| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 24/12/2005 10:16
Życzenia dobrych ocen dla uczniów, spełnienia marzeń wszystkim marzycielom, szczęścia w miłości wszystkim zakochanym... i tym samotnym też, zdrowia wszystkim chorym, szczęścia zmartwionym, a dla wszystkich - przyjaźni, radości, magicznych świąt... i wszystkiego co tylko pragną ludzie. WESOLYCH SWIAT
|
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 24/12/2005 13:29
... Spelnienia marzen- tych Wielkich i tych Malenkich, odwagi w dazeniu na szczyt swoich mozliwosci, sukcesow wlansych i sukcesow Naszej Ukochanej Druzyny, slonca w najczarniejsze dni i najjasnieszych gwiazd w mrokach nocy, Przyjaciol w chwilach radosci i w chwilach zwatpienia, nieomylnosci w podejmowaniu kazdej dezyzji i umiejetnosci dokonywania slusznych wyborow oraz (i przede wszystkim kochani Forumowicze) niewyczerpanych pokladow Milosci! 
|
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 24/12/2005 13:43
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim forumowiczom i całej redakcji PogonOnLine spełnienia marzeń; duuużo zdrowia; pociechy z najbliższych no i Naszej Pogoni.
"Wypowiedziałem w Wigilię życzenie;
żeby Pogoń grała jak marzenie.
Żebyśmy mieli dzięki Niej dużo radości;
niech cała Polska Nam zazdrości.
Bo to jest klub piękny i morski;
chyba czas zdobyć MISTRZA POLSKI".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 24/12/2005 15:38
Mnie rozbija taki teskt:
Co!?Pewnie czekasz na jakieś życzenia?A no to cie doczekałeś!Życze ci wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!!
|
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 24/12/2005 15:52
Wszystkiego Najlepszego, Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku, Udanego Sylwestra Dla Wszystkich Użytkowników Forum
|
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
|
|
|
|
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 24/12/2005 15:58
W dniu wigilii świąt Bożego Narodzenia chciałbym osobiście złożyć Wam życzenia,
Dużo radości i wszelkiej pomyślności oraz przede wszystkim spełnienia w miłości.
Abyście długo w zdrowiu żyli i całe życie doskonale się bawili.
A do tego masę kasy na zabawy co nie miara i
na wyjazdy za Pogonią po Europie i kraju, co mamy w naszym pięknym zwyczaju.
A życzę to JA – Mariusz.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 23/12/2009 13:26
Spokojnych i wesolych swiat Bozego Narodzeni zycze wszystkim formulowicza oraz szczesliwego NOWEGO ROKU 2010
Spadam tam gdzie nie ma netu .trzeba troche odpoczac
|
A ja i tak wierzyc nie przestane...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zyczenia świąteczne ... - 23/12/2009 13:35
Granatowo-Bordowe pozdrowenia świąteczne ode mnie dla wszystkich kibiców Pogoni i Legii oraz szampańskiej zabawy podczas nocy sylwestrowej. 2010 rok będzie wspaniały ze względu na świętowanie awanu Portowców do Ekstraklasy.
|
O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|