Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Scarface
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7861 dni

*

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 17/09/2004 02:27
A ja tam nawet wolę oglądać mecze Amici pokibicować można bo to zawsze przecież polski reprezentant a taki mecz wisełki to ni do chuja niepodobny nie dość że szmacą to niewiadomo czy kibicować im czy nie i wali mnie to że są mistrzem Polski bo dla mnie drużyna na której mecz w pucharze UEFA przychodzi 5-6 tysięcy wieśniaków to szmata bez kibiców i tyle a na ostatnim 3 ligowym meczu Pogoni z lechią było 2500 ludzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 17/09/2004 07:49
Co do meczu z Austrią to gdyby profesor Włodarczyk strzelił z metra to wynik byłby całkiem całkiem a tak ...lipa trochę

kawek
Kibic
Na forum od 8222 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 17/09/2004 08:00
Szkoda przedewszystkim sytuacji które miał Surma i Włodarczyk ale licze ze w rewanżu bedzie lepiej i Legia wyjdzie zwyciesko z tego meczu na tyle zeby awansowali dalej.Kibice Legii dali naprawde zajebisty popis

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 17/09/2004 08:13
> > a w ogole apropos Amiki: jak to możliwe ze drużyna prezentujaca tak żenująco niski poziom reprezentuje nasz kraj w pucharach
>
> Odpowiedź na to pytanie jest, wbrew pozorom, prosta aż do bólu:
> 1) bo sobie ten awans wywalczyła, a reprezentantów Polski w pucharach nie wybiera się poprzez referendum;
> 2) bo na dzień dzisiejszy lepszego kandydata nie ma (tylko nie mów, że Groclin, bo oni i Amica to ścierwo z tej samej półki).
> Zresztą Amiki bym się nie czepiał, Ventspils to nie kelnerzy, a Amica - bądź co bądź - wywiozła stamtąd wynik, o który chyba jej chodziło (kto za jakiś czas będzie pamiętał o stylu, liczy się punkt do rankingu). W odróżnieniu od Lecha, który nawet u siebie nie potrafił zagrozić Terekowi (do dziś śni mi się po nocach gustowny sweterek czeczeńskiego trenera - kto widział, ten wie :) ).
> Amica nie powinna mieć żadnych problemów z awansem, w rewanżu do dyspozycji będzie już pełny skład. Inna sprawa, że w grupie dostaną takie baty, że głowa boli...

Moim zdaniem Groclin jest lepszy co udowadnia zresztą w lidze. Co do Amiki to najmniej lubię oglądać ich grę w pucharach... po prostu jest żenująco słaba.

Szkoda Legii, nie zasłużyła sobie na porażkę. Mam nadzieje że u siebie będą grali lepiej (bo wczoraj pokazli że umieją) i przejdą Austrię.

Obrazek gif wstawiony na forum
POGON_Kowal
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 17/09/2004 10:44
Nasze drózyny nie sa najlepsze ale jednak licza sie w tych rozgrywkach.Mysle ze wisła jest w stanie powaczyc a Legia po wczorajszym wystepie tez nie jest na stracowneej pozycji,jestem dobrej wiary

Shivan
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 17/09/2004 15:46
> Dobry mecz, świetny doping, parę ładnych akcji, walka na boisku a wynik no cóż pokaże rewanż czy był dobry czy nie
> PS
> Frekwencja wiślaków jest śmieszna biorąc pod uwagę liczbę kiboli Pogoni i Legii i to na wyjeździe to ma być mistrz Polski bo stadion wyglądał jakby to była okręgowa runda pucharu sołtysa

niewiadomo po ile byly bilety, powodow moze byc kilka

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kawek
Kibic
Na forum od 8222 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 17/09/2004 16:01
> > Dobry mecz, świetny doping, parę ładnych akcji, walka na boisku a wynik no cóż pokaże rewanż czy był dobry czy nie
> > PS
> > Frekwencja wiślaków jest śmieszna biorąc pod uwagę liczbę kiboli Pogoni i Legii i to na wyjeździe to ma być mistrz Polski bo stadion wyglądał jakby to była okręgowa runda pucharu sołtysa
>
> niewiadomo po ile byly bilety, powodow moze byc kilka
>
Wydaje mi sie ze zdecydowanie były drozsze bilety na mecz Legii z Austria niz na mecz Wisły

FLN
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 17/09/2004 17:47
Po tych meczach wydaje mi sie, ze dalej awansuja wszystkie 3 druzyny.

Boberek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 29/09/2004 22:34
juz jutro odbeda sie rewanzowe mecze P.Uefa wiec najwyzszy czas zeby podniesc temat . nie bede sie zbytnio rozpisywal ale moim zdaniem jesli wszystkie nasze druzyny sie spreza to powinny przejsc do rozgrywek grupowych ,oczywiscie wydaje sie ze najgorsza sytuacje ma Legia ktora musi wygrac dwoma bramkami chociaz przy odrobinie szczescia powinmo sie udac!
ja obstawiam ze jutro przejda dwie nasze druzyny bo niestety cos czuje ze ktos wtopi mecz - Amica?
oczywiscie wszystkie transmisje meczy jutro w TVN i TVN 7.

