| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 24/08/2004 20:29
> firma robiace te chipy, ma swoja strone.. i byly tam statystyki z tego co pamietam, to Pogon miala
> zamowionych kolo 25 sztuk....... niestety nie pamietam adresu stronki 
obecnie 64 sztuki... też niepamietam adresu 
ciekawe tylko po chu.. te 64 osoby wydały 25 peelenów na srajtaśme...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 24/08/2004 20:37
> > firma robiace te chipy, ma swoja strone.. i byly tam statystyki z tego co pamietam, to Pogon miala
> > zamowionych kolo 25 sztuk....... niestety nie pamietam adresu stronki 
>
> obecnie 64 sztuki... też niepamietam adresu 
> ciekawe tylko po chu.. te 64 osoby wydały 25 peelenów na srajtaśme...
>
Ja za Rynkiewicza chyba też szmal dałem za identyfikator by móc jeździć - i co ? i nic - Klub za miesiąc odwołał wszystko ale kasy nie dał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 25/08/2004 21:12
Witam
Szukam miejsca w jakims samochodzie do Grodziska Autobusem nie usmiecha mi sie wyjezdzac tak wczesnie Dokladam sie oczywiscie do paliwa Wiec pilnie czekam na odpowiedzi moje gg 7723498 lub tel 504026618 !!!!
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 25/08/2004 22:24
> Witam
> Szukam miejsca w jakims samochodzie do Grodziska Autobusem nie usmiecha mi sie wyjezdzac tak
> wczesnie Dokladam sie oczywiscie do paliwa Wiec pilnie czekam na odpowiedzi moje gg 7723498
> lub tel 504026618 !!!!
ja również szukam miejsca - z tym że ja się nie dokładam do paliwa
numer gg w profilu 
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 25/08/2004 22:38
A ja mowie jeszcze raz....Przestancie pieprzyc na necie...Na Ploni jak sie spotkamy to sie na prawde wszystko wyjasni....A WEJDZIEMY NA STADION WSZYSCY ...I to nie jest jakas pierdolona propaganda,tylko na prawde wiem co pisze .Pozdro dla kumatych...a niekumaci licze,ze stana sie kumatymi .POGON ON TOUR
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 25/08/2004 23:04
siema ma ktosa miejsce w samochodzi ?? moj numer gg 5043771.....mam tylko 20 zł ( no i 15 na bilet)..prosze o szybki koontakt pozdro dla wszystkich
|
POGOŃ od zawsze.....PORTOWCY.....na zawsze MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 25/08/2004 23:45
WSZYSCY CO NIE MAJA TRANSPORTU: Jedziemy chyba autokarem, co?? Dzwonilem po busy dzisiaj ale chca od 400 do 600 za 7-8 osob, to nie damy sie okrada chyba,..... autobus tylko zostaje!!!
|
MKS Pogoń Szczecin Polska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 26/08/2004 09:06
> > eee Pogon 71 chipow 
> > amica 60 sztuk ?! a po co im ? 
>
>
> Hmm maja kilka dalekich wyjazdow ------- POZNAŃ GRODZISK
>
no 2 sezony temu byli az w szczecinie ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
[img=http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=0&file=02.jpg&album=63]
|
|
|
|
|
Odp: Kto jedzie na Groclin?? - 26/08/2004 09:33
> > > eee Pogon 71 chipow 
> > > amica 60 sztuk ?! a po co im ? 
> >
> >
> > Hmm maja kilka dalekich wyjazdow ------- POZNAŃ GRODZISK
> >
>
">
>
> [img=http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=0&file=02.jpg&album=63]
Mała poprawka

GROŹNE SMOKI
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6