Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pogoń w FM 2005-Nowe Update już jest !!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boberek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8320 dni

**

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 29/12/2004 23:05
Rowin mam pytanie : udzielasz sie moze na http://forumcm.net/ bo jest tam tez Rowin i zastanawiam sie czy to moze nie jestes Ty?.....???

jesli tak to podaj swoj numer GG albo odezwij sie do mnie bo mam do Ciebie sprawe...Pozdrawiam

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
qbabiałybór
Kibic
Na forum od 7735 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 30/12/2004 03:43
Jestem pewien, że gdzieś widziałem takiś "odpolszczający" programik, ale zapomniałem gdzie. Może ktoś zna namiary....

prts
Kibic
Na forum od 7862 dni

*

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 30/12/2004 11:31

qbabiałybór napisał:  
Jestem pewien, że gdzieś widziałem takiś "odpolszczający" programik, ale zapomniałem gdzie. Może ktoś zna namiary....

http://www.cmrev.com/download.php?act=pokaz&co=157&PHPSESSID=9b7fe62c15c49f73c0e53ee0895507eb - plik ten zmienia nazwe pozycji na angielski, wersja gry pozostaje polska

Thierry
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 30/12/2004 15:21

Boberek napisał:  
Rowin mam pytanie : udzielasz sie moze na http://forumcm.net/ bo jest tam tez Rowin i zastanawiam sie czy to moze nie jestes Ty?.....???

jesli tak to podaj swoj numer GG albo odezwij sie do mnie bo mam do Ciebie sprawe...Pozdrawiam

5693283 - oto mój numer gg

qbabiałybór
Kibic
Na forum od 7735 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 30/12/2004 16:22

Pitri napisał:  

qbabiałybór napisał:  

http://www.cmrev.com/download.php?act=pokaz&co=157&PHPSESSID=9b7fe62c15c49f73c0e53ee0895507eb - plik ten zmienia nazwe pozycji na angielski, wersja gry pozostaje polska

Dzięki

Maiden
Kibic
Na forum od 7793 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 18/01/2005 20:45
TO JAK Z TYM UPTADE??

Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Thierry
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 22/01/2005 16:29

Maiden napisał:  
TO JAK Z TYM UPTADE??

Z tego co słyszałem, to być może D'alessandro niedługo zacznie prace nad update. Ale to jeszcze nic pewnego.

MN
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 22/01/2005 22:40

Maiden napisał:  
TO JAK Z TYM UPTADE??

Poczekam na wzmocnienia i jak czas pozwoli to zrobie :)

Thierry
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 23/01/2005 19:45

d'alessandro napisał:  

Maiden napisał:  
TO JAK Z TYM UPTADE??

Poczekam na wzmocnienia i jak czas pozwoli to zrobie :)

Jakby co, to służe pomocą. :)

Kula
Kibic
Na forum od 7865 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 05/02/2005 01:43
d'alessandro zrub udpate !! :) powodzenia :]

PS
Thierry
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 13/02/2005 11:12

fliperobandito napisał:  
d'alessandro zrub udpate !! :) powodzenia :]

Rozmawiałem z D'alessandro i powiedział, że być może niedługo wyjdzie update. Ma być ponoć jeszcze lepsze od poprzedniego.

pchela
Kibic
Na forum od 7806 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 13/02/2005 15:57
ja mam fm po polsku i z Pogońia i z juniorami i wszystkie prawdziwe nazwiska!!!!!bez zadnego uptade!!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Thierry
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 13/02/2005 17:00

pchela napisał:  
ja mam fm po polsku i z Pogońia i z juniorami i wszystkie prawdziwe nazwiska!!!!!bez zadnego uptade!!!!

Chyba logiczne, że bez updatu jest Pogoń i prawdziwe nazwiska. :)
Celem updatu D'alessandro jest to, żeby w Pogoni było dużo juniorów, dzięki czemu gra będzie bardziej realistyczna. Prawdopodobnie zajdą też zmiany w większości klubów z ligi polskiej + najważnejsze transfery zagranicą.

