Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2005 12:07
a co to sa walentynki??
Wow to moj 1000 post - potrzebowalem na to 634 dni. Ale jestem nabijaczem i internetowym napinaczem... A co do swiat to pierdola mnie wszystkie komercyjne swieta, takze komunistyczne. Uznaje tylko swieta, ktore przetrfaly w Polskiej tradycji od pokolen do czasow dzisiejszych.
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 14 lutego 2005, 12:17 [2 raz(y)]
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2005 12:34
I jak tak samo, pierdole to swięto siedze w domu, wieczorkiem uderze na jakiegoś browarka z kolesiami... dzien jak dzien, nic specjalnego... chociaz 2 tygodnie temu myslalem ze dzisija bedzie całkiem inaczej... pozdro
I jak tak samo, pierdole to swięto siedze w domu, wieczorkiem uderze na jakiegoś browarka z kolesiami... dzien jak dzien, nic specjalnego... chociaz 2 tygodnie temu myslalem ze dzisija bedzie całkiem inaczej... pozdro
A gdzie bedziesz na tym browcu? moze tez wpadne
kto bije lecha ten idzie do nieba bo lech to kurwa i bic go trzeba
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2005 14:39
hehe, widze, ze tu rozmowy w tłoku walentynki chujowe jak sie nie mam z kim ich spedzic, a jak sie ma z kim to chyba najlepsze swieto ogolnie moje walentynki beda zajezdzaly pedalstwem bo najpierw z Chlopakami na meczu a pozniej raczej tez bez dziewczyn na wczorajszej imprezie sobie troche "powalentynkowalem" (chyba zlitowala sie nade mna jak zobaczyla moj herb) i mi starczy
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2005 15:29
taaa dokladnie walę tynki ja tu siedze i napierdalam na egzaminy (sesja suxx) - na szczescie dzisiaj juz byl ostatni egzam i wolne w sumie do 20 lutego albo do 1 pazdziernika a moja druga polowa sobie na drugim koncu Polski jest na feriach...
Odp: jak kibice spedzaja walentynki? - 14/02/2005 18:07
Mam zamiar zabrac swoja lady do chinskiej restauracji na wspaniala kolacyjke pozniej wieczor przy swiecach i romantycznej muzyce a co bedzie dalej to zonaci wiedza a samotnym nie ma co tlumaczyc
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772462510 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.