Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wisła vs Real Madryt << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
laki
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7876 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 08:27
2,5 na REAL za darmo kase rozdaja tylko brac :D :D :D :D :D

V...
Kibic
Na forum od 8820 dni

*

Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 12:46
Ja tam bym typowal 1 albo 1x...w pierwszym meczu oczywiscie

MKS
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8998 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 13:39
> 15 zł(5 browarów a w lidlu nawet 15 :P)
> przegiecie mimo wszytkich wizualno-fonicznych atrakcji , po za tym chyba w kinie
> nmie bedzie mozna zbyt swobodnie łoić browarów :P

jak byl koncert Metallici puszczany to na sali sprzedawali browar z kija

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
jebudubu
Kibic
Na forum od 7933 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 14:04
> > 15 zł(5 browarów a w lidlu nawet 15 :P)
> przegiecie mimo wszytkich wizualno-fonicznych atrakcji , po za tym chyba w
> kinie
> nmie bedzie mozna zbyt swobodnie łoić browarów :P

jak byl koncert Metallici
> puszczany to na sali sprzedawali browar z kija

A to zmienia postać rzeczy :D jabol inna sprawa ze jestem tak bidny ze nie wiem czy cos na jakiegokolwiek browara wykrece (pozycze :P) bo wypłata za 3 dni jak na złosc :(

Ja wyniku typowac nie chce niech powalcza i wysila sie na maximum mozliwosci a troszke szczescia jak im sie trafi moze byc ciekawie

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8121 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 19:32
etam, normalnie mozna pic browary. Na zwyklym filmie mozna - jeszcze nie wynalezli detektorow % - ale plecaka nie przeszukuja :P
w tym meczu moze pasc kazdy wynik - 1 X 2
ale typuje zwyciestwo Wisly !!
pozdrawiam

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7875 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 21:30
A ja tam jestem za REALEM, a te kurwy wiślaki mają konice marzeń o Lidze Mistrzów :D:D:D

Walczyć Pogoń Walczyc...
.
Kibic
Na forum od 7953 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 23:06
no i ja sie ciesze ze wisla przegrala.

!!LEGIA LUB POGON NA MISTRZA!!

.

Kibic
Na forum od 7994 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 23:32
No i wygrał Real. Najbardziej mnie wkurzało jak ci komentatorzy mówili że cała Polska jest za Wisłą.Ja nie byłem i dużo ludzi też nie.Wisła takie niby kozaki i że w LM chcą grać.Tam by ciągle takich przeciwników miała.Brawo Radzio dobry mecz.Przy bramkach nie miał szans.I niech nie robią sobie nadzieji przed rewanżem....
P.S: To już jest koniec......teraz UEFA

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
laki
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 12/08/2004 08:32
ja jestem bogatszy o kilka set zlotych :D :D :D :D :D :D :D ale dupa latala troche ;) FERNANDO MORIENTES MYM BOGIEM :D

jebudubu
Kibic
Na forum od 7933 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 12/08/2004 11:18
Podsumować ten mecz mozna starym ale jakzesz trafnym do niego porzekadłem
" *huj bombki strzelił świąt nie bedzie"
Znowu Uefa oby tylko nie powtórzyło im sie szczescie loteryjne i nie trafili tam na Valarenge bo znowu porzekadło sie sprawdzi :D

Matek.
Kibic
Na forum od 8657 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 12/08/2004 11:31
Rowniez sie ciesze ze wisla odpadla osobiscie wynik tego meczu malo mnie interesowal :)
Pogon-Legia reszta nie wazna:D

Pogoń To My!
Alleluja_MKS
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 12/08/2004 12:46
A widzielisci co te kurwy z "Kuriera" napisały wczoraj w naglowku?! cytuje:"WSZYSCY JESTESMY WISLAKAMI".zenada, dlatego zaden prawdziwy kibic nie czyta tego syfu!!! Liga mistrzow Liga mistrzow MKS!!!

