http://www.cmrev.com/download.php?act=pokaz&co=157&PHPSESSID=9b7fe62c15c49f73c0e53ee0895507eb - plik ten zmienia nazwe pozycji na angielski, wersja gry pozostaje polska
ja mam fm po polsku i z Pogońia i z juniorami i wszystkie prawdziwe nazwiska!!!!!bez zadnego uptade!!!!
Chyba logiczne, że bez updatu jest Pogoń i prawdziwe nazwiska.
Celem updatu D'alessandro jest to, żeby w Pogoni było dużo juniorów, dzięki czemu gra będzie bardziej realistyczna. Prawdopodobnie zajdą też zmiany w większości klubów z ligi polskiej + najważnejsze transfery zagranicą.
ja mam fm po polsku i z Pogońia i z juniorami i wszystkie prawdziwe nazwiska!!!!!bez zadnego uptade!!!!
Celem updatu D'alessandro jest to, żeby w Pogoni było dużo juniorów, dzięki czemu gra będzie bardziej realistyczna. Prawdopodobnie zajdą też zmiany w większości klubów z ligi polskiej + najważnejsze transfery zagranicą.
Ale ten koleś ma cos z garem...chyba ma FM'a od kilku dni i musiał sie pochwalic tym ze posiada takową gre Mnie FM nie wciagnął zbyt bardzo... ale bardziej czekałem na CM 04/05..
Ale ten koleś ma cos z garem...chyba ma FM'a od kilku dni i musiał sie pochwalic tym ze posiada takową gre Mnie FM nie wciagnął zbyt bardzo... ale bardziej czekałem na CM 04/05..
A co do CM'a 03/04, to niedługo będzie najnowsze update Robiego Robsona, które ma być jeszcze lepsze od jego poprzednich updatów do CM'a. Pomagać mu będzie niejaki Bosy, który ma ponoć ogromną wiedze o polskiej piłce nożnej.
A co do CM'a 03/04, to niedługo będzie najnowsze update Robiego Robsona, które ma być jeszcze lepsze od jego poprzednich updatów do CM'a. Pomagać mu będzie niejaki Bosy, który ma ponoć ogromną wiedze o polskiej piłce nożnej.
Jezeli cchodzi o upada RR do FMa to mi wogole nie chce dzialac? Gra sie nie chce wlaczyc i wyskakuja bledy. co do CM03/04 to tez uwazam ze ma wiecej plusow nie FM
Jezeli cchodzi o upada RR do FMa to mi wogole nie chce dzialac? Gra sie nie chce wlaczyc i wyskakuja bledy.
No to pewnie masz pirata Gdybyś miał oryginalnego FM'a, to nie byłoby problemów z wgraniem updatu.
Pirata czy orginał nie ma żadnej różnicy i tak update działa. Po prostu nie wgrałeś cracka do patchu SI 5.0.1, bo do 5.02 już nie trzeba, poczytaj w temacie FM 2005 Barcish podał skąd ściągnąć tego cracka. A co do update to planuje wyjście 27.02.05 roku i planuje takie zmiany:
- duuużo juniorów w Pogoni
- najnowsze transfery do Pogoni i zPogoni
- historie zawodników
- kontrakty
- zmienione pozycje, płace itd.
- nazwy mediów np. www.pogononline.pl
- inne
Odp: Pogoń w FM 2005- nowe update - 18/02/2005 00:16
d'alessandro wlasnie w tym rzecz. Wgralem patcha ale upad dalej nie dzialal. Zrobilem tak 2 razy lecz dalej nie mialem sily sie mocowac z tym i postanowilem cierpliwie poczekac.
a co do Twojego upada to czy beda jakies wieksze transfery z lig zagranicznych(patrz. Morientes, Gravesen?)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458043 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.