| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 23/09/2004 22:32
A chuj jak sie to pisze, wazne jest przeslanie. Ale co wy wiecie internetowcy. Podobno gieksa bedzie w liczbie 750 osob w tym 342 lub 343 (dokladnie nie pamietam) z Baniku Ostrawa. Największe świry południowych sąsiadów. Jadą specjalem od wczoraj. Info na 99% Badzcie czujni. Pozdro F G ty wiesz co jest 5.
|
wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 24/09/2004 00:23
Ja proponuje przegrupowanie sił później początkowo zmasowany atak lewą flanką dalej frontalne natarcie i otoczenie jednostek wroga przez naszych bojówkarzy a potem zasiejemy w śród nich terror
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 24/09/2004 17:49
> > Czapla masz jakas bande na gks-e?
>
> Czapla sam w sobie stanowi bande, weźmie wszystkich hanysów na siebie 
Jak hanysy zobaczą naszych terrorystów to sami zaczną spierdalać tylko kurz po nich zostanie 
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 24/09/2004 18:09
> > > Czapla masz jakas bande na gks-e?
> >
> > Czapla sam w sobie stanowi bande, weźmie wszystkich hanysów na siebie 
>
> Jak hanysy zobaczą naszych terrorystów to sami zaczną spierdalać tylko kurz po nich zostanie 
>
i to nie specjalem beda spierdalac do siebie tylko pieszo bo ten ich specjal jakis kiepski(pewnie towarowy ) jak od czwartku jedzie chyba ze my na jakims zadupiu jestesmy
tak teraz czytam na 99% pewne informacje ( ) i jestem ciekawy jak ci biedni katowiczanie wejda w 750 osob (lol) do naszego kurnika 
|
100% PD
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 24/09/2004 18:29
Mam dysleksje i dysortografie panowie, hóliganie, mhuay thai, odpierdolcie sie a giekse pojedziemy, tylko z tym banikiem gorzej moze byc, zlotymi bazantami beda rzucac z piaskiem podobno na sektor numer 1.
|
wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 24/09/2004 18:38
a skad masz takie informacje ze beda rzucac zlotymi bazantami?? i to jeszcze w piaskiem w srodku... biedne bazanty toz to "hóligani" sa swoja droga szkoda by mi bylo zlotych bazantow - skad oni je wzieli wogole. ja bym normalne dorwal jak zaczna rzucac to my inne ptaki wypelnimy piaskiem albo strzelimy focha w nich
|
100% PD
|
|
|
|
Odp: nowi forumowicze!!!!!witamy!!!prosimy o wpisy!!! - 24/09/2004 18:57
Ostatnio brakuje nam węgla i koksu (via info w kronice) teraz wiadomo kogo podejrzewać Skąpe hanysy co ? Gdzieś mieli zatrzymanie Albo ich tylu przyjedzie że opustoszały kopalnie po tym jak dla podrózy nad morze rzucili nagle kilofy 
P.S.
Zeszliśmy troszkę z tematu jak po dobrych 6 Bosmanach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|