Autor
Wiadomo¶ć
   Hyde Park -> Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
kukis_
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7941 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 24/07/2004 12:28
ja najbardziej bym chcial zeby stroje wygladaly tak jak kiedys z napisem "PORTOWCY" one byly zajebiste. czyz nie prawda???

VT
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 24/07/2004 21:11
Te stroje Lotto ( II komplet-białe) mnie rozwaliły - doniczego , krój, wykonanie i litery brzydkie i to może by jeszcze przeszło jakby nie to ,że Hertha wyst±piła w tych swoich zarypiastych strojach Nike , kontrast i różnica estetyczna była do¶ć duża, a dodam od siebie ,że Hertha ma jeszcze fajniejszy zestaw , ten w którym dzi¶ grała to jej I zestaw ale jej II według mnie jest super czarno-kremowy (czy co¶ takiego) i podobno wzorowany na stroju z sezonu 1904/1905 , naprawdę super wygl±da :)

:
km
Kibic
Na forum od 7953 dni

*

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 24/07/2004 21:54
te dzisiejsze to lotto?ja widzialem ze mieli dresy lotto.jesli tak to bryndza.i nie ma nazwisk na koszulkach.takie proste az za proste sa:P

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 24/07/2004 23:14
to co dzisiaj grali to jeszcze stare !! Nowe maja byc lada dzien...Ale rozbil mnie numer Moskalewicza 78:D

MW'03
km
Kibic
Na forum od 7953 dni

*

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 24/07/2004 23:48
noo:D cos ze czesto je zmienia:D
a jak zobaczylem jego nr to mi sie Żebrowski z 79 przypomnial i czasy G(k)ondora eh...........

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 24/07/2004 23:56
To było stroje Lotto po 1 lukniej sobie na fotorelacje po 2 Adidasa mialały naziwiska...

Z daleka nie będzie widać.
kln
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Stroje dla Pogoni - 25/07/2004 01:18
Jak dla mnie to sie nie podobaja... niby zwykle, biale, ale ja sie przyczepiam do numerków ;p No i dlaczego nie ma nazwisk?

GRZ
Kibic
Na forum od 8312 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 25/07/2004 10:12
> noo:D cos ze czesto je zmienia:D a jak zobaczylem jego nr to mi sie Żebrowski z
> 79 przypomnial i czasy G(k)ondora eh...........

Zebro mial ta koszulke bo Ławie bo on wymyslil sobie koszulke z data urodzenia a Zebro nie jest przeciez z 79 tylko dostal ten komplet w spadku;)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
km
Kibic
Na forum od 7953 dni

*

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 25/07/2004 11:38
no Zebrowski jest zrocznika 84 lub 83 juz nie pmietam.
masz moze i racje tylko wiesz nr bardzo podobny ma Olek i jak go zobaczylem to wspomnienia wrocily:/:P [Ostatnio edytowane przez Ma$laK: 2004-07-25 11:39]

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 25/07/2004 11:48
> To było stroje Lotto po 1 lukniej sobie na fotorelacje po 2 Adidasa mialały
> naziwiska...

No wlasnie luknolem i jestem przerazony ze zgodzili sie na taki syf !! przecierz to jest zalosne...juz wyobrazam sobie koszulki domowe:]

MW'03
Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 25/07/2004 20:06
Jakby nie mozna bylo zrobic rezerwowych strojow z barwami na rekawach, spodenkach i getrach.
Reszta moze byc biala.

1948
Bosman
Kibic
Na forum od 8003 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 25/07/2004 20:19
Te stroje sa zalosne!!!Nic mi sie w nich nie podoba.A żebro jest z rocznika 82.

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 25/07/2004 23:58
beznafdzieja to lotto :[ myslalem ze lepiej to bedzie wygladac, a to kiszka niesamowita, zobaczymy jeszcze jak wygladaja w swoich prawdziwych baarwach, dadasie o wiele lepsze byly

FLN
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 26/07/2004 12:48
Stroje lotto sa strasznie chujowe.Miejmy nadzieje ze te w tradycyjnych barwach beda znacznie lepsze.

eJay
Kibic
Na forum od 7892 dni

**

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 26/07/2004 13:37
Lotto nie sa takie zle, ale moglyby byc nieco lepsze. Wolalbym jednak zeby Pogon miala dalej stroje Adidasa.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 26/07/2004 20:09
ej no ale czemu zdjecie druzyny jest w tych fusiarskich bialych a nie granatowo-bordowych??;/Ale stypa...

MW'03
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 27/07/2004 02:09
> ej no ale czemu zdjecie druzyny jest w tych fusiarskich bialych a nie
> granatowo-bordowych??;/Ale stypa...

no wlasnie :/ niech tylko bordowo granatowe jakos wygladaj±. eJay skontaktuj sie ze mn± przez gg lub mail, moje dane masz na stronie Romy w dziale redakcja.

....::::OsToL::::....
Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 27/07/2004 22:29
a mi sie wydaje ze powinny byc bordowo granatowe :PPPPP i obojetnie jakiej firmy.........miejmy nadzieje ze w tych strojach nasi pilkarze pograja dluzej niz jeden sezon bo zmienianie firmy i kroju koszulek co sezon to beznadzieja......

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 27/07/2004 22:38
Ostol a co jest wyrzej napisane....:>ze jakie stroje?? no jasne ze granatowo-bordowe:D:D oj ostol ostol:)

MW'03
VT
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 28/07/2004 10:53
Wczoraj w przegl±dzie sportowym było zdjęcie nowych strojów wisły kraków i się okazało ,że maj± ten model Nike z euro (holandia,portugalia,) z tym ,że zamiast tego numeru na piersi jest oczywi¶cie logo ery. Moim zdaniem stroje całkiem całkiem tylko ten czerwony kolor mi się nie podoba , jako¶ Man Utd ma ładniejsz± czerwień :)

:
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772489894 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005