Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FC Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
IS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7298 dni

Odp: FC Pogoni - 25/12/2005 18:29

Gregor napisał:  
Nie ma co się ciśnieniować żeby powstawały jakieś tam papierowe fan cluby, gdyż fan club musi reprezentować jakiś poziom, a nie paru typów zrobi flagę, wywiesi ją na Twardowskiego a my będziemy się cieszyć, że niby całe województwo jest za nami, co bywa niejednokrotnie mylące np. Myślibórz niby fan club a jednak.....

No a myślisz że o co chodzi o wirtualne fc? - no chyba nie, jak nic nie bedziemy robic w tym kierunku to nic się nie zmieni, trzeba cos organizować tak jak to robią inne kluby. Fc muszą być silne i to jest najważniejsze - nie koniecznie muszą miec swoje flagi itd. ale musza coś z sobą reprezentować - jak się założy ręce i nic się nie będzie robić bo to nie ma sensu no to pewnie że nie ruszymy z miejsca - na razie niech nie ktore nawet beda paierowe - odrazu rzymu nie zbudowano. Zmień podejśćie i sam coś zacznij robić w tym kierunku - jesli tylko czas ci na to pozwala. Można dużo rzeczy robić np. organizować spotkania itd.

WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 14/04/2006 18:52

narodowiec napisał:  

Gregor napisał:  
Nie ma co się ciśnieniować żeby powstawały jakieś tam papierowe fan cluby, gdyż fan club musi reprezentować jakiś poziom, a nie paru typów zrobi flagę, wywiesi ją na Twardowskiego a my będziemy się cieszyć, że niby całe województwo jest za nami, co bywa niejednokrotnie mylące np. Myślibórz niby fan club a jednak.....

No a myślisz że o co chodzi o wirtualne fc? - no chyba nie, jak nic nie bedziemy robic w tym kierunku to nic się nie zmieni, trzeba cos organizować tak jak to robią inne kluby. Fc muszą być silne i to jest najważniejsze - nie koniecznie muszą miec swoje flagi itd. ale musza coś z sobą reprezentować - jak się założy ręce i nic się nie będzie robić bo to nie ma sensu no to pewnie że nie ruszymy z miejsca - na razie niech nie ktore nawet beda paierowe - odrazu rzymu nie zbudowano. Zmień podejśćie i sam coś zacznij robić w tym kierunku - jesli tylko czas ci na to pozwala. Można dużo rzeczy robić np. organizować spotkania itd.

FC GRYFICE 100%POGOŃ

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: FC Pogoni - 14/04/2006 20:12

lampart napisał:  

narodowiec napisał:  

Gregor napisał:  

FC GRYFICE 100%POGOŃ

Masz na myśli panów M. i H. ...to dobrze bo reszta chyba zbytnio sie nie garnie w Gryficach

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Plum
Kibic
Na forum od 7806 dni

Odp: FC Pogoni - 15/04/2006 20:10
Sorki, że odbiegam od tematu, ale poszukuje jakiś namiarów, kontaktu z FanClubem Police.
Jakieś gg, albo e-mail.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: FC Pogoni - 16/04/2006 22:47

Plum napisał:  
Sorki, że odbiegam od tematu, ale poszukuje jakiś namiarów, kontaktu z FanClubem Police.
Jakieś gg, albo e-mail.

Podbij na chemik.of.pl ... mam gdzies numery tel do kilku chłopaków ale net to nie miejsce na wymiane takich informacji :P

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 21/07/2006 00:44
Wie ktoś jak przedstawia się sytuacja w szczecinku???

WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 27/07/2006 18:23
Na forum kibice.net Gośc od Gwardii pisze,że w Darłowie tj.30 na wschód od Koszalina są kibice Pogoni jak i CWKS-u.Czy ktoś ma jakieś inne informacje dotyczące tego regionu????Szczecinek,Białogard,Świdwin,Karlino?????

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8215 dni

**

Odp: FC Pogoni - 27/07/2006 18:46

Art de rue napisał:  
Na forum kibice.net Gośc od Gwardii pisze,że w Darłowie tj.30 na wschód od Koszalina są kibice Pogoni jak i CWKS-u.Czy ktoś ma jakieś inne informacje dotyczące tego regionu????Szczecinek,Białogard,Świdwin,Karlino?????

Lampard koleda z Walcza Ci nie powiedzial?

