Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ptr.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7937 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 10:14
moj pierwszy mecz to z Łks-em to było bodajze w sezonie 94/95 :P wyniku nie pamietam:D

MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 10:40
Moj pierwszy meczyk to był Pogoń:Legia było 3:1 do tyłu . Który to był sezon to niepamietam ale juz troche lat mineło

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
MaT
Kibic
Na forum od 8063 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 10:44
pierwszy meczyk POGOŃ- Wisła podajrze 0:0 pamietam wtedy byl rekord serpetyn w Szczecinie i sie zakochalem w Pogońi hehhe i tak pozostalo :)

Macias
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 11:21
Mój pierwszy mecz na Pogoni był bodajże sezon przed przejeciem Pogoni przez S.Bekdasa i był to mecz w którym Pogoń przegrała 0-2 z Polonia Warszawa(bronił tam jeszcze M.Szczęsny :D ). Pamietam też, że był wtedy nadkomplet publicznosci..

crls
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 11:23
moj pierwszy meczyk to byl Pogoń- Stal Mielec w sezonie bodajze 94/95. Bylo 0:0, mialem wtedy 8 lat i pamietam ze zeby pojsc na ten meczyk musialem z chaty uciec bo starzy nie chcieli mnie puscic :D pozniej kilka godzin na klatce spedzilem bo nie mialem kluczy,a kase za bilet zeby kolesiowi oddac zbieralem chyba z pol roku. ale bylo warto :)

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
maluch69
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 11:37

Carlo napisał:  
moj pierwszy meczyk to byl Pogoń- Stal Mielec w sezonie bodajze 94/95. Bylo 0:0, mialem wtedy 8 lat i pamietam ze zeby pojsc na ten meczyk musialem z chaty uciec bo starzy nie chcieli mnie puscic :D pozniej kilka godzin na klatce spedzilem bo nie mialem kluczy,a kase za bilet zeby kolesiowi oddac zbieralem chyba z pol roku. ale bylo warto :)

ja tez debiucik zaliczylem na tym meczu.

miejsce na Twoja reklame.
barcish
Kibic
Na forum od 7963 dni

**

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 11:54
hmm moj pierwszy mecz Pogońi to pierwszy mecz Pogońi po powrocie do 1 ligi w 1997 roku. Pogon Szczecin Polonia Warszawa... Pogoń wygrala 1:0 po bramce powracajacego z wygnania do grecji Roberta Dymkowskiego na mecz zabral mnie moj ś.p. Tato a siedziałem na sektorz podajze 9... w kazdym razie na 100% obok młyna... pamietam z tego meczu dosc sporo, ale najbardziej wlasnie siłe bijaca od tego sektora... mimo ze caly stadion rzadko sie właczał do dopingu to młyn spiewał tak ze caly stadion sie trzasł...

POGOŃ SZCZECIN!
prts
Kibic
Na forum od 7862 dni

*

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 12:22
19.08.1995 Pogoń - Legia 1:2 (Dymkowski - Fedroruk,Podbrozny) Pozdro

Bzyku
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 12:31
Pogoń - Odra 1-0 (mandrysz), który rok nie pamiętam - 96 albo 97

Siedziałem na 16 i nawet gola nie widziałem, bo padł po drugiej stronie boiska, a że lało wtedy jak sam skurwysyn, to widoczność była ograniczona.

mks goral
Kibic
Na forum od 7798 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 13:04
Ha,ha. Ale lektura. Nie sądziłem, że jestem weteranem. Ten temat pozwala spojrzeć na wiele spraw, tematów ( i osób) w całkiem inny sposób.

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 13:17

Pitri napisał:  
19.08.1995 Pogoń - Legia 1:2 (Dymkowski - Fedroruk,Podbrozny) Pozdro

chyba ten sam meczyk, ale chyba brame wtedy dla Legi strzelil Pisz, ale pamietam ze bylo 1-2 dla Legi i to bylo gdzies sezon 95/96.

maluch
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 14:40
u mnie to było 5 lat temu :D daty nie pamietam ale był to mecz
Pogoń - Lech zakończyło sie wynikiem 4:3 heh co za mecz :)

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)

Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 14:48

Bzyku napisał:  
Pogoń - Odra 1-0 (mandrysz), który rok nie pamiętam - 96 albo 97

Siedziałem na 16 i nawet gola nie widziałem, bo padł po drugiej stronie boiska, a że lało wtedy jak sam skurwysyn, to widoczność była ograniczona.

Pamiętam to był mój drugi mecz (pierwszy wygrany) . Strzelił pod koniec meczu dopiero. No lało zajebiście Co już przestawało to znowu zaczyanło i jeszcze nie było zbyt ciepło.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Adriano
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 15:06
Pierwszy mecz... z Legią ...ale kiedy nie pamiętam !

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
x-pack
Kibic
Na forum od 7805 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 15:10
Pogoń Groclin 1-0 D.Szubert wkrecil z rogu bylo starsznie zimno padal snieg siedzialem na 17 ................pozdro

Szczecińska albo Zadna
Steryd
Kibic
Na forum od 8865 dni

**

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 15:33
11 lat temu :)

1948
caruso
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 15:46
Czy ktos może pamięta datę meczu z Ostrowią ostrów wlkp,walczyliśmy o utrzymanie w 2 lidze,mecz skończył się wygraną 4:1

tifo clan
proMusi
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 15:53

Steryd (PoRtAlBoY) napisał:  
11 lat temu :)

TO TAK JAK JA:)

DANI
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 17:01
ja bylem 7 lat temu ale nie pamiętam z kim

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
kibic79
Kibic
Na forum od 7714 dni

Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 25/02/2005 17:33
moj pierwszy mecz to Pogoń-sokol tychy 3:1. pamietam fantastyczna bramke slawka rafalowicza. a pierwsza wizyta na twardowskiego mecz tampkarzy Pogoń-chemik police. gralem w druzynie chemika z przemkiem norko a w Pogońi gral miedzy innymi bartek lawa.

Ostatnio edytowany przez: kibic79, 25 lutego 2005, 23:36 [1 raz(y)]

http://e-dieselservice.pl/
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772458006 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005