| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 13:39
> 15 zł(5 browarów a w lidlu nawet 15 )
> przegiecie mimo wszytkich wizualno-fonicznych atrakcji , po za tym chyba w kinie
> nmie bedzie mozna zbyt swobodnie łoić browarów 
jak byl koncert Metallici puszczany to na sali sprzedawali browar z kija
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 14:04
> > 15 zł(5 browarów a w lidlu nawet 15 )
> przegiecie mimo wszytkich wizualno-fonicznych atrakcji , po za tym chyba w
> kinie
> nmie bedzie mozna zbyt swobodnie łoić browarów 
jak byl koncert Metallici
> puszczany to na sali sprzedawali browar z kija
A to zmienia postać rzeczy inna sprawa ze jestem tak bidny ze nie wiem czy cos na jakiegokolwiek browara wykrece (pozycze ) bo wypłata za 3 dni jak na złosc 
Ja wyniku typowac nie chce niech powalcza i wysila sie na maximum mozliwosci a troszke szczescia jak im sie trafi moze byc ciekawie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 11/08/2004 23:32
No i wygrał Real. Najbardziej mnie wkurzało jak ci komentatorzy mówili że cała Polska jest za Wisłą.Ja nie byłem i dużo ludzi też nie.Wisła takie niby kozaki i że w LM chcą grać.Tam by ciągle takich przeciwników miała.Brawo Radzio dobry mecz.Przy bramkach nie miał szans.I niech nie robią sobie nadzieji przed rewanżem....
P.S: To już jest koniec......teraz UEFA
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 12/08/2004 11:18
Podsumować ten mecz mozna starym ale jakzesz trafnym do niego porzekadłem
" *huj bombki strzelił świąt nie bedzie"
Znowu Uefa oby tylko nie powtórzyło im sie szczescie loteryjne i nie trafili tam na Valarenge bo znowu porzekadło sie sprawdzi
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 12/08/2004 12:46
A widzielisci co te kurwy z "Kuriera" napisały wczoraj w naglowku?! cytuje:"WSZYSCY JESTESMY WISLAKAMI".zenada, dlatego zaden prawdziwy kibic nie czyta tego syfu!!! Liga mistrzow Liga mistrzow MKS!!!
|
Z marnowales dwie szanse trzeciej nigdy nie dostaniesh...
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 12/08/2004 17:02
Ładny mecz nawet był, aż ręce składały się do oklasków, szkoda zmarnowanych sytuacji. W rewanżu stawiam na 5-1 dla Wisły, po bramkach Kulawika Nicińskiego Patera i P.Brożka , dla realu strzeli Raól
|
<b> recz z klonami!</b>
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 17/08/2004 14:31
Bzykanie przed meczem.
"Przed meczem Wisły z Realem narzeczona Radka, postanowiła się z nim kochać, bo podobno bzykanie jest bardzo zdrowe. Nie posłuchała trenera, który kategorycznie zabronił piłkarzom wielkich wzruszeń i uniesień przed tak ważnym spotkaniem. - Trenerowi nic do tego. Nie nocuje z nami w łóżku. Ostatnio poszłam na trening do Radka, chociaż dziewczynom piłkarzy nie wolno. Założyłam czarną perukę, wielkie ciemne okulary i siadłam na trybunach. Nikt mnie nie poznał do momentu, kiedy zaczęłam się śmiać do telefonu. Wtedy wszyscy krzyknęli: Hej, to Doda! I wszystko się wydało.
Od Angory- No i proszę, nawet bzykanie nie pomogło! Wisła przerżnęła z Realem 2:0 z winy Dody oczywiscie!
Źródło oczywiście Angora i Fakt.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 17/08/2004 17:22
> A widzielisci co te kurwy z "Kuriera" napisały wczoraj w naglowku?!
> cytuje:"WSZYSCY JESTESMY WISLAKAMI".zenada, dlatego zaden prawdziwy kibic nie
> czyta tego syfu!!! Liga mistrzow Liga mistrzow MKS!!!
O_O
Szkoda że skisła odpadła,jakby przejechała Real to odbiłoby się to z korzyścią dla polskiej piłki ... Trzeba teraz liczyć że Legia i Wisła zawojują puchar UEFA a obie druzyny przy odrobienie szczęscia na to stać
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 17/08/2004 21:52
Oby zawojowaly UEFA bo tylko wtedy bedziemy mieli szanse zeby mistrz Polski byl rozstawiony w przyszlorocznych el.LM Choc moim zdaniem wieksze szanse od (L) w UEFA ma Amica..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła vs Real Madryt - 24/08/2004 11:12
Moim zdaniem taki zespół jak Real, mający w składzie gwiazdy jak Ronaldo, Figo, Raul, Carlos czy Beckham już nie raz pokazał że jest do pokonania. Przed własną publicznością dostawał baty z jeszcze gorszymi przeciwnikami niż Krakowska Wisła. Choć Wiślacy mają nikłe szanse na zakwalifikowanie się do następnej rundy to życzę im wszystkiego dobrego. Gwiazdy nie grają w footballu, liczy się drużuna. A poza tym jak polski zespół gra w takich rozgrywkach to trzeba mu kibicować niezależnie z kim bedzie miał stoczyć bój o 3 pkt. ;p
|
Pogoń Szczecin WIERNI po PORAŻCE, DUMNI po ZWYCIĘSTWIE
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4