Odp: Browar! - 04/10/2004 18:33
Właśnie wróciłem z Bieszczad i tam piłem Leżajsk (u nas też kiedyś był więc pomyślałem że skoro teraz nie ma to kupię i spróbuję) i muszę powiedzieć że zarówno Mocne jak i Pełne nie mogą się równać z naszym Bosmanem Najtańsze "Karpackie" za 1,40zł tym bardziej
Odp: Jakie lubicie pivko??? - 29/08/2005 22:01
Bosman czerwony, Heineken, Carlsberg, Staropramen, od czasu do czasu Lech, Koźlak tez niczego sobie jest a ostatnio na ognisku nawet Fasbergi wchodzily
za to nienawidze gingersow i innych pseudo-piw
Odp: Browar! - 29/08/2005 23:53
Bosman czerwony(na zielonego zazwyczaj nie starcza)a jak mam wiecej kasy to warka strong!!lecha tak z zasady nie pije ale po bojkocie kibicow w Poznaniu chyba zaczne
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
1.Bosman czerwony - piwo ponadczasowe, po prostu majstersztyk
2.Tyskie - smakuje pewnie tak samo jak w Otago czyli wspaniale
nie pijam jakichs heinekenow,carlsbergow i innych takich "trendy" , nie cierpie bosmana zielonego (bleeee) ani wynalazkow z netto/biedronki/leader price (chociaz czasami z braku laku....)
rekordow jakichs specjalnych nie ustanawiam
PS. A i tka najlepsze piwo pilem kiedys z paroma forumowiczami w Umagu w Chorwacji (nazwy nie pamietam niestety ale piwo bylo fantastyczne)
Odp: Browar! - 30/08/2005 08:48
1. Okocim Mocne - to jest piwo, czujesz że pijesz
2. Tyskie
3. Bosman czerwony - coraz rzadziej...kiedyś trafiem na jakąś "felerną" butelke (z tego co pamiętam,napewno nie smakowało to jak Bosman) i troche się zraziłem do tego piwa...wole dołożyć to 50gr. do Tyskacza czy 80gr. do Okocima i mieć pewność, że piwko będzie pierwsza klasa Tyle,że nie zawsze się ma te grosze i wtedy zostaje tylko Bosman czy jakiś VIP.
od święta czasem Lech czy Dębowe Mocne.
Nie pijam wogóle Warki Strong,Hajnekenów,Carlsbegów, i "piw" sokopodobnych ostatnio często reklamowanych.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772443836 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.