Odp: Stan zdrowia Papieża - 02/04/2005 19:58
Właśnie wróciłem z Błoniów... patrząc na pomnik Papieża łzy mi napływały do oczu. Było z kilkadziesiąt osób, nucono pieśni... pięknie
Odp: Stan zdrowia Papieża - 02/04/2005 20:13
ja wam powiem tak : JAN PAWEL II - dla mnie do tej pory najmadrzejszy i najwspanialszy czlowiek w galaktyce (i dla innych pewnie tez) zrobil dla ludzi bardzo duzo a szczegolnie dla mlodziezy ... czlowiek uczony 1slowem - dar od BOGA napewno bedzie 1szwietym po BOGU ... i powiem eszcze jedno niewiem czemu ale .... zdaje mi sie ze papiiz JAN PAWEL II albo ... umrze jutro (niedziela) albo stanie sie cud .. i wyzdrowieje ! a BOG da znac o sobie nieiwem i tak On zawsze bedzie z nami ... a to co gdzies w necie czytalem to jakis kibic powiedzial zeby zebrac sie na stadionie Cracovi (ulubiona druzyna JANA PAWLA II) i wszyscy razem sie pomodlic ? wszyscy z calej POLSKI ? niewiem ...
Odp: Stan zdrowia Papieża - 02/04/2005 20:35
Papież jest ciężko chory. Człowiek który całe życie poświęcił innym, znajduje się na łożu śmierci. Jesteś katolikiem, muzułmaninem, protestantem czy buddystą, wszystko jedno, pomódl się za niego w swoim obrządku. A jeśli jesteś ateistą to po prostu życz mu zdrowia, odwagi i siły. Nie istotne czy jesteś zwolennikiem kościoła czy jego przeciwnikiem. Na pewno nie jesteś przeciwnikiem życia. Chodzi tu o człowieka, dobrego, uczciwego kochającego innych. Może to być jedyna okazja aby ludzie zjednoczyli swoje myśli dla tego wspaniałego Polaka. Jeżeli myślisz inaczej to się człowieku nad sobą zastanów...
P.S. Kibice Pogoni i Lecha, chwała Wam za ten wspaniały gest podczas wczorajszego meczu.
Odp: Stan zdrowia Papieża - 02/04/2005 20:51
jutro jest dzien Miłosierdzia Bożego, ustanowiony przez Papieża. Poświęcił On całe swoje życie Matce Boskiej, wierzmy ze jutro- w Jej swieto- moze zdarzyc sie cud!! TRZEBA W TO WIERZYC! Moze jestem naiwny, ale ja jeszcze mam nadzieję...
U mnie w rodzinie wszyscy mowia ze o 24 "Chrystus otworzy mu drzwi". Ja jednak dalej mam nadzieje na to ze Papiez wyzdrowieje, choc moja nadzieja sie powoli wyczerpuje ... im wiecej informacji tym mniejsza nadzieja :/ ... ale i tak wierze ze Karol Wojtyla pozyje jeszcze i wierze ze w lato kiedy bede z Rzymie pojde na msze i wlasnie on bedzie ja odprawial !!
Odp: Stan zdrowia Papieża - 02/04/2005 21:10
Cokolwiek się stanie my wciaż będziemy z Tobą zawsze będziesz częscią nas nigdy Cię nie zapomnimy..To ty dałeś nam nadzięję ...Jesteś naszym światłem
Kochamy Cię
PS na telewizji Szczecin podawali że jutro o 20 ma odbyć się msza przy Papieżu na Błoniach.Jest to msza dla młodzieży...
Media podają że Ojciec Świety coraz częsciej traci przytomność
Odp: Stan zdrowia Papieża - 02/04/2005 21:17
Nie martwcie się, Nasz Ojciec nigdy nie umrze! My Katolicy żyjemy wiecznie! On tylko opuszcza Nasz świat i udaje się do Niebios. Kto głęboko wierzy napewno się z Nim kiedyś spotka. Życie ziemskie jest stanem przejściowym, drogą do Pana Boga który Nas wszystkich umiłował.
To powoli zaczyna sie zmieniac w reality show. Co ciekawe Tv Trwam nadaje jakies programy o politycznych zlodziejach:/
eJay wez juz nie komentuj moze niczego na tym forum w zwiazku z Papieżem i meczem z Lechem.Twoje wypowiedzi przeczytalem i wogole piszesz raz tak raz tak.
Twoje posty w temacie o przerwanym meczu:
1.
Jesli juz mecz sie rozpoczal to powinien sie zakonczyc po 90 minutach. A tak kibice Lecha zrobili sobie Prima Aprilis z papieza. On jeszcze zyje, komunikat mozna bylo podac np. w przerwie. Lechowi gratuluje kibicow - swietne taktyczne i jednoczesnie chamskie zagranie...
2.
Niektorzy "oskarzajacy" kilku userow o to, ze niby stwierdzili, ze kibice Lecha przerwali mecz bo ich druzyna przegrywala powinni przeanalizowac sytuacje. Mecz w ogole nie powinien byc rozegrany, tak samo jak cala kolejka, stad te dosyc negatywne i pelne emocji komentarze. Stan zdrowia papieza znany byl od rana i nic nie przeszkodzilo wyslac odpowiedni faks z zawiadomieniem, ze mecz bedzie rozegrany w innym terminie.Podobno Berlusconi we Wloszech stara sie odlowlac kolejke Serie A. Z tego co widzialem to Premiership dzisiaj grala...
.
Wez czlowieku mysl co piszesz bo rece opadaja jak czyta sie twoje wypowiedzi.
P.S. sorry za odejscie od tematu ale nie moge juz wiecej patrzec na te wypociny
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: Stan zdrowia Papieża - 02/04/2005 21:33
Wkurza mnie też podejście wszystkich gościówek z tv, poubierały się na czarno jakby jakaś żałoba była...przecież Papież jeszcze żyje !!!
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
PS na telewizji Szczecin podawali że jutro o 20 ma odbyć się msza przy Papieżu na Błoniach.Jest to msza dla młodzieży...
ja na pewno tam bede i jezeli naprawde kochacie naszego PAPE tez tam badzcie nie wazne czy wiezycie w Boga czy nie papiez JEST autorytetem ktoremu nalezy sie to od nas polakow dlatego apeluje rozpowiadajcie o tej mszy i badzmy jutro wszyscy razem ze soba i z PAPIEZEM.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448484 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.