Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 03/05/2005 13:01
Trzeba wspomóc chłopaków gorącym dopingiem. Wkońcu chyba wszystkim zależy na tym żeby szczeciński sport stał na jak najwyższym poziomie.
Pogoń ważniejsza ? To też jest Pogoń pozatym ten mecz raczej toczy się o wyższą stawkę i wydaje sie być atrakcyjniejszy niż GKS - Pogoń ;]
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
wydaje mi sie ze sie mylisz i to grubo ... to moze jedna osoba napisac w jednym poscie na ktora jest mecz godzine dokladnie i po ile bilety z góry dzieki
tzn. zle to ująłem chodziło mi o to że zamiast nie jechać i słuchać w radiu tego meczu lepiej sie wybrać na na hale. Wiadomo że sporo ludzi nie pojedzie wiec można byloby w tym czasie pójść na POGOŃ04 i wpomóc ich dopingiem w tym ważnym meczu.
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
.
Pogoń ważniejsza ? To też jest Pogoń pozatym ten mecz raczej toczy się o wyższą stawkę i wydaje sie być atrakcyjniejszy niż GKS - Pogoń ;]
wydaje mi sie ze sie mylisz i to grubo ... to moze jedna osoba napisac w jednym poscie na ktora jest mecz godzine dokladnie i po ile bilety z góry dzieki
MEcz jest We wtorek 3. maja o godzinie 19:30 w hali Zespołu Szkół Salezjańskich przy ul. Ku Słońcu.Bilety.... zaryzykuje 3 złote:
.
wydaje mi sie ze sie mylisz i to grubo
tzn. zle to ująłem chodziło mi o to że zamiast nie jechać i słuchać w radiu tego meczu lepiej sie wybrać na na hale. Wiadomo że sporo ludzi nie pojedzie wiec można byloby w tym czasie pójść na POGOŃ04 i wpomóc ich dopingiem w tym ważnym meczu.
Według mnie to nie masz racji !! Przecież ważniejsze są mecze Pogoni Szczecin a nie tam jakiś futsal !!
Według mnie to nie masz racji !! Przecież ważniejsze są mecze Pogoni Szczecin a nie tam jakiś futsal !!
pojechałes do Katowic ? Więc o co CI chodzi ? zamiast pomóc chłopakom dopinigem to słuchasz radia. A na hali również podawali wynik, wiec niewiele byś stracił.
Niestety w pierwszym barażowym meczu o awans do I ligi futsalu Pogoń '04 przegrała w Szczecinie 4:8 z Radanem Gliwice.
Szczecinian w rewanżu w najbliższą niedzielę czeka ciężki mecz. Faworytem będą gliwiczanie.
Dzisiejszy mecz lepiej zaczęli goście. Już w 4. minucie zdobyli prowadzenie, ale chwilę potem do remisu doprowadził Andrzej Sydor. Radan szybko jednak strzelił kolejne dwa gole po strzałach Bartłomieja Bieniaszewskiego, a już w 11. minucie na 4:1 podwyższył Błażej Janiszewski.
W 16. minucie przedłużonego rzutu karnego nie wykorzystał Radosław Kozieł, ale trzy minuty później sztuka ta udała się Adamowi Celebanowi. Celeban jeszcze przed przerwą zdobył kontaktową bramkę i wynik 3:4 dawał nadzieje na korzystne rozstrzygnięcia w drugiej połowie meczu.
I rzeczywiście, w 9. minucie drugiej części spotkania Łukasz Piasecki doprowadził do remisu. Potem niestety kolejne gole zdobywali już tylko goście. W 12. minucie było już 4:6, a w końcówce atakującą Pogoń '04 skarcił dwukrotnie Robert Satora.
Pogoń '04 zagrała ambitnie, ale zabrakło jej przede wszystkim skuteczności pod bramką rywala. Czterobramkową stratę będzie w rewanżu w Gliwicach odrobić niezwykle trudno.
Hala przy ul. Ku Słońcu wypełniła się w całości, przez cały mecz słychać było głośny doping. Pomimo porażki piłkarzy pożegnały brawa. Oby w rewanżu było lepiej.
za v.pl
szkoda ze roznica taka duza, bo na wyjezdzie odrobic 4 bramki bedzie niezwykle ciezko
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 03/05/2005 23:17
I tak plany na 1. ligę trzeba odłożyć na następny sezon. Nie ma co się łudzić 4 bramki przewagi i mecz u siebie to zaliczka nie do roztrwonienia.
Jednak za wysokie progi, ale mam nadzieję - tylko w tym sezonie.
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 05/05/2005 09:37
Dziś o godzinie 16:30 oraz 23 na kanale 40 naziemnych odbiorników oraz w kablowych sieciach Telewizja Gryf będzie retransmitował spotkanie z Radanem Gliwice. Warto zobaczyć jak wyglądało spotkanie i posłuchać atmosfery jaka towarzyszyła przez cały mecz.
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 08/09/2005 20:02
fajnie ze jest I liga bedzie mozna w Tele 5 poogladac o ile wczesniej nie pojade na mecz
Z tego co slyszalem nie maja Hali gdzie grac bo na Salezjanach za mala na I lige.
fajnie ze jest I liga bedzie mozna w Tele 5 poogladac o ile wczesniej nie pojade na mecz
Z tego co slyszalem nie maja Hali gdzie grac bo na Salezjanach za mala na I lige.
nie mają hali i co gorsza kasy, więc możemy nie zobaczyć 1. ligi w Sz-nie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763350546 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.