| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 24/08/2004 12:36
> Ja gierzę narazie tylko w jedną gierkę ale zamocną TIBIA . Choć grafika nie należy do najlepszych, to ta gra swoją grywalnością przyciąga mnóstwo osób z całego świata POLECAM KONIECZNIE
Tibia jest zalosna Sciagnij sobie lepiej 14-dniowy trial Star Wars Galaxies To jest gra
A tak w ogole to NFS Underground, Operation Flashpoint, UT 2004 i Enemy Territory
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 23/09/2004 22:01
Ja w zasadzie gram we wszystko gdzie kopie się piłkę, strzela albo jeździ ale przede wszystkim to:
Collin Mc Rae 4
PES 3 (czekam na czwórkę obgryzając codziennie kalendarz)
Return to Castke Wolfenstein - nieśmiertelny tytuł
GTA - cała seria
Dungeon Siege
NFS - cała seria
Call of Duty
Medal of Honor
MANHUNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diablo 2
i jeszcze dużo dużo więcej a ostatnio wpadła mi w łapy świetna wyścigówka Mashed nie wiem czy ktoś miał okazję pograć ale całkiem wypas.
PS
link do dema Collina 2005:
http://cmrae2.republika.pl/dema.html
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: W Jakie Gry Najbardziej Lubicie Grac :D?? - 31/01/2005 16:35
A wiec - najlepsze gry to bez watpienia seria GTA - Vice City to mnie 2 lata temu pochlonela na pol wakacji...juz czekam na San Andreas 
Poza ty lubie gry akcji ale tylko te naprawde dobre - Max Payne (genialna fabula i klimat), Medal of Honor, bardzo lubie tez serie Hitman - teraz wlasnie gram w Contracts nie wciaga mnie moze tak jak Silent Assasin ale tez jest dobra
Poza tym gry sportowe, szczegolnie CM
No i Europa Universalis - najlepsza strategia na PC, ale glownie dla fanatykow historii do ktorych sie zaliczam (nie chwalac sie...). Szczegolnie ze dzieje sie w mojej ulubionej epoce nowożytnej. Dzisiaj wlasnie wpadlo mi w rece demo Hearts of Iron II a na ferie bede mial pelną wersje - to bedzie na pewno mile spedzony czas . choc z drugiej strony ciezko jest teraz znalezc gre ktora by tak pochlaniala jak kiedys (raz starzeje sie, a dwa starzeje sie moj komp ).....
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
|
|
|
|