| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 27/06/2004 23:14
no i wkurwia mnie moj telefon komorkowy bo mi pokazuje co chwile inną godzine raz dwie godziny do tyłu raz do przodu a raz jest dobrze no pierdolca mozna dostac
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 27/06/2004 23:18
A mnie najbardziej wkurwia nieustanne narzekanie Polaków i to dosłownie na wszystko...
...a potem jak maja jakąś szansę by cokolwiek zmienić to zwyczajnie wszystko mają w dupie lub nic w tym względzie nie robią... (zbyt wiele przykładów więc nie będę przytaczał)
A oprócz tego to jeszcze wkurwia mnie niesprawiedliwość w życiu codziennym, bo uczciwemu zawsze wiatr w oczy i jakiemuś pierdolonemu złodziejowi zawsze się udaje...
Wkurwia mnie też to, że coraz częściej na tamten świat przedwcześnie odchodzą dobrzy i wartościowi ludzie, a największe gnidy i skurwysyny oraz pasożyty dożywają późnej starości...
Wkurwia mnie to, że Polska nadstawia dupy Uniie Europejskiej i nasi zachodni "bracia" posuwają nas jak chcą i najgorsze jest to, że sami wybraliśmy zawód europejskiej dziwki, która za kasę sama sie wypnie...
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 28/06/2004 03:56
Kur** wsiadlem do zlego nocnego autobusu i wysiadlem w Dabiu przy dworcu PKP !!!! Musialem na Bukowe 1,5h zapie**** !!!! KUR** ale sie wkurzylem
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 28/06/2004 09:51
Mnie wkurw#ają takie artykuły !!!
http://kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1172295&KAT=241
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 28/06/2004 11:08
nie lubie sobie glupio nabijac postow, ale musze dodac, ze wkurwiaja mnie jeszcze trabki na meczach oraz to, ze w weeknd na walach sprzedano ich wiecej niz przychodzi kibicow na mecze, az sie boje tego pierwszego meczu z Legia :/
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 28/06/2004 12:27
> Mnie wkurw#ają takie artykuły
> !!!
cytat: Podczas śpiewania niektórych piosenek kibice trzymają nad głowami rozprostowane szaliki, co sprawia niesamowite wrażenie. Na tym pomysłowość Opravców się nie kończy. buehehe
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 28/06/2004 12:52
> > Mnie wkurw#ają takie artykuły
> !!!
cytat: Podczas
> śpiewania niektórych piosenek kibice trzymają nad głowami rozprostowane szaliki,
> co sprawia niesamowite wrażenie. Na tym pomysłowość Opravców się nie kończy.
> buehehe
no kurwa, kreatywna grupa Ci Opravcy, pozazdroscic pomyslow
kurwa, artykul powinien pulicera dostac
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6