Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mati.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8180 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 24/08/2004 23:34
zajebiście Ania tylko szkoda Pyrek troche:) Szczecin jest popularny na cały świat jak chyba trener flage wywiesił:):) ale ogólnie dzień udany pod względem występu olimpijczyków choć mogłoby być lepiej.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8307 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 24/08/2004 23:36
ale jak pozostały już 3 zawodniczki to dopiero sie rozkręciło, cieszy medal mimo że brązowy bo według mnie na inny nie miała szans, rosjanki były nie do pobicia

Na zawsze Pogoń
byly ganja man
*zablokowany
Na forum od 7860 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 25/08/2004 00:14
ja tam jestem za siatkarzami

PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO KONTA
ZNUDZILO MI SIE WKURWIANIE WAS
POWODZENIA:)
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 25/08/2004 09:08
Okropne są te IO dla nas... niech się już skończą... niestety przewidziałem naszą klęskę na nich :( W poprzednich latach u nas zdobywali medale (złote też) pewniacy jak i niespodzianki. Teraz to nawet pewniacy nie zobywają... może jeszcze jakiś brąz zdobędziemy + Korzeniowski (oby ten nie zawiódł...). Bo po prostu to jest porażka o prezentujemy na tych igrzyskach... Co do siatkarzy to byśmy dziś prawdopodobnie grali z Włochami gdyby nie pan trener Gościniak który swoimi zmianami w 3 secie, kiedy mieliśmy ogromną przewagę i spokojnie byśmy wygramli 3-0, zniszczył kolektyw zmieniając 2 graczy. A tak ładnie grali... potem doszła kontuzja Świdra (jak nie zagra z Brazylią to nie mamy czego szukać na parkiecie). Mimo wszysko jestem optymistą, mimo że z Brazylią nasi siatkarze szanse mają takie jak nasi piłkarze z Canarinhos... 3-2 dla Brazylii mój typ ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Boberek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 25/08/2004 09:23
> Okropne są te IO dla nas... niech się już skończą... niestety przewidziałem naszą klęskę na nich :( W poprzednich latach u nas zdobywali medale (złote też) pewniacy jak i niespodzianki. Teraz to nawet pewniacy nie zobywają... może jeszcze jakiś brąz zdobędziemy + Korzeniowski (oby ten nie zawiódł...). Bo po prostu to jest porażka o prezentujemy na tych igrzyskach... Co do siatkarzy to byśmy dziś prawdopodobnie grali z Włochami gdyby nie pan trener Gościniak który swoimi zmianami w 3 secie, kiedy mieliśmy ogromną przewagę i spokojnie byśmy wygramli 3-0, zniszczył kolektyw zmieniając 2 graczy. A tak ładnie grali... potem doszła kontuzja Świdra (jak nie zagra z Brazylią to nie mamy czego szukać na parkiecie). Mimo wszysko jestem optymistą, mimo że z Brazylią nasi siatkarze szanse mają takie jak nasi piłkarze z Canarinhos... 3-2 dla Brazylii mój typ ;)

Jaj-y co do siatkarzy to sie z toba zgodze w 100% ale juz z ocena Igrzysk to akurat nie moge sie zodzic bo to fakt ze zawidolo do tej pory kilku naszych faworytow w kilku konkurencjach
np Ziolkowski czy skoczkowie wzwyz ,Mauer i wczoraj zapasnicy ale nie mozna zapomniec tez o kliku pechowych 4 miejscach w plywaniu . ja mysle ze spokojnie zdobedziemy jeszcze 5 medali bo jest jeszcze Korzeniowski ,Plawgo , mysle ze dwa medale zdobeda Kajakkarze ,dzisija jesli wygra walke medal bedzie mial bokser Rżany, moze powalczy Skolimowska lub ujawni sie jeszcze jakis czarny kon moze ktoras z 3 pan w finale 1500 metrow .takze nie badzmy juz takimi pesymistami zreszta nie jestesmy jakaas wielka potega jak Chiny ,Usa, Nemcy zeby zdobywac mnostwo medali. Cieszymy sie tym co mamy!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 25/08/2004 13:34
Plawgo? Jest w swietnej formie, racja ale medalu nie zdobadzie :(. A wiesz dlaczego? Bo jest bialy :D Mysle ze powinny biegi zostac podzielone na te dla bialych i czarnych, bo nie mamy szans z szybkimi czarnuchami ;). Ale wiem że wtedy byłyyby inne problemy jak np. mulaci itp. Chociaż jak wczoraj zobazyłem dekoracje na 3000m. z przeszkodami, a tam na podium sami kenijczycy czarni jak smoła... kajakarze też coś zawodzą, choć fakt dziś czekam na przełamanie, obyśmy i my wreszcie mieli trochę pozytywnych chwil bo nasi nie są źli generalnie... ale dobrzy też nie są. W końcu ile przepada w finałach i półfinałach? ile mamy 4 czy 5 miejsc? mamy troche pecha tez...

> takze nie badzmy juz takimi pesymistami zreszta nie jestesmy jakaas wielka potega jak Chiny ,Usa, Nemcy zeby zdobywac mnostwo medali. Cieszymy sie tym co mamy!

Wielka potęgą to nigdy nie bylismy ale przynajmniej jakos wygladalismy w klasyifkacji medalowej, a teraz? przed nami europejscy outsiderzy: Bialorus, Węgrzy, a nawet maleńka Holandia! Ile tam jest sportowcow a ile u nas? Po prostu jak w czyms jestesmy dobrzy albo bardzo dobrzy to nie najlepsi. Kiedyś było dużo lepiej i stać nas na więcej.