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
WNB
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: FC Pogoni - 27/07/2006 19:01
:P

Darłovia1950MKS
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: FC Pogoni - 02/08/2006 23:00
Tak W Darłowie Działa czynna grupa kibiców Pogońi Szczecin i legi warszawa staramy się byc na meczach jeszcze nie dorobiliśmy się flagi Pogońi ale wszystko z czasem Pozdrawiam Darłovia Darłowo !!!!!
www.darlovia.fora.pl

Cz
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: FC Pogoni - 02/08/2006 23:13

Darłovia1950MKS napisał:  
Tak W Darłowie Działa czynna grupa kibiców Pogońi Szczecin i legi warszawa staramy się byc na meczach jeszcze nie dorobiliśmy się flagi Pogońi ale wszystko z czasem Pozdrawiam Darłovia Darłowo !!!!!
www.darlovia.fora.pl

Nazwy klubow i miast piszemy z duzej litery, a co do flagi- zeby ja robic, trzeba umiec ja obronic, przykladow na to za daleko nie musisz szukac..

www.sectorshop.net
Darłovia1950MKS
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: FC Pogoni - 02/08/2006 23:56
Nazwy klubow i miast piszemy z duzej litery, a co do flagi- zeby ja robic, trzeba umiec ja obronic,
przykladow na to za daleko nie musisz szukac..[/cytat]

Ok spieszyłem sie i popełniłem błędy wiem że trzeba umiec obronić barw więc dlatego nie szyjemy fany po to aby ja stracic jesteśmy młoda ekipą i jeszcze trochę czasu minie zanim uszyjemy fane puki co pojawiamy się na Twardowskiego nie często ale jak na nasze mozliwosci licznie

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8215 dni

**

Odp: FC Pogoni - 03/08/2006 07:18

Darłovia1950MKS napisał:  

Ok spieszyłem sie i popełniłem błędy wiem że trzeba umiec obronić barw więc dlatego nie szyjemy fany po to aby ja stracic jesteśmy młoda ekipą i jeszcze trochę czasu minie zanim uszyjemy fane puki co pojawiamy się na Twardowskiego nie często ale jak na nasze mozliwosci licznie

Dobrze, ze macie swiadomosc tego jakie konsekwencjie i obowiazki niesie, ze soba posiadanie fany.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Jarasija
Kibic
Na forum od 8711 dni

*

Odp: FC Pogoni - 03/08/2006 09:23

Pszczółek napisał:  

Darłovia1950MKS napisał:  

Dobrze, ze macie swiadomosc tego jakie konsekwencjie i obowiazki niesie, ze soba posiadanie fany.

Czego nie można powiedzieć o Wałczu... baby

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Darłovia1950MKS
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: FC Pogoni - 03/08/2006 10:10
Działamy 2 lata a już trochę dostaliśmy po dupie w kibicowskiej scenie ,wjadomo jak to bywa są wzloty i upadki . taka jest prawda uszyjemy fanę wywiesimy ją na płocie u siebie załóżmy na meczu z Gwardią
a mamy kilka flag nie zdąrzymy jej obronić to napewno po pierwsze zostaną wyciągnięte z tego dosć wysokie konsekwencje po drugie na chuj mamy coś robic i tracić to tylko szkoda pieniądza jesli nie potrafi sie czegoś obronić a potem to coś się pali na płocie . Tyle odemnie .

Jarasija
Kibic
Na forum od 8711 dni

*

Odp: FC Pogoni - 03/08/2006 11:31

Darłovia1950MKS napisał:  
Działamy 2 lata a już trochę dostaliśmy po dupie w kibicowskiej scenie ,wjadomo jak to bywa są wzloty i upadki . taka jest prawda uszyjemy fanę wywiesimy ją na płocie u siebie załóżmy na meczu z Gwardią
a mamy kilka flag nie zdąrzymy jej obronić to napewno po pierwsze zostaną wyciągnięte z tego dosć wysokie konsekwencje po drugie na chuj mamy coś robic i tracić to tylko szkoda pieniądza jesli nie potrafi sie czegoś obronić a potem to coś się pali na płocie . Tyle odemnie .