Paprykarz
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 14/02/2005 20:33

rowin napisał:  

pchela napisał:  

Celem updatu D'alessandro jest to, żeby w Pogoni było dużo juniorów, dzięki czemu gra będzie bardziej realistyczna. Prawdopodobnie zajdą też zmiany w większości klubów z ligi polskiej + najważnejsze transfery zagranicą.

Ale ten koleś ma cos z garem...chyba ma FM'a od kilku dni i musiał sie pochwalic tym ze posiada takową gre:D Mnie FM nie wciagnął zbyt bardzo... ale bardziej czekałem na CM 04/05..

Thierry
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 15/02/2005 09:19

Paprykarz napisał:  

rowin napisał:  

pchela napisał:  

Ale ten koleś ma cos z garem...chyba ma FM'a od kilku dni i musiał sie pochwalic tym ze posiada takową gre:D Mnie FM nie wciagnął zbyt bardzo... ale bardziej czekałem na CM 04/05..

A co do CM'a 03/04, to niedługo będzie najnowsze update Robiego Robsona, które ma być jeszcze lepsze od jego poprzednich updatów do CM'a. Pomagać mu będzie niejaki Bosy, który ma ponoć ogromną wiedze o polskiej piłce nożnej.

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 15/02/2005 10:59

rowin napisał:  

Paprykarz napisał:  

rowin napisał:  

pchela napisał:  

A co do CM'a 03/04, to niedługo będzie najnowsze update Robiego Robsona, które ma być jeszcze lepsze od jego poprzednich updatów do CM'a. Pomagać mu będzie niejaki Bosy, który ma ponoć ogromną wiedze o polskiej piłce nożnej.

Jezeli cchodzi o upada RR do FMa to mi wogole nie chce dzialac? Gra sie nie chce wlaczyc i wyskakuja bledy. co do CM03/04 to tez uwazam ze ma wiecej plusow nie FM

MW'03
Thierry
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 16/02/2005 19:03

lissek napisał:  
Jezeli cchodzi o upada RR do FMa to mi wogole nie chce dzialac? Gra sie nie chce wlaczyc i wyskakuja bledy.

No to pewnie masz pirata :) Gdybyś miał oryginalnego FM'a, to nie byłoby problemów z wgraniem updatu.

MN
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- czy konieczne będzie update ?? - 17/02/2005 12:00

rowin napisał:  

lissek napisał:  
Jezeli cchodzi o upada RR do FMa to mi wogole nie chce dzialac? Gra sie nie chce wlaczyc i wyskakuja bledy.

No to pewnie masz pirata :) Gdybyś miał oryginalnego FM'a, to nie byłoby problemów z wgraniem updatu.

Pirata czy orginał nie ma żadnej różnicy i tak update działa. Po prostu nie wgrałeś cracka do patchu SI 5.0.1, bo do 5.02 już nie trzeba, poczytaj w temacie FM 2005 Barcish podał skąd ściągnąć tego cracka.
A co do update to planuje wyjście 27.02.05 roku i planuje takie zmiany:
- duuużo juniorów w Pogoni
- najnowsze transfery do Pogoni i zPogoni
- historie zawodników
- kontrakty
- zmienione pozycje, płace itd.
- nazwy mediów np. www.pogononline.pl
- inne

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update - 18/02/2005 00:16
d'alessandro wlasnie w tym rzecz. Wgralem patcha ale upad dalej nie dzialal. Zrobilem tak 2 razy lecz dalej nie mialem sily sie mocowac z tym i postanowilem cierpliwie poczekac.

a co do Twojego upada to czy beda jakies wieksze transfery z lig zagranicznych(patrz. Morientes, Gravesen?)

MW'03
Mike Tyson
Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update - 18/02/2005 15:51
Mam pytanko !! Czy wiecie moze czy jest polska nakladka na FM 05 ???

JEDNO SERCE, JEDEN KLUB
POGON SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772458043 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005