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Scarface
Kibic
Na forum od 7861 dni

*

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 29/09/2004 22:45
Ciekawy jestem ile wieśniaków z Krakowa pojedzie na wyjazd bo raczej nie tyle co (L)egionistów, jak pojedzie setka to pewnie będzie dobrze, hehe a ja myślałem że to polonia jest kurwą bez kibiców.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
BINDA
Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 07:44
> Ciekawy jestem ile wieśniaków z Krakowa pojedzie na wyjazd bo raczej nie tyle co (L)egionistów, jak pojedzie setka to pewnie będzie dobrze, hehe a ja myślałem że to polonia jest kurwą bez kibiców.

Własnie chciałem to powiedzieć:]

A co do wyników, dobra niech będzie lepiej sie nie wypowiadam<wstyd i chańba>!!

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8082 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 18:57
no i wisła odpadła, nie ukrywam, że się ciesze!
za dużo gwiazdorstwa za mało gry

Boberek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 19:08
i tak to sie wlasnie konczy ........gwiazdeczki z Krakowa myslaly ze wygraja sobie spacerkiem u siebie kilkoma bramkami i ze spokojnie pojada na rewanz a tymczasem zelkcewazyli rywala dostali do przerw 0-2 potem jakos wymeczyli na 4-2 ale potem znow sobie odpuscili a gruzini strzelili bramke ktora okazala sie kluczem do zwyciestwa........
jak oni chceili awansowac skoro nic dzis nie grali i dopiero jakim strach zajrzal do dupy przy stanie 0-2 probowali z mizernym skutkiem atakowac co wystarczylo tylko na jedna bramke...widac nic sie nie nauczyli odpamietnego meczu z Valerenga. a najbardziej szkoda Majdana ktory byl najlepszy na boisku i tego ze poraz kolejny Wisla stracila wazne punkty do rankingu klubowego....

Tbilisi gratuljemy DYNAMA

Dobrze ze chociaz Amica prowadzi 1-0...........

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 19:09
jakie lole krakowskie wogole:P hahahahahahahaha. tez sie ciesze chociaz na nich postawilem w STSie. taka prawda jest ze Wisła przy minumum wysilku wszystko w Polsce wygrywa. taki poziom naszej ligi, a jak przyszlo z lepsza druzyna grac to ze tak powiem daja dupy:P wstyd jednym slowem.a teraz zeby jeszcze smieszniej bylo amica i Legia powinny awansowac:)

100% PD
ManU
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 19:16
Wisła?? - Tragedia. Taka paka i przegrać z Gruzinami........Szymkowiakom i inne Kłosom już dziekujemy. A szkoda, bo Wisła w tym roku mogla dojść nawet do cwiercfinalu - gra najlepszą klubową pilke w polsce od wielu lat. Ale jak sie zbytnio Szymkowiaki wożą, to maja...........

A Radek i Stolarz do Pogoni!!!!!!!!!!!!!!

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 19:17
Jednym zdaniem to można opisać tak...- Porażka polskiego futbolu!
Jak Wisła, w której występuje 9 kadrowiczów, mogła dać tak dupy w meczu z jakimiś ogórkami z Gruzji?!;)
Nie żebym przejmował się szczególnie wynikami Wisły...ale kurwa z czym do ludzi?!...Klub, który reprezentował Polske na arenie międzynarodowej nie umie pokonać nawet europejskiego przeciętniaka z dolnej półki...Wisła pokazała w tym meczu przede wszystkim brak profesjonalizmu lekceważąc rywala...
Mam nadzieje że Legia sprosta zadaniu i pokona Austrie Wiedeń...uratuje tym troche "twarz" polskiego futbolu...:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
mem
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 19:18
> > no i wisła odpadła, nie ukrywam, że się ciesze!
> > za dużo gwiazdorstwa za mało gry
>
> Co ty p******* , ich gra była wyj*****, tylko ten jeb*** Żurawski zajeb** w spojenie, k***a!
>
> [Ostatnio edytowane przez Cobra_S 19:08 30-09-2004]

Fan Wisły się znalazł... Bez Komentarza... Jak na moje to naprawde za dużo gwiazdorstwa...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 20:11

Wisła!!! Co?!!! Buhahahaha :wysmiewanie_sie:

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Szołn
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 20:40
Wybaczcie, ale chyba nie zdajecie sobie sprawy, że wyśmiewając Wisłę śmiejecie się z samych siebie. Mistrz Polski przegrywa z trzecią drużyną ligi gruzińskiej. A jednocześnie na naszym krajowym podwórku, jak mu się zachce, rozjeżdża rywali po 5:0 (tak jak nas), 7:1 (Zagłębie) i czasem zadowala się skromnym 4:0 (Płock). Ten wynik daje nam odpowiedź na pytanie, jaki poziom MY reprezentujemy.
Wstyd, nasz kraj jest po prostu chory i nie chodzi tylko o sport. Tu żadne reformy nie pomogą. Nie może być tak, że zarobki wielce szanownego kopacza nożnego wynoszą... bagatela... 20 razy więcej od średniej krajowej. Wszystko trzeba rozpierdolić, zrównać z ziemią i zbudować od początku. Kiedyś byliśmy krajem, który słynął z waleczności do ostatniej kropli krwi. A teraz? Tak długo szczyciliśmy się mianem "królów trzeciego świata", że przestaliśmy oglądać się do tyłu. I to odbija się czkawką.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
max_dal
Kibic
Na forum od 8177 dni

Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 30/09/2004 21:45
ALe żenada Wiocha wronki w Pucharze UEFA:)

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468072 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005