| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 31/12/2003 16:25
a ja jako dziewczyna powiem wam chłopcy, że nie pijcie soków następnego dnia tylko wodę... albo klinek... no bo w końcu-CZYM SIĘ TRUŁEŚ-TYM SIĘ LECZ!!!
|
Quod Me Nutrit Me Destruit
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 25/07/2004 13:53
Najlepszy jest szampan.. Jak będę w stanie to napiszę dlaczego.
Sprawdzone dziś
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 25/07/2004 15:38
Bezposrednio po imprezie wlej w siebie tyle wody, ile tylko mozesz.
Nastepnie powtarzaj te czynnosc za kazdym razem kiedy wstajesz w nocy lac oraz rano.
Wez chlodny prysznic. Staraj sie nie jesc za duzo. Jesli juz jestes bardzo glodny, zarzuc cos lekko strawnego. Fast food poteguje uczucie kaca Staram sie unikac
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 25/07/2004 19:30
Ja zawsze na kaca biore ALKAPRIM to skutkuje gdy bierze cie na wymioty a gdy kac jest łagodniejszy polecam ostra zupke hinska lub sok z manhatanu pt KACUŚ popnoc działa....
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 25/07/2004 23:09
To w takim razie chyba naleze do nielicznych, ktorzy lubia miec kaca a dlaczego? ja patrze na to z tej strony...im wiekszy kac tym lepsza byla impreza...(szczegolnie wazne to jest gdy z imprezy nie pamietamy zbyt wiele )
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 25/07/2004 23:26
przez tydzien czasu musialem jakos z tym walczyc.... dzien w dzien, i polecam szczerze pospac z troszke.... wstac np kolo 15-16 i odrazu zimnego bosmana wypic odczekac z godzinke i dalej zaczac imprezowac
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 26/07/2004 00:41
Ja tam z rana na kaca najbardziej lubie wpierdolic sobie jajecznice , wtedy od razu lepiej sie czuje
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 26/07/2004 02:14
Jezeli masz lightownego kaca no to oczywiscie zimne piwko. Ale jak ja mam mocnego kaca to zazwyczaj mysle ze umieram, w żołądku "ciśnienie kilkuset amosfer", gdybym mial powachac browara lub wóde to pewnie bym zwymiotował, powtarzam sobie ze juz wiecej nie pije (trzymam sie tego do 3 dni), pije wode, chodze do kibla (oj ciezko mi sie chodzi), probuje zasnac (najlepszym lekarstwem jest sen), no i okolo godziny 18:00 decyduje sie na rosół (o zwyklym obiedzie nie ma mowy). Ja zazwyczaj wszystko pamietam, ale jak ktos nie pamieta a ma ostrego kaca to wie przynajmniej ze biba byla zajebis...
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 26/07/2004 03:35
> przez tydzien czasu musialem jakos z tym walczyc.... dzien w dzien, i polecam
> szczerze pospac z troszke.... wstac np kolo 15-16 i odrazu zimnego bosmana wypic
> odczekac z godzinke i dalej zaczac imprezowac
Tak jest najlepiej ! Chociaz na drugi dzien jak mam ostrego kaca to i tak wbijam i chleje mocne browary a wieczorkiem wodka I jest GIT !
|
Veni, vidi, vici
U84%
RM
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 26/07/2004 09:03
pojawil sie jakis specyfik o nazwie 2KC , bierze sie go podczas picia i ponoc na drugi dzien wszystko jest ok... dostepny w aptekach bez recepty wie ktos moze coswiecej o tym ?
pzdr for all
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 31/07/2004 11:03
Najlepsze na kaca jest powietrze z pompki od materaca
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 31/07/2004 11:26
> pojawil sie jakis specyfik o nazwie 2KC , bierze sie go podczas picia i ponoc na
> drugi dzien wszystko jest ok... dostepny w aptekach bez recepty wie ktos
> moze coswiecej o tym ?
> pzdr for all
NIE ZABIJAĆ KACA!!!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|