Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sampaio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8183 dni

*

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 21/05/2004 22:21
> zostawcie JURCZYKA !!!!! Co on zrobil ???? Przynajmniej kasy nie kradnie...

własnie nic nie zrobił dla tego miasta dlatego trzeba go wypierdolić a nawet zrobił juz za "dużo"
jak może człowiek-kukła pełnic tak ważną funkcję w naszym mieście?
przeciez tak naprawdę to my nawet nie wiemy kto tym miastem rządzi bo ten dziadziuś wybrał sobie do współpracy zajebistych doradców-specjalistów i oni zarządzaja po swojemu
a co do polityki: to nigdy nie zrozumiem człowieka, który dla władzy skumał sie z jebanymi komuchami, mordercami jego rodziny
powiem tylko jedno: kto nie skorzysta z prawa do głosowania powinien wsadzic morde w kubeł i juz potem nie narzekać bo nieobecni nie maja głosu

milionom PLN na odszkodowania oraz nieudolnym rządom Jurczyka mówie stanowcze: KONIEC!!!

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 7987 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 21/05/2004 23:11
właśnie wrociłem ze spacerku i widziałem manego jak rozwieszał plakaty koło mojego osiedla ''nie idz na referendum'' a powiem wam szczerze ze jeszcze bedziecie załowac ze poszliscie głosować no ale coz wasz wybor [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-05-21 23:15]

>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 21/05/2004 23:35
> zostawcie JURCZYKA !!!!! Co on zrobil ???? Przynajmniej kasy nie kradnie...

Tak to się gada delikatnie mówiąc z neletnimi was nie obchodzi Jurczyk i jego decyzje bo wy się uczycie studiujecie ale kiedy skończycie się uczyć,studiować to bedziecie szukać pracy gdzie ją znajdziecie????W nierealnych iwestycjach magazynieraz i Czesnego?? Otóż nie zdziwcie się jak ta praca też bedzie nierealna...

Bo jest paru ludzi... Piraci
Greg20
Kibic
Na forum od 8361 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 21/05/2004 23:52
A mnie intereuje kto wam naopowiadel ze to stoczniowcy glosowali na Jurczyka? ja jestem z rodziny stoczniowej i nik anie z rodziny ani z ich znajomych z pracy nie glosowali na niego bo nawet nie byli na wyborach. Glosowali na niego wszyscy a teras nagle lepiej zwalac na innych samemu sie przyznac do tego. A tak pozatym zwalacie na Jurczyka ze tak miasto zadluzyl ze nie umnie zazadzac i takie inne a zauwazcie ze ci co te referendum zorganizowali tez nasze pieniadze wydaja a by mogly byc wydane na calkiem inne cele i niewiem czy wiecie ale jerczyk zamias zrobic miastu debet 60 mln zrobil jedyne 5 mln i zato wlasnie sa na niego wsciekle te partie co chca go odwolac, poprostu nie dal im zarobic wiecej to trzeba go odwolac.Zastanuwcie sie mocno zanim pujdziecie na te referendum i zeby sie nie okazalo puzniej jak sie uda go odwolac ze bendzie jeszcze goze i bendziecie jeszcze gorzej marudzic.

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 8019 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 21/05/2004 23:55
Dajcie sobie na luz z przekonywaniem innych że Jurczyk jest be... Bo jeżeli oni tego nie widzą co się dzieje... to poprostu mają jakieś klapki na oczach. A i tak kto ma pojść to pojdzie zagłosować... A Jurczyk jest taki ludzki dla innych... że niedługo braknie na pomoc dla tych najbardziej potrzebujących... bo będzie musiał spłacać kredyty, kary, itd...
Właśnie wróciłem z Błoni... skromna imprezka ale udana...warto było pomarznać :) troche luda się przewinęło... Miś trafiony w 10! i ten slomiak i film...
Marian The Best: "...nazwiska nie pamiętam..." :D
Będzie 31 % :)

Tak na marginesie... wypas byłby gdyby właśnie podobne imprezki... ale tak tylko dla rozrywki luda... były w Szczecinie organizowane w każdy weekend. Np w amfiteatrze albo na Zamku. Jakaś kapelka grałaby, po zmroku zawsze jakiś stary polski filmik... Dużo chętnych na coś takiego by się znalazło :D

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
celciusz
Kibic
Na forum od 8957 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 00:10
wszedzie ta jebana polityka a ja wam mowie jebac to.....................

Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 00:30
23 MAJ - WSZYSCY ZAKRESLAMY TAK I NAMAWIAMY WSZYSTKICH NA GLOSOWANIE MUSI BYC 30%!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8122 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 00:45
tez wrocilem przed chwila z "Ostatniego Rejsu z Marianem" ... Mis wspanialy ( i filmowy i kukla ) ... zdjecia sa !!
"...nazwiska nie pamietam..." :D :D :D

a propo imprezki a Amfiteatrze : nic tam nie bylo zorganizowane. Wladze tego obiektu KŁAMAŁY mowiac, ze w piatek wieczorem odbedzie sie inna impreza. Po prostu MJ boi sie referendum !!

23 MAJA - WIEMY CO ROBIC ...

ciiiiiiiiiisza wyborcza - wiec juz nic nie mowie :P

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 00:45

Tak na marginesie... wypas
> byłby gdyby właśnie podobne imprezki... ale tak tylko dla rozrywki luda... były
> w Szczecinie organizowane w każdy weekend. Np w amfiteatrze albo na Zamku. Jakaś
> kapelka grałaby, po zmroku zawsze jakiś stary polski filmik... Dużo chętnych na
> coś takiego by się znalazło :D

Może jak odwołamy Jurczyka to coś będzie :D:D:D
A tak poważnie to takie coć naprawde by się przydało takie duże miasto a nie mamy takiego miejsca gdzie co weekend są jakieś imprezy pikniki itd wiadomo o co chodzi :D

ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 10:55
ale chyba zdajecie sobie sprawe ze jak go odwolacie to chuja z Pogońi bedzie
znowu bedziecie plakac

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 8019 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 11:44
Wierzysz że to tylko dzięki temu że Jurczyk jest prezydentem Ptak jest w Pogoni? :) Tu i bez Śnieżnej Górki... przy bawieniu się w sport jest niezła kasa do zgarnięcia :) Myślisz że wszyscy przeciwnicy Jurczyka chcą się pozbyć Ptaka? :D Może się dziwnie czasam prezentują :) ale żeby niszczyć sobie taką wizytówkę jaką jest Pogoń... to na to nie wpadną... uwierz :) Natomiast już tego dokonał Jurczyk... chyba że masz krótką pamięć... Dopiero gdy przyszedł A.P. okazałp się że M.J'ej w końcu sprowadził inwestora dla Szczecina... i uratował swoją ukochaną Pogoń... Ile razy to można przypominać...

PROPONUJĘ Z WPISYWANIEM POSTÓW W TYM TEMACIE WSTRZYMAĆ SIĘ DO NIEDZIELI DO 23... PONOĆ BĘDĄ ZNANE PIERWSZE WYNIKI ODNOŚNIE FREKFENCJI.

Bo i tak nie mamy tu się o co spierać... jesteśmy przecież po tej samej stronie... tylko występuje różnica co do postrzegania roli jaką odgrywa Jurczyk względem Pogoni... bo napewno nie miasta...

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8998 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 12:12
> ale chyba zdajecie sobie sprawe ze jak go odwolacie to chuja z Pogońi
> bedzie znowu bedziecie plakac

hehe miała być zdrowa Pogoń, a nie Pogoń mieszająca się w polityke :)
no tak... Jurczyk odpadnie to Czesny starci posade :] i wtedy Ptak... :]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 12:37
> ale chyba zdajecie sobie sprawe ze jak go odwolacie to chuja z Pogońi
> bedzie
znowu bedziecie plakac

Myślisz że dla Szczecina liczy się tylko Pogoń i nie bądzcie naiwni gdy Jurczyk zostanie wcale się nie rzuci do remaontowania stadionu to są wszystko chwyty polityczne.

christoph
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 13:02
To co robi jurczyk na kilka dni przed referendum to poprostu śmiech na sali, ten gość kompromituje się jeszcze bardziej (o ile to jeszcze możliwe ), a poza tym świat nie kończy się na Pogoni, może się to komus nie podobac co powiedziałem ale taka jest prawda, a poza tym kto by teraz nie był to wątpie aby pozwolił na zmarnowanie tego co jest teraz...

