W pełni się z wami zgodzę... Przeczytałem cały temat "Marviny Po Szczecińsku 2003" i wyglądało to troche inaczej. Przydałoby się jakoś ogarnąć ten temat. Zresztą wydaje mi się, że Helmut podczas podliczania głosów będzie wiedział co brać pod uwagę, a czego nie brać... Pozdro...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Oj Monia Monia.....proponuje wykorzystac przydomek klubu z Twojego podpisu i w polaczeniu z propozycja WFH pobawimy sie w....
...KOLEJORZA i Ty bedziesz gwiazda
ja tylko zwróciłam uwagę ale widze że obrażanie kobiet to u was normalka ....
No widzisz...skandal,wstyd,oszustwo...i masz racje obrazam wszystkie Kobiety dla sportu
...dla takich jak Ty jestesmy chamami My takich jak Wy nazywamy lamusami !!....
Ten temat w stosunku do ubiegłego roku zszedł trochę na psy...
Najlepsi są pacjenci którzy np. wybierają forumowicza roku a sami są na forum dopiero od 30-50 dni
Ja proponuje by głosy takich ludzi nie były po prostu liczone... a posty rozmywające temat kasowane. Można przecież założyć temat: "Marviny - komentarze" i tam pisać do bólu.
Co do D'Alessandro to od początku mi się wydaje że on i te pimpry bączki itp. to jedna i ta sama osoba...
W pełni się z wami zgodzę... Przeczytałem cały temat "Marviny Po Szczecińsku 2003" i wyglądało to troche inaczej. Przydałoby się jakoś ogarnąć ten temat. Zresztą wydaje mi się, że Helmut podczas podliczania głosów będzie wiedział co brać pod uwagę, a czego nie brać... Pozdro...
Piepszycie jak nie wiem, d'alessandro jest prawie 3 miesiące, znam go to w porządku koleś i na pewno nie podszywa się pod nikogo. Zresztą przed chwilą widziałem w użytkownikach on-line obu ich na raz. Powinniście być wdzięczni d'alessandro, jego debiutancki temat FM 2005 przyniósł blisko 500 odpowiedzi (bodajże 3 temat roku), zrobił nam bardzo dobre szczecińskie update, co wy od niego chcecie ?? To może ja też jestem d'alessandro ??!!
Forumowicz roku: PatyCek<cmok>
Miss forum '04:- Dziękuję za oddane głosy- sama uważam,że Gosia to urodziwa Dziewczynka nie to co Milka
Mister forum '04:Bartollomeo
Innowierca: nie wypowiem się
Chlor ( zwany też Menelem, Pijakiem, Alkoholikiem itp. ):bez dwóch zdań- MaYdaY, Helmut
Jajcarz ( znaczy się dowcipniś ): Saduś :*
Najmadrzejsze wypowiedzi ( piłkarsko ):Sempaio
Najmądrzejsze wypowiedzi ( kibicowsko ):..jest Ich wielu...
Debiut roku: długo Tu nie jestem to się nie udzielam
Najwiekszy postepbez komentarza- bo jeszcze komuś za bardzo głowa urośnie:p)
Zaginiony w akcji: M@sełko
Pokemon (zwany też Plackiem itp.): Monika M.
Temat roku: Śpiewamy Kur**
Post roku: ,, niech ktoś da mi info na gg- jak się skontaktować z MW '' hahaha
Najwiekszy zonk: gorączka po powrocie :/--->
Wydarzenie roku: Pierwszy Wyjazd<Wy wiecie:p> hihi, lepienie Bałwana<dzięki Saduś>,współpraca przy różnych akcjach- <ozdro Chłopcy>,Róża Kradziejka, cmentarz nocą...itp itd
Nadzieja forum: Nadzieja Matkom Głupich- a każda Matka Kocha Swoje Dzieci
Wyróżnienie: wszystkie moje Robaczki
hehe wiedzialem ze moge na Ciebie liczyc i nie zapomnisz o mnie aby wpisac mnie chyba w najwazniejszym pod punkcie...mianowicie chlor...hihi
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Odp: Marviny Po Szczecińsku 2004 - 23/12/2004 22:13
Ja się zalogowałem dopiero dzisiaj więc nie typuje, ale sądze, że takie marwiny są dobrym pomysłem, bo dla nowych użytkowników (takich jak ja) jest to możliwość dowiedzenia się kto jest kim na forum.
Najlepsi są pacjenci którzy np. wybierają forumowicza roku a sami są na forum dopiero od 30-50 dni
Ja proponuje by głosy takich ludzi nie były po prostu liczone... a posty rozmywające temat kasowane. Można przecież założyć temat: "Marviny - komentarze" i tam pisać do bólu.
Co do D'Alessandro to od początku mi się wydaje że on i te pimpry bączki itp. to jedna i ta sama osoba...
To niech ktoś sprawdzi ip to się okaże, a wtedy będe liczył na przeprosiny
Napisałem jedynie swoje przypuszczenia i to że od początku mi się tak zdaje (to przez ten post nazywający Cię geniuszem). Jeśli nie to coś was na pewno łączy w inny sposób...
Kurwa glosujcie na mnie, nie moge przegrac tego prestizowego konkursu !!!!
