Niemiecki rozszerzony zjebalem. Zestresowalem sie po prostu. Na jedno w ogole mowilem odwrotnie ale sie zorientowalem i wyplynalem.
85%
P.S
Brzmi to zdeczka nieskromnie, ale szczerze liczylem na wiecej.
Jak tak patrze na twoje wyniki drogi kolego to juz wiem dlaczego nowa matura nie jest jedyną podstawą do rekrutacji, a uczelnie nie zrezygnowały ze swoich egzaminów
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 09/05/2005 23:18
Dla zdających jutro starą mature (np techników rocznik '85 ) mała podpowiedź co do jutrzejszych tematów:
1. "Prima aprilis" czyli wpływ zartów przed maturalnych na stan znerwicowania uczniów w oparciu o wybrane czasopisma Meskie.
2. "Kubuś Puchatek" jako zbiór postaw psychologicznych i zaburzeń psychicznych we wczesnym rozwoju dziecka.
3. Opisz swoj pokój uzywając didaskali tak by moza go było wystawiac na scenie.
Powodzenia, damy rade (czuje, ze tylko ja na forum zdaje tą forme matury...ah te technikum )
Wlasnie skonczylem pisac hire.
1 arkusz troszke trudny, ale dalem rade
Na 2 trafilem temat POLSKA LUDOWA i jak jebnalem esej to mala bania
ALE OCZYWISCIE KURWA O ZYDACH MUSIALO BYC!
a o czym innym mogl napisac Vasylos... ehhehe
ja kiedys na koncowym egzaminie szkoly podstawowej napisalem wypracowanie o Pogoni
wtedy bylem jeszcze troche mlody teraz napisalbym o szkodliwosci alkoholu
Wlasnie skonczylem pisac hire.
1 arkusz troszke trudny, ale dalem rade
Na 2 trafilem temat POLSKA LUDOWA i jak jebnalem esej to mala bania
ALE OCZYWISCIE KURWA O ZYDACH MUSIALO BYC!
a o czym innym mogl napisac Vasylos... ehhehe
ja kiedys na koncowym egzaminie szkoly podstawowej napisalem wypracowanie o Pogoni
wtedy bylem jeszcze troche mlody teraz napisalbym o szkodliwosci alkoholu
Chodzilo mi o to Juniasty, ze kurwa w kazdej maturze jakies pytanie musi byc o tych niedogazowanych niedobitkach. Co to Izrael czy Polska? ;D
Piatek City Hall
mowisz ?
hmm... mi pasi na priv ustalimy plan dzialania
Odp: Nowa Matura 2005 + rekrutacja na studia - 12/05/2005 21:07
Dokladnie. WOS jest 19 maja. Też pisze .
Hmm dzisiaj historia dosyć ciężka była. Pytania niektóre lekko dziwne np. o uprawe ziemniaków w XIX wieku Na rozszerzonej też pisałem 2 temat. Generalnie myśle, że lepiej poszedł 2 arkusz.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772448244 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.