| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 10/04/2004 21:08
i co zagrał Pawełek??nigdy go nie lubiłem bo gwiazdował i nosił głowe ponad wszystkich.
symbolem to jest KUras i KRygier a on nigdy nie był i nie bedzie!!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 11/04/2004 00:25
Tak się składa, że w piątek , całkowicie przez przypadek,rozmawiałem z Pawłem. Powiedział coś, między innymi o was. Mianowicie, że jesteście najlepszymi kibicami w Polsce i marzy, aby móc jeszcze dal was zagrać. Ponadto szczerze przyznał, że w Stanach po prostu nie dał rady się załapać, a oferta z Krakowa była jedyną.A jeśli nie wiecie jeszcze, to piłkarz pieniądze zarabia na całe życie przez kilka lat gry w piłkę. A gdzie jest napisane, że po Cracovii zgłosiłby się po niego jakiś inny klub?! Utrzymalibyscie w takim przypadku jego rodzinę. Na koniec jeszcze jedno. Swoją wiedzę czerpiecie tylko z mediów. Zanim więc kogoś znienawidzicie za chęć zarobienia na chleb, to zagłębcie się trochę w problemie i postawcie na miejscu danej osoby !!
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 11/04/2004 10:55
> Tak się składa, że w piątek , całkowicie przez przypadek,rozmawiałem z Pawłem.
> Powiedział coś, między innymi o was. Mianowicie, że jesteście najlepszymi
> kibicami w Polsce i marzy, aby móc jeszcze dal was zagrać. Ponadto szczerze
> przyznał, że w Stanach po prostu nie dał rady się załapać, a oferta z Krakowa
> była jedyną.A jeśli nie wiecie jeszcze, to piłkarz pieniądze zarabia na całe
> życie przez kilka lat gry w piłkę. A gdzie jest napisane, że po Cracovii
> zgłosiłby się po niego jakiś inny klub?! Utrzymalibyscie w takim przypadku jego
> rodzinę. Na koniec jeszcze jedno. Swoją wiedzę czerpiecie tylko z mediów. Zanim
> więc kogoś znienawidzicie za chęć zarobienia na chleb, to zagłębcie się trochę w
> problemie i postawcie na miejscu danej osoby !!
Swoja wiedze wiekszosc własnie nie czerpie tylko z prasy! O kibicach Drumlak mowi cieplo... kiedy nie ma innego wyjscia, a za plecami... (napisalem o tym wczesniej). Co do kasy... wiekszosc ludzi w Polsce zyje z dnia na dzien, mlodzi nie maja zadnych perspektyw na to zeby sobie zaczac zycie np. kupic mieszkanie itp, a jezeli slucham pilkarzykow ktorzy mowia ze maja malo kasy, bo musza na cale zycie zarobic, a miesiecznie minimum kilkadziesiat tysiecy zl wyciagaja to zygac mi sie chce. Zero szacunku dla drumlaka. Sprzedajna, dwulicowa kurwa i tyle w temacie. Pzdr dla prawdziwych Portowcow.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 11/04/2004 12:23
> > Tak się składa, że w piątek , całkowicie przez przypadek,rozmawiałem z
> Pawłem.
> zgłosiłby się po niego jakiś inny klub?! Utrzymalibyscie w takim przypadku jego
> rodzinę. Na koniec jeszcze jedno. Swoją wiedzę czerpiecie tylko z mediów.
> Zanim
> więc kogoś znienawidzicie za chęć zarobienia na chleb, to zagłębcie się trochę
> w
Swoja wiedze wiekszosc
> własnie nie czerpie tylko z prasy! O kibicach Drumlak mowi cieplo... kiedy nie
> ma innego wyjscia, a za plecami... (napisalem o tym wczesniej). Co do kasy...
> wiekszosc ludzi w Polsce zyje z dnia na dzien, mlodzi nie maja zadnych
> perspektyw na to zeby sobie zaczac zycie np. kupic mieszkanie itp, a jezeli
> slucham pilkarzykow ktorzy mowia ze maja malo kasy, bo musza na cale zycie
> zarobic, a miesiecznie minimum kilkadziesiat tysiecy zl wyciagaja to zygac mi
> sie chce. Zero szacunku dla drumlaka. Sprzedajna, dwulicowa kurwa i tyle w
> temacie. Pzdr dla prawdziwych Portowcow.
------------------------------------------------------------------------------------------------
100 % racji i wszystko w tym temacie niektorzy musza przezyc za 500-800 zl caly miesiac razem z oplatami a Drumlak narzeka ze nie mial by za co zyc.......Ficiu z calym szacunkiem gdzie tu logika? Drumlak juz sie tyle na chapal kasy(Pogon,Zaglebie.......) ze moglby przestac pierdolic o tym ze nie ma za co przeyc bo pewnie na kontach ma sporo odlozone
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 11/04/2004 15:09
> Tak się składa, że w piątek , całkowicie przez przypadek,rozmawiałem z Pawłem.
> rodzinę. Na koniec jeszcze jedno. Swoją wiedzę czerpiecie tylko z mediów. Zanim
> więc kogoś znienawidzicie za chęć zarobienia na chleb, to zagłębcie się trochę w
Pieniedzy Drumlakowi nie brakuje. Bardziej rozchodzi sie o to, zeby caly czas gral. Wybral najgorzej jak mogl. Nie wiem po co on chce jeszcze wracac na Twardowskiego. Rozwiazal kontrakt z Pogonia, ma karte zawodnicza na reku. Nie mogl innego klubu znalezc?? Z pewnoscia kilka klubow z pierwszej ligi chetnie widzialo by go u siebie. Cracovia pewnie dobrze zaplaci. Mniejsze pieniadze mu smierdza.
Zero szacunku...Drumlak zawsze mial kibicow w dupie...Piekne slowka to nie wszystko...
|
1948
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 03/05/2004 11:32
Chuj z Pawełkiem!Mam nadzieje ze popsuje atmosfere w Cracovii tak samo jak w Pogoni.Rodzony szczeciniak buahahaha
http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/enigma/jonczyk+drumlak/imagepages/image14.htm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 03/05/2004 12:16
Zmelanżowany Pawełek Widać że w formie
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 04/05/2004 21:51
> Chlopak wyglada jak by jaral ziolo z prezesem przed chwila 
Zdjecia sa opisane jak Paweł Drumlak i prezes Jonczyk a moze tak naprawde to jest ten pedał Czarek Monczyk i Pawełeki postanowił zmienic zawód i bedzie tańczył zawodowo na rurce
|
|
|
|
|
Odp: Drumlak + Cracovia= ? - 13/06/2004 12:48
"Kibice byli naprawdę rewelacyjni, zwłaszcza te oklaski. Coś fantastycznego! Świadczy to o tym, że tacy kibice powinni być w pierwszej lidze. Dla takich chwil warto żyć i już niedługo można się spodziewać całych rodzin przychodzących na mecz. Podobała mi się również fala, bo jej prostu nie dało się jej nie zauważyć!" to są słowa Drumlaka z http://www.teraz.pasy.net/2004/04-06/040612-02liga.htm o kibicach cracovii
Troche sie uśmialem
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3