Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
NASZA POGON NAJLEPSZA W POLSCE JEST
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7754 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 14:10
alessandro a wiez kiedy bedzie moze CHAMPIONSIHP MENAGER 5?

MN
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 14:19
> alessandro a wiez kiedy bedzie moze CHAMPIONSIHP MENAGER 5?

Z tego co ja słyszałem to Cm 5 ma sie ukazac juz niedlugo pod koniec pazdziernika

Scarface
Kibic
Na forum od 7757 dni

*

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 14:50
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTT!!!! Już się pojawił, długo oczekiwany, wychwalany pod niebiosa, arcydzieło piłkarskie, cudo from Konami
Pro Evolution Soccer 4 na http://www.suprnova.org/ (potrzebny BitTorrent)
Tylko czemu jedynie na PS2 :(

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 14:54
a jakie bedzie mila ten manager wymagania????

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 17:00
> JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTT!!!! Już się pojawił, długo oczekiwany, wychwalany pod niebiosa, arcydzieło piłkarskie, cudo from Konami
> Pro Evolution Soccer 4 na http://www.suprnova.org/ (potrzebny BitTorrent)
> Tylko czemu jedynie na PS2 :(
>

Powiedz mi lepiej czy jest już na PS2 np. na Turzynie:D??? Bo pytałem się około 2 tygodni temu i jeszcze nie mieli.

Babilon Team
Scarface
Kibic
Na forum od 7757 dni

*

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 17:41
Oficjalna premiera jest 11 pażdziernika ale skoro jest juz w sieci to jest i do kupienia ale nie wiem czy na turynie będzie prędzej chyba na giełdzie bo tam zawsze są wszystkie nowości pierwsze.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 18:02
Taka mala uwaga...Jezeli chodzi o Darka Kostyka to on gra w Grodzisku wlkp. a nie w Pogoni.

i jeszcze jedno... czy bedzie widok na trybuny w ten sposob zeby bylo widac ile np. jest wonych miejsc?? bo wiem ze padl na porum fc05 taki pomysl

MW'03
L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 19:20
>
>
> > Prezesem jest dawid , a antos chairmanem.
> Zawodnicy ktorymi bedzie mozna grac:
>
> Batata. Tomasz Bielecki, Artur Bugaj, Potr Celeban,Dawid Chwalek, Rafal Ciolek, Bartosz FAbiniak, Waldemar Grzanka, Rafal Grzelak, Dariusz Kostyk, Julicimar, Przemek Kazmierczak, Dawid Kamrowski, Marek Kowal, Michal Labedzki, Adam Liszczak, Paweł Magdon, Mariusz Masternak, Grzegorz Matlak, Mauro, Krzysztof Michalski, Olgierd Moskalewicz,Michal Niedzwiecki, Jaroslaw Norsesowicz, Pawel Osuch, Tomasz Parzy, Krzysztof Pilarz, Cezary Przewozniak, Rodrigo, Rafal Rogowski, Robert Sliwinski, Piotr Snieg, Maciej Terlecki, Lukasz Tralka.
>
> Jak widac wciaz niewyjasniona jest sprawa Claudio Milara, brakuje tez Bodzionego ( Moze bedzie to zalezy od reaschera gwarka zabrze), inglota ( za pozno przyszedl), zupelnie zapomnialem zrobic gajewskiego .
>
> Wszystkie błedy obiecuje poprawic w update ktory wyjdzie zaraz po premierze
>
>

Gdzie jest qwa Patryk Bejnierowicz !!! wez najwieksze talenty..szkoda gadac

MW'03
kln
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 19:22
> i jeszcze jedno... czy bedzie widok na trybuny w ten sposob zeby bylo widac ile np. jest wonych miejsc?? bo wiem ze padl na porum fc05 taki pomysl

Ja tam w demie nie widzialem zadnych trybun... zreszta nie o to w tej grze chodzi!
Jezeli interesuja Cie takie rzeczy to zagraj w Total Cluba ;)

Gaca
Kibic
Na forum od 8560 dni

**

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 21:42
a ja sciagnelem zainstalowalem ale qrde cos grac nie moge. wybieram druzyne , zostaje managerem a pozniej nie moge dac continue.

L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 22:22
> > i jeszcze jedno... czy bedzie widok na trybuny w ten sposob zeby bylo widac ile np. jest wonych miejsc?? bo wiem ze padl na porum fc05 taki pomysl
>
> Ja tam w demie nie widzialem zadnych trybun... zreszta nie o to w tej grze chodzi!
> Jezeli interesuja Cie takie rzeczy to zagraj w Total Cluba ;)
>

spoko;) gram dlugo juz w CMa i nie mow w co mam pograc:) ale nie sadzisz ze fajnie by bylo jak bys widzial trybuny??

