| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 15/06/2004 14:33
> > Polecam zajebistą techniawe rodem z Rumunii ( ! ) O-zone - Dragosta Din Tei
> :biglaugh: Frejsta Blejszta Numa numa ei numa numa ei numa numa ei , Kiłpa
> kelszti Dragosta din tei numa numa ei.... :biglaugh:
Z Mołdawi Borys 
>
tak tak O-Zone z Republiki Mołdawi a wszyscy gadaja ze z rumuni ta pioseneczka w pada w ucho i tyle hit już w SOHO to graja i chyba wszystkich klubach w polsce 
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 15/06/2004 15:39
Przestańcie... to takie gówno że głowa boli. Chihuahua była lepsza...
BTW: coś dla fanów rapu - Ma$e wrócił! "Welcome back" jego pierwsza piosenka po powrocie. Gówniana ale co tam, lubiłem kolesia 
I jeszcze Nivea f. Pusha T "Run away" ostatnio mi wpadł w ucho
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 15/06/2004 17:11
> > > Polecam zajebistą techniawe rodem z Rumunii ( ! ) O-zone - Dragosta Din Tei
>
> :biglaugh: Frejsta Blejszta Numa numa ei numa numa ei numa numa ei , Kiłpa
> kelszti Dragosta din tei numa numa ei.... :biglaugh:
No kawalek dobry ale na imprezy w remizie 
To jest cos w stylu Boysow i Shazzy
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 15/06/2004 23:35
To moze teraz piosenki ktore kojarza nam sie z czyms miłym bo chyba prawie wszystkim miłym wydazenia towarzyszy jakas muzyka oto moje :
The Beatles - Yesterday - w czasie tej piosenki pierwszy raz poprosiłem dziewczyne do tanca ile ja mialem 10-11 lat boshe jakie to były piekne czasy heh a teraz :/ <dupa>
whitney houston-I will always love you
britney spears-sometimes
bsb- everybody
łoooo to były czasy, nie mówcie ze tego nie słuchaliscie na dyskotekach to kurcze moja młodosc 
obozowe dyskoteki.... ojaaa to dopiero jest coś
[Ostatnio edytowane przez MaczeKK: 2004-06-15 23:40]
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 22/06/2004 19:23
ŁONA - "Nic dziwnego" - tej płytki chyba nie trzeba szczególnie reklamować" Kto słyszał ten wie...płytka - ekstraklasa
A oprócz tego polecam jeszcze:
WWO - Każdy ponad każdym /z Kodexa II
WNB - Dowód Odpowiedzialnosci
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-22 19:50]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 23/06/2004 00:00
Dokladnie...Łona rzadzi!!! "Czas odnotowac ten fakt przykry...przywyklismy do rzeczy absolutnie niezwyklych"
A poza tym Autentyk2 - Vienio i Pele - PLYTA REWELACJA!!!!!!
zajebiscie podoba mi sie tez kawalek WWO feat. Vienio i Pele - "U Ciebie w miescie"
Ostatnio tez zaczalem sluchac MC Solar'a, ktory rowniez ma fajne utworki (pomijam fakt ze nic nie rozumiem )
[Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-06-23 07:46]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 23/06/2004 11:40
Group Home - Livin Proof
2pac Hit'em up (najlepszy chyba diss w historii rapu)
Warszafski Deszcz-Grasz w Zielone
Jajonasz-Nie jestem kurwa biznesmenem
K44- +-
Molesta-Wiedzialem Ze Tak Bedzie
Zip Sklad-Agresja
I jeszcze jedno...kiedy wy wszyscy sie nauczycie ze hiphop to nie jest muzyka...hiphop to kultura na ktora sklada sie muzyka rap graffiti breakdance i niektorzy jeszcze wrzucaja do tego deske. A muzyka to wlasnie jest RAP. I w gruncie rzeczy to beton mowic na rap hiphop
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 23/06/2004 12:58
Mi ostatnio wpadly w ucho:
1) Owal-Moze mozesz
2) Owal-Epizod III
3) Owal-Wirus
4) Abradab-Panstwo jest nasze (gosc.Tede & Gutek)
5) Abradab-Tu mam swoj sklad (Baku Baku) (gosc. WSZ & CNE)
6) Teka-Wrocisz (gosc.Pih)
7) Numer Raz-Patrz na mnie (odpowiedz na dis Meza skierowany do Mesa i #1)
link do ww piosenki
[Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-06-24 14:03] [Ostatnio edytowane przez GRZ: 2004-06-24 14:04]
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 28/06/2004 11:44
Ale te 2 utwory sa nagrane jako odpowiedz na "panczlajnera" ktory z kolei jest odpowiedzia na "oczy otwarte 2" z kodex II Jednym slowem robi sie ciekawie na polskiej scenie hh
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 28/06/2004 13:01
> A można prosić o jakieś wyjaśnienia . CO było na początku i co kto do kogo ma 
Z mojej wiedzy wynika ze Mesa (Ten typ) wkur*** to ze Mezo byl najpierw jako Mezo/Lajner pozniej Mezo a ostatnio zaczal sie skracac do Mez. I dlatego nagral kawalek na Kodex II w ktorym go pojechal za to a Numer 1 pojechal w tej piosence 3wymiar i ich "15mc" W odpowiedzi Mezo nagral "panczlajnera" w ktorym pojechal zarowno Mesa jak i #1 (nie wiadomo za co bo Numer w sumie nic do niego nie mial) No i w odpowiedzi powstaly kawalki #1 i Mesa.. Jak cos przeoczylem/pominalem to prosze o sprostowanie
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 28/06/2004 13:49
Numer Raz nic nie miał do Meza? Wystarczy posłuchać jego "muzyke" i każdy ma coś do niego oprócz napalonych 11 latek.
Teraz jak ja to zrozumiałem:
On go raczej nie atakował, wystarczy spojrzeć na text "Oczy Otwarte 2" i co mówił Numer: "Chyba już za bardzo wyróźniasz się z tłumu (...) Numer Raz nie piętnaście, nie wydaje mi się żeby znał mnie. Niepotrzebnie grzebiesz w stylach, nie bierz tego tak na serio, tak nad wyraz (...) Mes ten typ to autentyk, Numer Raz "Muzyka, Bloki, Skręty"". Tak więc atak Numera był tylko delkatnym suplementem do dissu Mesa. Domyślam się że Mezo tak po prostu Numera wkurzał że ten nie miał nic przeciwko wystąpieniu w tej piosence z Mesem. Tak ja to odczułem Teraz się zaczyna beef choc to takie dziwne stwierdzenie, bo hiphopowcy będą walczyć z hiphopolowcami (hiphoplowcem) dlatego niezbyt mnie to interesuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zaslyszane, Polecone... - 28/06/2004 14:46
>Numer Raz nie piętnaście, nie wydaje mi się żeby znał mnie. Niepotrzebnie grzebiesz w stylach,
> nie bierz tego tak na serio, tak nad wyraz (...)
Jay-J a mi sie wydaje (jestem pewien ) ze ten cytat odnosi sie do kawalka 15MC 3wymiaru i tekstu "nasz czas Numer1 daj mu majka a tu kwas..." I dlatego jest #1 nie 15
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|