Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Bluzy,koszulki, polo << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 20/02/2005 00:03

bartollomeo napisał:  

Patyk84 napisał:  
...DYKTATURA ;)

obalić Dyktatora !! :P

Wszystkich??....a jesli chodzi o mnie to Bartku nie ma sprawy - wiesz gdzie i wiesz jak....zapraszam :)hehehe

Sami przeciw wszystkim!!!
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 20/02/2005 00:08
hehe, no to juz podniosles mi cisnienie do maximum, po ostatnim obudzil sie we mnie instynkt zabojcy :)

Jarasija
Kibic
Na forum od 8711 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 20/02/2005 00:46
To ja wezme popcorn i cole tylko powiedzcie kiedy hihi

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 20/02/2005 14:10
No jak na razie chetnych naliczonych 18 na te ciuchy. Dalej zbierany chętnych.Myślę, że do początku rundy będą już one zrobione.
To jest jednorazowa akcja i w późniejszym terminie nie będą one nigdzie dostępna. Tylu ilu będzie chętnych tyle tylko będzie sztuk...

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7859 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 20/02/2005 15:20
ja tez byl bym chety do koszulki czarnej lub granatowej albo bluzy szarej lub czarnej ...rozmair koszulki M..... i bluzy tez M :P

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
slw
Kibic
Na forum od 7911 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 20/02/2005 15:38

antyC napisał:  
No jak na razie chetnych naliczonych 18 na te ciuchy. Dalej zbierany chętnych.Myślę, że do początku rundy będą już one zrobione.
To jest jednorazowa akcja i w późniejszym terminie nie będą one nigdzie dostępna. Tylu ilu będzie chętnych tyle tylko będzie sztuk...

Ja byłabym chętna na białą polóweczkę rozmiaru S, jednakże chciałabym najpierw zobaczyć jak wygląda.

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 20/02/2005 17:01

slw napisał:  

antyC napisał:  

Ja byłabym chętna na białą polóweczkę rozmiaru S, jednakże chciałabym najpierw zobaczyć jak wygląda.

No to Sylwus nie zobaczysz.Jednorazowa akcja oznacza, ze najpierw bedzie zbierany hajs,a pozniej beda ciuchy, a to ze wzgledu na produkcje.Wbijac sie glebiej w to nie ma sensu.

Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7859 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 15:19
A nie wiadomo jeszcze kiedy byly by robione te bluzy i kiedy byl by zbierany sos? jakos jeszcze przed polowa marca moglyby byc do zrobienia? :)

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 16:23

PaMpErS - SiElA napisał:  
A nie wiadomo jeszcze kiedy byly by robione te bluzy i kiedy byl by zbierany sos? jakos jeszcze przed polowa marca moglyby byc do zrobienia? :)

No wiadomo,ze najlatwiej hajs bedzie zebrac na meczu u nas.Piewrszy mecz jest 19 marca, wiec na nastepny mecz,ewntualnie kolejny bylyby ciuchy.Nie ma sie co spieszyc - wazne zeby bylo to wszytko jak najlepiej zrobione:)

Daiman
Kibic
Na forum od 7692 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 17:00
Ja mam pytanie co do rozmiarów. Mianowicie czy pomiędzy L a XL jest duża różnica bo z regóły nosze XL ale czasem ten rozmiar jest dość spory, a ja nie jestem schabem więc nie chciałbym kupić koszuli nocnej :D

No Pain, No Glory
Bartas
Kibic
Na forum od 8082 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 17:01
antyc jak bedziesz na GG to p[opdbij do mnie bo zawsze jakiś ukryty jesteś. Ja chce polo i bluzę

Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7859 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 17:21

Patyk84 napisał:  

PaMpErS - SiElA napisał:  

No wiadomo,ze najlatwiej hajs bedzie zebrac na meczu u nas.Piewrszy mecz jest 19 marca, wiec na nastepny mecz,ewntualnie kolejny bylyby ciuchy.Nie ma sie co spieszyc - wazne zeby bylo to wszytko jak najlepiej zrobione:)

Aha ok no to luz czyli na gorniku, bedzie zbierany szmal ok....a dokladna cena bluzy to 88zl? czy jak bo wczesniej pisales ze cos jeszcze na cel kibicow oprawy itd.czyli nie wiadomo czy by cena taka zostala czy by jeszcze wieksza byla?:)

P_S
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 17:36
No do mnie tez AntyC napisz na gg jak mozesz to ci napisze co dokladnie bym chcial to bys mogl sobie wczesniej ustalic co i w jakich ilosciach by trzeba zamowic.A jak nie chcesz na gg to podaj swoj mail.pozdro

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 17:39
ja tez bym sie pisal na poloweczke tylko wlasnie nie wiem jak z tymi rozmiarami, i mam jeszcze jeden pomysl na ciuszki, ale to juz pogadamy jutro live.

L.
Kibic
Na forum od 7972 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 18:41
Jesli chodzi o gg to mnie tez mozesz odwiedzic:P a jesli nie to chcialem sprostowac moje zamowienie:P
Czarna bluza z kapturem. Jesli chodzi o rozmiar to najlepiej 54/56 czyli M

MW'03
barcish
Kibic
Na forum od 7858 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 19:34
jeżeli ceny pozostaja bez zmian (88zl za bluze 44 za polo) to zamawiam bluze i polo rozmiar XL

POGOŃ SZCZECIN!
P.
Do końca!
Na forum od 8065 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 19:37
Ceny nie powinny juz sie zmienic....wszystko na biezaco bedzie w tym temacie pisane:)

3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8090 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 20:58
tesh bym był zainteresowany : czarną bluzą w romiarze L :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 21:01
również jestem zainteresowany bluzą (czarna) rozmiar XL

Po życia kres!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 21/02/2005 23:28
Polo czarne XL jest tylko problem z kaska jestem z W-wy
(praca nie pozwala mi na czeste przyjazdy do Szczecina) podajcie moze nr konta albo jakis adres na który trzeba by wyslac kase. Z odbiorem nie byloby problemu .

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368151 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005