Ps. tak chwalicie Jurczyka za ratowanie Pogoni, ja chciałbym zapytać gdzie był Jurczyk gdy umierała prawdziwa Pogoń ? teraz macie duplikat, który on wykorzystuje do swoich celów i jeszcze płaczecie....

podsumowując:

23 MAJA - JURCZYK WON

zwolennicy Mariana jeśli jesteście tak bardzo za nim to idźcie i zagłsujcie aby został, nie idąc pokazujecie tak jak sam jurczyk, że boicie się tego referendum i wiecie, że Jurczyk jest do d....

Dziękuję :)
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8066 dni

*

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 13:26
Szczecin- to misto szczęścia małego
się okazało drogi kolego
gdy na prezydenta fotelik mały
Marian wyskoczył zuchwały
Tak miało pięknie byś w tym mieście
bo pracy miało byc kochaneczku
po same uczy moje i twoje
A dziś co ??Same rozboje :D
Pracy dziś niema no i nie będzie
chyba że Marian z fotela zsiądzie
Może polepszy się wtedy coś
kto trochę wiedzy ogulnej ma
i na rządzeniu się troche zna

Gdy miasta szefem Marian został
myśleli wszyscy problemom sprosta
Obiecał prace i płace duża
tym wykształconym
co sie wynurzą z urzędu pracy
Tak miało być a dziś piciu pić!

Jestem wszak stary ale wykształcony
do pracy w mieście stworzony
Ale niestety kolego miły
twoje marzenia sie nie spełniły
Wszak wiedza dziś wartość swą ma
ale nie w Szczecinie - przykra to gra!!

Lecz jaki morał z tego wynika?
dlaciebie dlamnie drogi kolego
A także dlatych co to na niego głosować poszli w pewną niedziele?
Myśląc on dla nas zrobi tak wile ...!

Kiedy słów kilka zgrabnie wypowiesz
tych co to inni słyszeć by chcieli
A ludzie zrobia co zrobić mieli
Możesz spokojnie w fotelu spać

Ale gdy ludzi zmęczy to srodze
mogą przypomnieć sobie o drodze
którą w niedziele pokonywali .....
Pójdą raz jeszcze
by osobiście
zakreślić krzyżyk na twojej liście
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 13:44
DOBRE TOMEK HAAHAH

Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 22/05/2004 13:58
Ja mam tylko taką nadzieję, że w końcu ludzie się ruszą i że zmieni się ta nasza mentalność typu: powiem, że jest źle, ponarzekam i będę domagać się zmian, a jak już przyjdzie co do czego i bedę miał okazję wpłynąć na rozwój sytuacji i m.in. dzięki mnie uda się zrobić coś na lepsze to się nie ruszę bo będę miał "coś ważniejszego na głowie". Jeśli już się zdeklarowaliśmy do odwołania Marania, to skończmy to, co żeśmy zaczęli i zagłosujmy! Już nie mówię tu jak kto ma głosować, bo to prywatna sprawa (chociaż i tak wiadomo do jakiej opcji bym namiawiał jeśli już) ale najorsze co można moim zdaniem zrobić to zostać w domu i nie zagłosować. Dlatego też wszyscy uprawnieni do głosowania powinni iść głosować i to bez dwóch zdań! I na to najbardziej liczę i mam nadzieję, że się to uda! :) Pozdro!

Llibertat per a Catalunya!
Werft
Kibic
Na forum od 8081 dni

*

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 23/05/2004 11:15
Czyny Panie i Panowie nie slowa!!!
Ja wlasnie wrocilem z glosowania. 3 glosy (+moi rodzice za odwolaniem)
do roboty..wstawac i glosowac

bo nic z tego calego zamieszania nie wyjdzie - a kasy szkoda

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8083 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 23/05/2004 11:39
3 głosy za odwołaniem ( ja i moi staruszkowie)

P.S.

obawiam się o frekwencje, u mnie pustki w komisji :(

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 8019 dni

Odp: Szczecin wzywa 23 maja - referendum ... - 23/05/2004 11:49
Meldunek z Żelechowa :D kolejne 3 głosy za :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772505068 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005