P.S. Podajcie tematy gdzie udziela sie D'Allessandro bo nie chce mi sie szukac a widze ze warto zerknac
Udzielam się różnie, raz tu raz tam, bywam głównie na temacie FM 2005, a co ??
Odp: Marviny Po Szczecińsku 2004 - 24/12/2004 00:29Forumowicz roku: --- Miss forum '04: nie znam (chyba) Mister forum '04: (tylko dla kobiet): nie dotyczy Innowierca: --- Chlor ( zwany też Menelem, Pijakiem, Alkoholikiem itp. ): Łabek, Ziemniak, ... Helmut Jajcarz ( znaczy się dowcipniś ): --- Najmadrzejsze wypowiedzi ( piłkarsko ): Sampaio, Vaginaler Krebs Najmądrzejsze wypowiedzi ( kibicowsko ): Patyk, Sadu, Poinformowany Debiut roku: Scarface Najwiekszy postep: Ziemniak (nie ma to tamto - do przodu ) Zaginiony w akcji: masełko, Bartollo Pokemon (zwany też Plackiem itp.): masełko, Dymek,... Temat roku: ogórkowy, Śpiewamy k... Post roku: dużo tego było Najwiekszy zonk: Fochy familii Ptak Wydarzenie roku: Pogoń - Cracovia (oprawa) Nadzieja forum: Każdy ma szanse... Wyróżnienie: Zoe (za odważne teksty), Patyk (za ogarnianie)
Ostatnio edytowany przez: kln, 24 grudnia 2004, 00:37 [1 raz(y)]
To niech ktoś sprawdzi ip to się okaże, a wtedy będe liczył na przeprosiny
Napisałem jedynie swoje przypuszczenia i to że od początku mi się tak zdaje (to przez ten post nazywający Cię geniuszem). Jeśli nie to coś was na pewno łączy w inny sposób...
Kurwa glosujcie na mnie, nie moge przegrac tego prestizowego konkursu !!!!
P.S. Podajcie tematy gdzie udziela sie D'Allessandro bo nie chce mi sie szukac a widze ze warto zerknac
Udzielam się różnie, raz tu raz tam, bywam głównie na temacie FM 2005, a co ??
no ładnie zarejstrował się tylko po to żeby bronić jak oni to mówią?? "geniusza"
Czy ja w czymś bronie alessandro ?? Napisałem tylko że to mój kolega, nic do niego nie mam, chciałem się dowiedzieć tylko pod kogo się podszywał. Pozdrawiam
Odp: Marviny Po Szczecińsku 2004 - 24/12/2004 10:56
Wkurzyliście mnie totalnie , widze że musze wyjaśnić kilka rzeczy:
Osoby które mają napis D'alessandro to geniusz (tzn. Olek_cieniak), oraz osoby wychwalające mnie tzn. Piper-Bączek, chyba bernadeta i teraz Fabregas to dzieło niewątpliwie jednej osoby. Dlatego apeluje do mederatorów o sprawdzenie ich ip, bo to co wypisujecie na mnie działa już mi na nerwy.
Odp: Marviny Po Szczecińsku 2004 - 24/12/2004 12:09
Moderatorzy dali ostrzeżenie Piperowi-Bączkowi. Proponuje żeby też dać Olkowi Cieniakowi, na forumcm.net moderatorzy nakładają bana "lifetime ban - niedorozwój umysłowy". Proponuje żeby na naszym forum też były takie bany. Bo napewno Piper i Olek na nie zasłużyli.
Odp: Marviny Po Szczecińsku 2004 - 24/12/2004 14:33
Forumowicz roku:
Miss forum '04: nie pamietam dokładnie nicku ale szło jakoś 'beatka' ;]
Mister forum '04: (tylko dla kobiet):
Innowierca: ..
Chlor ( zwany też Menelem, Pijakiem, Alkoholikiem itp. ): stawiam na 'Abstynenta'
Jajcarz ( znaczy się dowcipniś ):
Najmadrzejsze wypowiedzi ( piłkarsko ): Aro
Najmądrzejsze wypowiedzi ( kibicowsko ): Patyk
Debiut roku: BarcisH, Aro
Najwiekszy postep: forum v2
Zaginiony w akcji: Kleberson... i ostatnio Ekila i sedzika wypowiedzi nie widziałem
Pokemon (zwany też Plackiem itp.): m.in. jebudubu, dT^gochu^vF, i inni podobni co wchodza na forum by jeden temat dac i zniknac ...
Temat roku: 'temat ogórkowy'
Post roku: ..
Najwiekszy zonk: Terlecki
Wydarzenie roku: padajacy śnieg
Nadzieja forum: nowi
Wyróżnienie: dla całego składu MW
Moderatorzy dali ostrzeżenie Piperowi-Bączkowi. Proponuje żeby też dać Olkowi Cieniakowi, na forumcm.net moderatorzy nakładają bana "lifetime ban - niedorozwój umysłowy". Proponuje żeby na naszym forum też były takie bany. Bo napewno Piper i Olek na nie zasłużyli.
juz jedna pani na tym forum dostala bana na rok.
co do tych osob i d`alessandro jest to nie do wykrycia gdyz wszyscy pisza z neostrady, a jak wiadomo neostrada ma zmienne ip.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Zaraz padne ze śmiechu! Koleś zarejestrował się wczoraj walnął 5 postów i pisze: "na naszym forum"
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458354 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.