Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kamyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8513 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 16:04
Śródmieście:D:D:D

Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 16:33
>
> >
> > I tu sie mylisz....Chodze do 10 (na Siemiradzkiego) :P Do 18 (dawnej 60) chodziłem do podstawówki.Ale mam kolegę (mieszka prawie obok mnie) też tam zapieprzał jeszcze rok temu (bodajże klasa 3B)
>
> Chyba wem o kim mowa. Na imię ma Piotrek jak się nie mylę. Ja chodziłem do 3 A

No trafiłeś :) On też jest z Pogodna i chodzi na Pogoń.Tylko,że nia ma kompa bo woli PS.Zapewne też grywałeś na Brodzińskiego.....

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
VT
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 16:39
Warszewo , co tu napisać , prawie same domki , blisko lasu , wysoko położone , widoczna cała panorama miasta :D

:
klepa
Kibic
Na forum od 7837 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 18:48
> Dzielnica cudów , Słoneczne - Zachód

Jak najbardziej sie zgadzam. Słonko - Zachód
Pozdro eker z turkusowej 2!!!

SPRZEDAWCZYKÓW I POLICJI JEST DUŻO
ALE NAS ZAWSZE BĘDZIE WIĘCEJ!!!

POGOŃ SZCZECIN - WIERNI DO KOŃCA!!!
Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 19:36
> >
> > >
> > > I tu sie mylisz....Chodze do 10 (na Siemiradzkiego) :P Do 18 (dawnej 60) chodziłem do podstawówki.Ale mam kolegę (mieszka prawie obok mnie) też tam zapieprzał jeszcze rok temu (bodajże klasa 3B)
> >
> > Chyba wem o kim mowa. Na imię ma Piotrek jak się nie mylę. Ja chodziłem do 3 A
>
> No trafiłeś :) On też jest z Pogodna i chodzi na Pogoń.Tylko,że nia ma kompa bo woli PS.Zapewne też grywałeś na Brodzińskiego.....
>

Na Brodzińskiego grywałem, ale zajebiście dawno, jakieś 5-6 lat temu. A osobiście też wolę PS, a nawet PS2;)

Babilon Team
Daro81
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 19:41
> Na skolwinie sie wychowalem, naprawde fajna dzielnica. Codziennie coś sie dzieje.

Hehe w sumie wszystko napisałeś :)

Kiedyś Skolwin, obecnie (niestety) Bukowe.

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7874 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 21:24
Niebuszewo rulezzzzzzz !!!!!

Walczyć Pogoń Walczyc...

Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 19/09/2004 22:23

> Na Brodzińskiego grywałem, ale zajebiście dawno, jakieś 5-6 lat temu. A osobiście też wolę PS, a nawet PS2;)

No ja też już tam nie grywam.No właściwie Piotrek ma PS2 :D Kojarzysz może sklep na Konopnickiej ??

.
Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 18:56
taki temat juz jest
a zreszta co to ma wspolnego z Pogońia??!!

.
borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 19:33
A czy wszystkie tematy musza byc zwiazane z Pogonia? O ile temat umieszczony jest w odpowiednim miejscu (czy. Hyde Park) to nie widze nic zlego...ALE TEN NIE JEST:)...A to ze byl to inna sprawa:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
el_presidente
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 19:50
tak sobie czytam i albo ktos z prawobrzeza albo z pogodna:| no wiec ja jestem z gumieniec -jakby ktos kojarzyl to ul poronińska (ale pewnie nikt nie zna). a wczesniej mieszkalem w srodmiesciu wiec nie rozumiem jak mozna mowic ze cos na porawobrzezu jest najlepsze w szczecinie:D

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
.
Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 21:51
> A czy wszystkie tematy musza byc zwiazane z Pogonia? O ile temat umieszczony jest w odpowiednim miejscu (czy. Hyde Park) to nie widze nic zlego...ALE TEN NIE JEST:)...A to ze byl to inna sprawa:)

dokladnie o to mi chodzilo

.
borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 22:12
Tak szczerze to chcialem napisac w poprzednim poscie co innego ale sie zagalopowalem i nie spojzalem na to ze temat jest tam gdzie byc nie powinen:) Elo:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 22:19

> No ja też już tam nie grywam.No właściwie Piotrek ma PS2 :D Kojarzysz może sklep na Konopnickiej ??
>

No pewno ze kojarzę:D.

Babilon Team

Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 22:44
>
> > No ja też już tam nie grywam.No właściwie Piotrek ma PS2 :D Kojarzysz może sklep na Konopnickiej ??
> >
>
>
> No pewno ze kojarzę:D.
>

To dobrze.Ja tam ostatnio często (koło sklepu) bywałem.Bo mieszkam podwórko obok.I jeszcze kiosk jest...

avelyn
Kibic
Na forum od 8514 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 20/09/2004 23:46
> To jest juz chyba krzekowo ! i jescze jedno słówko do tego kolesia ! iomus znasz niejakiego Rodzosia ????????????

nie :)

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Krasny
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Z jakiej jesteście dzielnicy?? opowiedz o niej - 21/09/2004 00:30
> Jestem z Niebuszewa, a ogolnie to Chopina street :P Dzielnica Hooliganow Pogoni:P

Chopina to spokojna okolica przecież :P Jestem z okolic Bartniczej i jakoś tutaj wszyscy grzecznie....kulturalnie przed meczem do parku idą......napić sie przed wymarszem ;D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772484556 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005