,które próbowały jakieś zadymy robić . Szykują sie tez chłopcy z Młodzieży Wszechpolskiej , moze być jeszcze wesoło
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 11/06/2005 19:57
Aż zle mi się robi na myśl że za jakiś czas pedałki będą legalnie z apetytem oglądać w tramwajach nasze tyłki,może jeszcze będą nas wyrywać? Trzeba to tępić w zarodku żebyśmy nie doczekali takich ''normalnych'' czasów.Bleee...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 12:04
Od marszu sie zaczyna a pozniej wiemy jak to sie konczy...prawo do adopcji,walka o lepsze stolki patrz argument dyskryminacja...dlatego dobrze ze w Poznaniu i w Warszawie pokazali im ze nie ma miejsca na ich manifestacje.Ciekawe czy nasz Prezydent zezwolil by na marsz...
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 14:40
ukamienować gejów ukiamnować lesbijki a może jeszcze atesitów,wyznawców innych religi-dlaczego ?bo mają odwagę pokazać to że nie każdy jest taki sam,nie kazdy musi wierzyć ale KAŻDY JEST RÓWNY.
Ilu z was boi pokazac się swoje prawdziwe oblicze, boi się bo zaraz jacyś wielcy katolicy bedą go nawracać ,nawracać siłą bo stosy wyszły juz z mody.
Za klika lat bedzie mozna dostac w mordę za to ze jest się gejem ,atesitą itd.Bedzie można dostać od tych wybranych tych równiejszych (którzy notabene i tak patrzą się na tyłki lasek w tramwaju i jakoś im przeszkada ze ktos moze patrzeć na ich tyłek)
Jedni manifestują swoje przekonania a drudzy swój ....(brak intelektu brak tolerancji)
Widzę zo bojówki gierytcha (młodzież wszechpolska) mają duze popracie,najpierw się modlimy a potem
blizniemu swemu w ryj damy...
zaznaczam ze nie jestem gejem JESTEM TYLKO TOLERANCYJNY
Ostatnio edytowany przez: Plum, 12 czerwca 2005, 14:50 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
sorki, ale jesli Tobie nie przeszkadzaloby ze jakis facet wpatruje sie w twoj tylek to jestes baaaaardzo tolerancyjny....A moje zdanie jest takie ze jak chca to niech sie cwela, byle zeby z tym sie nie wychodzili na ulice. Sami mowia ze chca by ich traktowac rowno, ( przeciez maja prawa jak wszyscy...) a tak na prawde chca traktowania ich specjalnie i wlansych praw...
Ciekawe czy będziesz taki tolerancyjny jak cie za kilka lat w tramwaju bedą panowie za dupe szczypać. Trzeba ich tępić żeby z tym nie wychodzili na ulice,niech to sobie robią,mi to wisi puki mnie to nie dotyczy,a zboczenie na ulicach to już jak najbardziej moja sprawa.Co do patrzenia na kobiece pośladki,nic w tym dziwnego,przecierz tak Bóg stworzył męzczyzne...dla mnie nie ma nic lepszego od pięknej,powabnej niewiasty...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
ukamienować gejów ukiamnować lesbijki a może jeszcze atesitów,wyznawców innych religi-dlaczego ?bo mają odwagę pokazać to że nie każdy jest taki sam,nie kazdy musi wierzyć ale KAŻDY JEST RÓWNY.
Ilu z was boi pokazac się swoje prawdziwe oblicze, boi się bo zaraz jacyś wielcy katolicy bedą go nawracać ,nawracać siłą bo stosy wyszły juz z mody.
Za klika lat bedzie mozna dostac w mordę za to ze jest się gejem ,atesitą itd.Bedzie można dostać od tych wybranych tych równiejszych (którzy notabene i tak patrzą się na tyłki lasek w tramwaju i jakoś im przeszkada ze ktos moze patrzeć na ich tyłek)
Jedni manifestują swoje przekonania a drudzy swój ....(brak intelektu brak tolerancji)
Widzę zo bojówki gierytcha (młodzież wszechpolska) mają duze popracie,najpierw się modlimy a potem
a za parę lat będziesz tolerował pedofilów bo geje będą już "normalką"...jesteś zagrożeniem takim samym jak oni.
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 12/06/2005 22:55
chciałem powiedziec tylko że wsród członków ochrony jest jakis gej gdyż obmacywał mi nawet jaja łącznie z tyłkiem.. myślałem że mu zajebie... pedofil jebany.. i jak tu tolerowac tą chołote..
Ciekawe....ciekawe....ale co powiesz jak kiedyś jeden Cie załaduje w dupe....pomyśl nad tym....
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Ciekawe....ciekawe....ale co powiesz jak kiedyś jeden Cie załaduje w dupe....pomyśl nad tym....
usmiechnie sie i podziekuje... wkoncu jest tolerancyjny
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
(którzy notabene i tak patrzą się na tyłki lasek w tramwaju i jakoś im przeszkada ze ktos moze patrzeć na ich tyłek)
hahaha
gadasz o pedalach a tu nagle wyskakujesz z przykladem o szmulkach? juz nic nie rozumiem.
A to czy ruchasz a czy jestes ruchany tez Ci nie przeszkadza...?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772453229 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.