:P akurat pieniądz jest tutaj niejmniej bolącą stratą, no ale wiadomo baby

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
GRZ
Kibic
Na forum od 8206 dni

Odp: FC Pogoni - 03/08/2006 12:06

Art de rue napisał:  

Jeśli chodzi o Swidwin to duze zainteresowanie Pogonia bylo kiedy gral Moskalewicz (pochodzi ze Swidwina) teraz ono spada bo wiekszosc ludzi interesuje sie klubem w przypadku dobrych wynikow albo... jada do Szczecina zobaczyc Wisle lub Legie! Jest jednak kilka osob regularnie goszczacych przy Twardowskiego! Jesli chodzi o Bialogard tam zainteresowanie Pogonia jest bardzo male-interesuja sie tylko w przypadku spotkan z Arka (z sympatii do Gwardii;) )

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Darłovia1950MKS
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: FC Pogoni - 03/08/2006 13:08
Szczecinek-Miasto podzielone na dwa kluby Wielim i Darzbór . Wielim zaś Legia i Pogoń. Darzbór nie wiadomo jakas smieszna zgoda z Amicą później pałają sympatją do Arki i Lecha ogólnie jest to ekipa piknik klans .
Białogard - miasteczko położone 3o km od Koszalina f-c Gwardii Koszalin na swoje mecze ekipy nie mają lecz wstawiają się na Gwardii .
Wiem że nie chodzi za bardzo o pieniądze ale strata takiej fany bardzo boli i szkoda jak narazie szyć jak bardzo łatwo mozna ją stracić kiedy ekipa jest młoda .

chtwo
Kibic
Na forum od 7290 dni

Odp: FC Pogoni - 03/08/2006 14:35

GRZ napisał:  

Art de rue napisał:  

Jeśli chodzi o Swidwin to duze zainteresowanie Pogonia bylo kiedy gral Moskalewicz (pochodzi ze Swidwina) teraz ono spada bo wiekszosc ludzi interesuje sie klubem w przypadku dobrych wynikow albo... jada do Szczecina zobaczyc Wisle lub Legie! Jest jednak kilka osob regularnie goszczacych przy Twardowskiego! Jesli chodzi o Bialogard tam zainteresowanie Pogonia jest bardzo male-interesuja sie tylko w przypadku spotkan z Arka (z sympatii do Gwardii;) )

W Świdwinie od zawsze byli,są i beda kibice Pogoni...Sam sie z tego miasta wywodze i nie uwarzam ze zainteresowanie losami Pogoni tam spada,mam tam pol rodziny i wiem jak tam jest...ogolnie Świdwin jest podzielony na dwie grupy-mlodziez jezdzi na Kotwice(dosyc zgrabna ekipa) sympatyzują tez za Pogonia no i oczywiscie miejscowi "kibice" :) Spójni Świdwin co dobitnie teraz widac na świdwinskich murach...
ps zapomnialem nadmienic ze kiedys istnial w Świdwinie(krotko) fc Lecha(jakis typ z Poznania sie przeprowadzil),na szcescie ten fc umarl smiercia naturalna-najzabawniejsze byly napisy na dworcu ,z jednej strony Oficjal Hooligans of Pogoń a naprzeciwko Oficjal Hooligans of Lech.TERAZ mozna jedynie spotkac napisy wychwalajace Pogoń , Legie no i miejscową Spójnie-pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: chtwo, 3 sierpnia 2006, 14:46 [1 raz(y)]

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
GRZ
Kibic
Na forum od 8206 dni

Odp: FC Pogoni - 03/08/2006 16:35

chtwo napisał:  

W Świdwinie od zawsze byli,są i beda kibice Pogoni...Sam sie z tego miasta wywodze i nie uwarzam ze zainteresowanie losami Pogoni tam spada,mam tam pol rodziny i wiem jak tam jest...ogolnie Świdwin jest podzielony na dwie grupy-mlodziez jezdzi na Kotwice(dosyc zgrabna ekipa) sympatyzują tez za Pogonia no i oczywiscie miejscowi "kibice" :) Spójni Świdwin co dobitnie teraz widac na świdwinskich murach...
ps zapomnialem nadmienic ze kiedys istnial w Świdwinie(krotko) fc Lecha(jakis typ z Poznania sie przeprowadzil),na szcescie ten fc umarl smiercia naturalna-najzabawniejsze byly napisy na dworcu ,z jednej strony Oficjal Hooligans of Pogoń a naprzeciwko Oficjal Hooligans of Lech.TERAZ mozna jedynie spotkac napisy wychwalajace Pogoń , Legie no i miejscową Spójnie-pozdrawiam

Widzisz ty sie wywodzisz a ja tu mieszkam;) I uwazam ze wcale nie jest tak kolorowo jak mowisz... Jak chcesz pogadac o sytuacji w Swdn podbij na gg (w profilu)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763404941 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005