MW'03
kln
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/10/2004 23:53
> > > i jeszcze jedno... czy bedzie widok na trybuny w ten sposob zeby bylo widac ile np. jest wonych miejsc?? bo wiem ze padl na porum fc05 taki pomysl
> >
> > Ja tam w demie nie widzialem zadnych trybun... zreszta nie o to w tej grze chodzi!
> > Jezeli interesuja Cie takie rzeczy to zagraj w Total Cluba ;)
> >
>
> spoko;) gram dlugo juz w CMa i nie mow w co mam pograc:) ale nie sadzisz ze fajnie by bylo jak bys widzial trybuny??

Jakos nigdy o tym nie myslalem... kiedys to wogole bylo -> gdy nie bylo jeszcze 2D ustawialo sie szybkosc tekstu na "slow" i byly emocje... :P

...
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/10/2004 00:22
> Jaką masz prędkość ??
>
>

max mojego lacza czyli 16KB :D

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/10/2004 11:58
> alessandro a wiez kiedy bedzie moze CHAMPIONSIHP MENAGER 5?

Światowa premiera 12 października. Profesjonalna polska wersja językowa pwenie też jeszcze w październiku :)

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/10/2004 12:08
heh to jak CM wyjdzie to bedzie granie:D:D:D pogram pewnie pol roku i pozniej bede mial dluzsza przerwe bo zleje na studia i mnie wojsko sciagnie:P:P:P ale przynajmniej Pogoń jakies sukcesy bedzie odnosic:) tylko zeby dobry sklad dali bo w ostatniej wersji taki niezbyt aktualny byl i trzeba bylo na update czekac:)

100% PD
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8093 dni

**

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/10/2004 12:13
To ja wam mówie, że CM 5 to będzie lipa... gdyż większość reschercerów (wcześcniej pracujących nad CM) robi FM-a... moge się mylić ale szczerze...wątpie !

Z daleka nie będzie widać.
Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7716 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/10/2004 13:35
Szczerze mówiąc to ja jeszcze w tą gierke nie grałem:P Zdecydowanie preferuje CM'a, no ale jak Pogoń bedzie to musze sie jakos zaopatrzyć w to:)

Good night left side !
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8359 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/10/2004 13:51
A ja gralem w wersje beta i do dupy:( mi sie osobiscie nie podoba.przedewszystkim interface. W CMie wszystko bylo cyztlene proste bez bajerow a ttuaj przekombinowlai.cal zycie sie przyzyczilem ze w prwym dolnym rogu potwierdzalo sie rozne rzeczy a teraz ubzdurali sobie w lewym. I ta grafika okien-taka "ciepla" niuczym w SIMSach.pozdro.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7716 dni

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/10/2004 14:13
Da sie jakoś sciągnąć pełną wersje tej gierki, czy tylko demo?

Good night left side !
barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 03/10/2004 15:11
> A ja gralem w wersje beta i do dupy:( mi sie osobiscie nie podoba.przedewszystkim interface. W CMie wszystko bylo cyztlene proste bez bajerow a ttuaj przekombinowlai.cal zycie sie przyzyczilem ze w prwym dolnym rogu potwierdzalo sie rozne rzeczy a teraz ubzdurali sobie w lewym. I ta grafika okien-taka "ciepla" niuczym w SIMSach.pozdro.

wiesz....panel przestawilem na prawo w przeciagu 2 minut od instalacji po dwoch kliknieciach... wiesz jak dla ciebie troche trudniejsze(chodz czesto bardziej funkcjonalne) = glupsze gorsze to to swiadczy o tobie aj :) gra wypasik i pamietajcie ze to nie jest nowa gra wiec nie ma co oczekiwac rewolucji ... to cm 03-04 ze zmienionym interfacem (co bylo wymuszone rozstaniem z eidosem bo wyglad cm nalezal wlasnie do eidosa) i z ulepszonym kodem gry... i to sporo ulepszonym. Dla mnie fm2005 jest duuzym krokiem do przodu... ciekawe co zrobia chlopaki z eidosa ( a dokladnie jakiegos studia na b nazwy nie pamietam:D ) ale watpie zeby od podstaw stworzyli gre ktora bedzie lepsza od kodu dopracowawywango przez ostatnie 4 lata i od bazy danych zbieranej i pieszczonej od lat 7-8 zagram w obie gry a na oryginale kupie lepsza (czyli fm2005 :D ) a na piracie bede mial druga :]

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448482 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005