Z marnowales dwie szanse trzeciej nigdy nie dostaniesh...
M. Mikos
Kibic
Na forum od 7881 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 12/08/2004 17:02
Ładny mecz nawet był, aż ręce składały się do oklasków, szkoda zmarnowanych sytuacji. W rewanżu stawiam na 5-1 dla Wisły, po bramkach Kulawika Nicińskiego Patera i P.Brożka , dla realu strzeli Raól

<b>;Precz z klonami!</b>
Sadu
Kibic
Na forum od 8436 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 17/08/2004 14:31
Bzykanie przed meczem.
"Przed meczem Wisły z Realem narzeczona Radka, postanowiła się z nim kochać, bo podobno bzykanie jest bardzo zdrowe. Nie posłuchała trenera, który kategorycznie zabronił piłkarzom wielkich wzruszeń i uniesień przed tak ważnym spotkaniem. - Trenerowi nic do tego. Nie nocuje z nami w łóżku. Ostatnio poszłam na trening do Radka, chociaż dziewczynom piłkarzy nie wolno. Założyłam czarną perukę, wielkie ciemne okulary i siadłam na trybunach. Nikt mnie nie poznał do momentu, kiedy zaczęłam się śmiać do telefonu. Wtedy wszyscy krzyknęli: Hej, to Doda! I wszystko się wydało.

Od Angory- No i proszę, nawet bzykanie nie pomogło! Wisła przerżnęła z Realem 2:0 z winy Dody oczywiscie!
Źródło oczywiście Angora i Fakt.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 17/08/2004 17:22
> A widzielisci co te kurwy z "Kuriera" napisały wczoraj w naglowku?!
> cytuje:"WSZYSCY JESTESMY WISLAKAMI".zenada, dlatego zaden prawdziwy kibic nie
> czyta tego syfu!!! Liga mistrzow Liga mistrzow MKS!!!

O_O

Szkoda że skisła odpadła,jakby przejechała Real to odbiłoby się to z korzyścią dla polskiej piłki ... Trzeba teraz liczyć że Legia i Wisła zawojują puchar UEFA a obie druzyny przy odrobienie szczęscia na to stać

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
GRZ
Kibic
Na forum od 8312 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 17/08/2004 21:52
Oby zawojowaly UEFA bo tylko wtedy bedziemy mieli szanse zeby mistrz Polski byl rozstawiony w przyszlorocznych el.LM Choc moim zdaniem wieksze szanse od (L) w UEFA ma Amica..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
RosSi
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 17/08/2004 21:57
Legia i Wisła mogą zawojowac UEFA , w udane starty Amicy w tym o to pucharze
jednak bym nie liczyl , nie podoba mi się ich gra za bardzo , Lech to juz nie biore pod
uwage :)

GRZ
Kibic
Na forum od 8312 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 17/08/2004 22:09
Lech bedzie przybity po spotkaniu w Szczecinie i Terek jeszcze raz go pojedzie:P

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
zaku
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 24/08/2004 11:12
Moim zdaniem taki zespół jak Real, mający w składzie gwiazdy jak Ronaldo, Figo, Raul, Carlos czy Beckham już nie raz pokazał że jest do pokonania. Przed własną publicznością dostawał baty z jeszcze gorszymi przeciwnikami niż Krakowska Wisła. Choć Wiślacy mają nikłe szanse na zakwalifikowanie się do następnej rundy to życzę im wszystkiego dobrego. Gwiazdy nie grają w footballu, liczy się drużuna. A poza tym jak polski zespół gra w takich rozgrywkach to trzeba mu kibicować niezależnie z kim bedzie miał stoczyć bój o 3 pkt. ;p

Pogoń Szczecin WIERNI po PORAŻCE, DUMNI po ZWYCIĘSTWIE
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Wisła vs Real Madryt - 24/08/2004 12:12
znowu przegraja 2-0

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772489899 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005