| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 24/07/2004 21:11
Te stroje Lotto ( II komplet-białe) mnie rozwaliły - doniczego , krój, wykonanie i litery brzydkie i to może by jeszcze przeszło jakby nie to ,że Hertha wyst±piła w tych swoich zarypiastych strojach Nike , kontrast i różnica estetyczna była do¶ć duża, a dodam od siebie ,że Hertha ma jeszcze fajniejszy zestaw , ten w którym dzi¶ grała to jej I zestaw ale jej II według mnie jest super czarno-kremowy (czy co¶ takiego) i podobno wzorowany na stroju z sezonu 1904/1905 , naprawdę super wygl±da
|
:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 25/07/2004 10:12
> noo cos ze czesto je zmienia a jak zobaczylem jego nr to mi sie Żebrowski z
> 79 przypomnial i czasy G(k)ondora eh...........
Zebro mial ta koszulke bo Ławie bo on wymyslil sobie koszulke z data urodzenia a Zebro nie jest przeciez z 79 tylko dostal ten komplet w spadku
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 27/07/2004 02:09
> ej no ale czemu zdjecie druzyny jest w tych fusiarskich bialych a nie
> granatowo-bordowych??;/Ale stypa...
no wlasnie :/ niech tylko bordowo granatowe jakos wygladaj±. eJay skontaktuj sie ze mn± przez gg lub mail, moje dane masz na stronie Romy w dziale redakcja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stroje dla Pogoni (oczywi¶cie propozycje) - 28/07/2004 10:53
Wczoraj w przegl±dzie sportowym było zdjęcie nowych strojów wisły kraków i się okazało ,że maj± ten model Nike z euro (holandia,portugalia,) z tym ,że zamiast tego numeru na piersi jest oczywi¶cie logo ery. Moim zdaniem stroje całkiem całkiem tylko ten czerwony kolor mi się nie podoba , jako¶ Man Utd ma ładniejsz± czerwień
|
:
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|