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 25/08/2004 15:18
co tu dużo ukrywać Polacy zawsze słabo stali jeśli chodzi o medale :)
a jesli chodzi o siatkarzy 3-2 dla nas rowniez daje :)

Po życia kres!
Pit.
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 25/08/2004 17:54
Troche hujowa godzina tego meczu Polska - Brazylia w siate, bo się nakłada na mecz Real - Wisła... A co do wyniku meczu z Brazylią...nasi siatkarze pokazali na tych IO że moge zagrać świetnie (Pol-Ser i Czar.), albo się fatalnie skompromitować (Pol-Francja). Świderski pozostaje naszą jedyną nadzieją w tym meczu, więc wynik zależy od tego czy zagra, a wątpie żeby w 2 dni doszedł do pełnej dyspozycji...Patrząc trzeźwo na obie ekipy stawiam 3-0(w porywach do 3-1) dla Brazylii, a w wersji baaaardzo optymistycznej 3-2 dla nas...:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 25/08/2004 19:37
Chciałbym coś powiedzieć po walce Rżanego, ale brak mi słów. Potwierdza się to że nad nami wisi jakieś fatum, bo nasi faworyci do osiągniecia CZEGOŚ zawodzą na calej linii... ale i tak nic nie przebije Krawczyka... kompromitacja.

RosSi
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 26/08/2004 13:04
a siatkarze podobnie jak Wisla dostali w dupe , chcialem sobie obejrzec 2 mecze Polska-Brazylia w siatke i Wisla - Real w pilke nozna , ale sie na siebie nakladaly wiec przelaczalem co jakies czas z tvn na tvp2 czy tam tvp1 i odwrotnie , i myslalem ze szlak mnie trafi , tego ani tego sie nie dalo ogladac , marnie cos stoi nasz sport , wczoraj nasi rywale pokazali klase i udowodnili nam gdzie nasze miejsce w swiatowym sporcie

km
Kibic
Na forum od 7952 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 26/08/2004 13:13
KpN jak tego i tego nie dalo sie ogladac.ja rowniez tak jak ty skakalem po kanalach i moim zdaniem 2 pierwsze sety siatkarzy mozna bylo ogladac.ladnie grali.a wisla... lol nic ciekawego ...rywal za mocny

VT
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 26/08/2004 13:19
siatkarze wypadli dużo lepiej niż Wisła, przecież 3:1 to najniższy wymiar kary , Radziu im troche uratował a to co Ronaldo robił z obrońcami to śmiech na sali slalom między tyczkami a no i wspomne jeszcze o fachowym komentarzu.................;)

:
SamAxe
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 26/08/2004 15:38
Obrazek jpg wstawiony na forum

Agata przycisnela sobie jaja sztangą ;(

olo84
Kibic
Na forum od 8899 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 26/08/2004 15:43
lol lol lol lol lol lol

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
km
Kibic
Na forum od 7952 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 26/08/2004 15:59
:biggthumpup: lol :D dobre :Dlol

olo84
Kibic
Na forum od 8899 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 26/08/2004 16:09
No i nasz piecioboista stracil przed chwila szanse na medal bo koniowi odechcialo sie skakac przez przeszkody. Ja bym na jego miejscu do rzezny oddal tego konia, a on go jeszcze glaskal

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
FLN
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 27/08/2004 00:01
No i dzien bez medalu.Myslalem ze Plawgo pobiegnie dzisiaj na rekord Polski, ktory dalby mu medal.No ale niestety sie nie udalo.Moim zdaniem jego wystep na igrzyskach mozna uznac mimo wszystko za udany(bedzie jeszcze chyba biegl w sztafecie).Liczne kontuzje zachamowaly dobrze zapowiadajaca sie kariere tego utalentowanego plotkarza.No ale Plawgo ma dopiero 23 lata, wiec jesli nie beda go nekaly kontuzje w przyszlorocznych MŚ ma szanse na medal.No a jutro mam nadzieje ze Korzen pojdzie po zloto!:)

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8235 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 27/08/2004 00:07
Są jeszcze przecież kolarki górskie Szafraniec Włoszczowska które też bez szans na medal nie są..

VT
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 27/08/2004 09:50
No i Korzeniowski nie zawiódł , kolejne złoto dla Nas :D ( kto słyszał końcówke transmisji jak Szaranowicz komentował a się nakładał głos jakiegoœ goœcia , który jakieœ piedoły gadał ;) ) Dziœ mam jeszcze nadzieje ,że w crossie jakiœ medal zdobędzie Ania Szafraniec lub Maja Włoszczowska :D

:
Boberek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Ateny 2004 - 27/08/2004 11:32
Wielkie gratulacje dla Korzeniowskiego ktory zdobyl juz czwaryy zloty medal na Igrzyskach i wyprzedzil Irene Szewinska w klasyfikacji multimedalistow Polskich na ktorego zawsze mozna liczyc tylko szkoda ze juz konczy kariere na wielkich imprezach jak poinformowal w wywidzaie dla Polskiego Radia no ale coz chyba dobrze robi "bo trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc nie pokonanym" . no coz a co do prognoz medalowych nareszte igrzysk to chyba niestety musze ci przyznac racje Jay-J co do twoich pesymistycznych wizji ale mimo wszystko jeszcze licze na jakies chociaz dwa medale moze ktoras z Polek na 1500 m miales . Poki co Włoszczowska jest poza strefa medalowa ...........

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772484444 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005