| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 15/01/2004 16:29
> Lechitka jesli ten twoj kolega naprawde tak Ci powiedzial to musi byc z niego
> niezly platfus !
wiesz jakby to powiedzieć on jest dość mocno niekumaty
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 15/01/2004 16:32
No tom żem siem wkurwił.No to im pokażem Zrobię film o kibicach normalnych.Ożeszty w kurwę.... ale najpierw kupie kamera I siem zdziwią jak wygląda normalny kibic!!I zobaczycie Ludzie będą drzwiami i oknami walić na stadiony!!A że mam juz trzy produkcej typu "kamera w dłoń i kręć Pan impre za keirownicą auta" to może coś wyjdize Najwyżej dla jaj nakręce film.:ices_angel_g::thumb:
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 16/01/2004 14:23
Hmmm, wedlug mnie to raczej nie mial byc film tylko o kibicach (Sa oni tam tylko dlatego ze dla wiekszosci ludzi kojarza sie oni z bojkami) gdyby np. Wierni po kosciole lali by sie nawzajem to by ten film byl robiony na ich podstawie ;-) dlatego nie mozna mowic ze bylo tam malo o kibicach bo to glownie chodzilo o to by pokazac ze mlodziez w polsce nie ma przyszlosci i nigdy jej nie bedzie miala. Latkowski chcial COS pokazac lecz mu nie do konca to wyszlo, nie mozna go obwiniac, chcial dobrze....Pokazal chlopakow z Gdyni grajacych w rugby i narzekajacych na Policje, pieniadze...a mial byc to film raczej o walkach itd...Ciezko zrozumiec sens tego filmu, ale jest...jest jakis sens tylko trzeba umiec go wydobyc...Podobal sie on glownie dziecia z klas 1-6 i gim 1-3 (to takie moje osobiste odczucia)...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 16/01/2004 16:39
> mozna go sciagnac gdzies z neta ??
Na kazzie jest ale wolno sie sciaga [Ostatnio edytowane przez olo21: 2004-01-16 16:39]
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 17/01/2004 19:47
> Kto z was wie jakie utwory byly puszczane w filmie wiem ze byl: Pc Park i
> Peja... a te inne? z gory tHx
Eis - Polski Sen
Babilon -Spisani na straty
Babilon - Bez Kompromisu
Polux - Najmłodsze pokolenie
Verte - Mam zasady
tyle udało mi sie namierzyć jak do tej pory jak coś jeszcze zidentyfikuje to dopisze
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 17/01/2004 22:39
> > > mozna go sciagnac gdzies z neta ??
Na kazzie jest ale wolno sie
> sciaga
[Ostatnio edytowane przez olo21: 2004-01-16 16:39]
hmm wpisuje
> klatka i nic niema !!!!
bo już usunąłem z My Shared Folder bo coś mi sie wydaje że dużo osób go nie zamieściło a już w pierwszym dniu zamieszczenia 7 osób odemnie go ciągneło ... [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-01-17 22:40]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dzisiaj 14.01.04 na TVP2 - 18/01/2004 00:25
> > Kto z was wie jakie utwory byly puszczane w filmie wiem ze byl: Pc Park i
> Peja... a te inne? z gory tHx
>Eis - Polski Sen
>Babilon -Spisani na
> straty
>Babilon - Bez Kompromisu
> olux - Najmłodsze pokolenie
>Verte - Mam
> zasady
>tyle udało mi sie namierzyć jak do tej pory jak coś jeszcze
> zidentyfikuje to dopisze
Ja dodalbym jeszcze kawalek Projektantow , niestety nie pamietam tytulu ...
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|