| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 06/04/2004 21:41
Zezik - ja zakladalem FC w
> Kurdystanie 
Pozdrawiam! 
Ech sorry mozna sie juz pogubic:/ ;-)
rowniez pozdrawiam
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 06/04/2004 23:37
WFH, ziomek byl w Islandii, a ty tak bezczelnie do niego pyskujesz... Widocznie ziomek jest kumaty, wiec lepiej do niego nie zaczynajmy... juz po samej ksywie strach sie bac..
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 00:02
> Piterek do ktorego ty Gimnazjum chodzisz ? 
Jejku!! Jeszcze się okaże że Cie znam hehehe. Oczywiście do najlepszego GM w Szczecinie - nr.9 Tak przy okazji pozdro dla pani inżynier od chemii (Pietruszkiewicz) (może to przeczyta i nie wstawi mi zagrożenia na koniec roku )
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-07 00:10]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 00:24
> WFH, ziomek byl w Islandii, a ty tak bezczelnie do niego pyskujesz...
> Widocznie ziomek jest kumaty, wiec lepiej do niego nie zaczynajmy... juz po
> samej ksywie strach sie bac..
Buhahaha.Bawia mnie takie pedaly jak ty.Idz wypnij dupe jakims swoim netomym napinacza.Smieszni jestes chlopaku.
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 08:17
Ronaldinho to Kleberson...albo przynajmniej jego brat...obaj są odpowiednio "kumaci"...aż strach z nimi dyskutować...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 08:30
> > WFH, ziomek byl w Islandii, a ty tak bezczelnie do niego pyskujesz...
> Widocznie ziomek jest kumaty, wiec lepiej do niego nie zaczynajmy... juz po
> samej ksywie strach sie bac..
Buhahaha.Bawia mnie takie pedaly jak ty.Idz
> wypnij dupe jakims swoim netomym napinacza.Smieszni jestes chlopaku.
heheh ruchany to zostaniesz w dupe we wrocku,heheheh
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 11:15
> Tak czy inaczej we Wrocku będzie wesoło 
Tak czy innaczej we wrocku kijka nie bedzie. Napewno tez nigdy sie nie ujawni bo to zwykly leszcz , madry tylko przed monitorkiem.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 12:45
Bedzie,bedzie i nasra wam na glowe.A tak poza tym to bylem w Liderze i jest tylko 9 zapisow na mecz z Polarem.A tutaj widze ze pol forum jedzie.Kurwa dzieciaki smiesni jestescie.NIe napinajcie sie tak,co wam to daje?
|
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 13:28
hehe kto tu sie napina chłoptasiu 9 osób zapisanych co ty nie powiesz a pomyślaleś o tym że ktoś np. nie lubi podawać swoich danych? i zapisywać się na jakieś śmieszny listy? przechuj z ciebie
bez Pozdrowień
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 13:58
Coś wam powiem - małolaty i stara gwardia: z Legią jest tak jak dawniej czyli jest FAN ale z pozycji Stolicy ch.ja jesteśmy ważni. Wszyscy są zapatrzenie w Legie - nawet nasi (!) bardziej niż w Pogoń widzę po tym wybuchu agresji. Nie jestem super fanem w rozumieniu WFH bo co, bo nie jeżdżę już na wyjazdy ?! Sraka, siedzę sobie na 6 lub 5 i jestem dziś piknik :-) A co do Legii to jak byłem w Warszawie w '96 to wyjazd i spotkanie z fanami legii było super, i tu uwaga dla Młodych: dało się wypić na Wisłostradzie i pod Pałacem a pod stadionem na Łazienkowskiej musiałm bronić szala (!?) U nich też są mieszane klimaty tak jak u nas bywa na tym forum :-) i czasem na stadionie kiedy to Legia przyjeżdża ... Ale wiecie o co chodzi w tym wszystkim na prawdę.... o szacunek wobec siebie przede wszystkim. Piknik, niePikinik, małolat, niemałolat - ludzie szanujmy się.
|
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 14:08
Poza tym wkurwia mnie fakt, że ktoś potrafi rościć sobie prawo bycia lepszym od innych... Poza tym niektórzy napieprzają w Keyboarda jakby w mortala od kołyski zagrywali. Spoko... Tonujcie się...
kulary:
|
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 14:53
Ronaldinho juz nie moge doczekac sie spotkania z toba ...
A swoja droga to niezly musi byc z ciebie swirus ... zapisac sie w liderze i jechac razem z policja to dopiero wyzwanie!!!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 16:18
Ty kurwa debilu.A czy ja powiedzialem ze sie zapisalem idioto?Ja sie nie moge doczekac spotkania Ciebie.Kurwa bnojcie sie bo juz nas naprawde wkurwiliscie!!!
|
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 16:24
Aha i szacunek dla Ciebie ARO.Ja szanuje ludzi ale nie takich co kurwa sie napinaja ze na Legii byli.A Legia to gowno i ma nas gleboko w dupie.A te pajace za Legie daliby sie paciac.PS.Widzieliscie jakas flage Pogonni na meczu Lech-Legia?Ja moze osleplem ale nie widzialem.A Lech nawet sektorowke Cracovi rozlozyl.No comments.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 17:15
> Ty kurwa debilu.A czy ja powiedzialem ze sie zapisalem idioto?Ja sie nie moge
> doczekac spotkania Ciebie.Kurwa bnojcie sie bo juz nas naprawde wkurwiliscie!!!
wezcie sobie odpuscie odpisywanie do niego bo to i tak nic nie da on dalej bedzie robil swoje czyli Ronaldinho=Prowokacja
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Lech-Legia - 07/04/2004 18:25
> Aha i szacunek dla Ciebie ARO.Ja szanuje ludzi ale nie takich co kurwa sie
> napinaja ze na Legii byli.A Legia to gowno i ma nas gleboko w dupie.A te pajace
> za Legie daliby sie paciac.PS.Widzieliscie jakas flage Pogonni na meczu
> Lech-Legia?Ja moze osleplem ale nie widzialem.A Lech nawet sektorowke Cracovi
> rozlozyl.No comments.
za te gowno to cie naprawde chetnie jutro spotkam...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|