Odp: Fifa 2004 ... - 22/04/2004 19:30> mam pytanko do osob ktore graja w fife2004,a mianowicie czemu jak gram w lidze > mistrzow to sa 3 kluby z mojej ligi czy moge to jakos zmienic?!!!!!Chodzi > jeszcze o transfery czemu nie mozna robic transferow z pozostalych klubow takich > jak : Legia,Galatasaray,Polonia,River Plate itd?
U mnie to samo jest Gralem Ajaxem w 3 edycjach Ligi Mistrzow i za kazdym razem mialem w swojej grupie jeszcze 2 zespoly z Holandii.
W innych grupach to samo jest. Co najmniej 2 zespoly sa z tego samego kraju.
Nie wiem skad oni niektore druzyny tam biora.
Zajebiste wyniki tez w innych meczach padaja. Najczesciej pada wynik 4 - 4
Rozkminiam tez jak to mozliwe, ze wszyscy pilkarze, ktorych sprzedaje do innych klubow, umieszczani sa w rezerwach i wogole nie graja ?? [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2004-04-22 19:31]
Odp: Fifa 2004 ... - 11/09/2004 13:07
Grał już ktoś może w Fifkę 2005 (demko do pobrania http://www.fifarev.konta.us.to/index.php?News-Id=29) nie wam jak wam ale mnie się wydaje że to kolejny klon ze stajni EA Sports a jak zwykle zapowiadali rewelkę i rewolucję w systemie gry niewspominając nawet że gra jeszcze nie wyszła w pełni a już czeka na nią kat w postaci PES 4
PS
Wie może ktoś jak zainstalować poprawnie Pogoń Szczecin do Fify 2004 ja parę razy próbowałem ale przy wczytywaniu meczu się zawsze wiesza.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Fifa 2004 ... - 12/09/2004 10:10> Grał już ktoś może w Fifkę 2005 (demko do pobrania http://www.fifarev.konta.us.to/index.php?News-Id=29) nie wam jak wam ale mnie się wydaje że to kolejny klon ze stajni EA Sports a jak zwykle zapowiadali rewelkę i rewolucję w systemie gry niewspominając nawet że gra jeszcze nie wyszła w pełni a już czeka na nią kat w postaci PES 4 > > PS > Wie może ktoś jak zainstalować poprawnie Pogoń Szczecin do Fify 2004 ja parę razy próbowałem ale przy wczytywaniu meczu się zawsze wiesza.
Gralem w demko i musze stwierdzic ze gra jest zajebista. Moze nie jest to PES 3, ale grywalnosc nowej Fify tak mnie zaskoczyla (gralem non stop prawie 2 godziny i tylko demo!!!). Zajebista sprawa jest z przyjeciem pilki (mozna robic rozne tricki), sa fajne szczegoly np. niebieskie najeczki kutafona Mili Polecam!
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Fifa 2004 ... - 13/09/2004 00:32> Gralem w demko i musze stwierdzic ze gra jest zajebista. Moze nie jest to PES 3, ale grywalnosc nowej > Fify tak mnie zaskoczyla (gralem non stop prawie 2 godziny i tylko demo!!!). Zajebista sprawa jest z > przyjeciem pilki (mozna robic rozne tricki), sa fajne szczegoly np. niebieskie najeczki kutafona Mili > Polecam!
kurwa te gry robia ci spustoszenie pod kapturem, stajesz sie coraz bardziej wulgarny i agresywny, bede ci musial dostep do kompa chyba ograniczyc
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Fifa 2004 ... - 13/09/2004 18:17> > kurwa te gry robia ci spustoszenie pod kapturem, stajesz sie coraz bardziej wulgarny i agresywny, bede ci musial dostep do kompa chyba ograniczyc
Lepiej zacznij pisac prace dyplomowa bo skonczysz w Rabie robiac kebaby
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
na ftp ciezko sie wbic narazie bo gra swierza... ale probojcie serwery dzialaja !!
blad 420 i 530 sa normalne bo to oznacza ze maksymalny limit userow na ftp zostal osciagniety... nic nie zrobicie trza czekac...ustawcie connection retryna 1 i connection timeout na 360 i connetc retry na 500 pozdro
Ostatnio edytowany przez: barcish, 7 października 2004, 20:33 [3 raz(y)]
Odp: Fifa 2004 ... - 07/10/2004 20:43
tak dzisiaj przypadkiem () zauwazylem ze na necie sie pojawila FIFA 2005 i wlasnie zaczalem sciagac co by miec kopie zapasowa do oryginalu w ktorego posiadanie prawdopodobnie nie wejde chyba ze w konkursie jakims wygram czy cos tak wychwalaja ta FIFE jaka to ona super nie jest ultra i wogole. ciekawe jak w rzeczywistosci jest. dobry motyw jest z rozbudowanym edytorem zawodnikow. w koncu porzadnego siebie bede mogl zrobic
i na koniec propozycja dla admów: zmiencie nazwe tematu na 2005 zeby tak po burżujsku aktualnie bylo
edonkey, ale tak zauwazylem ze to nie za bardzo leci torrentem pewnie szybciej by poszlo
Zdecydowanie szybciej. U mnie dla przykladu na torrencie mam przewaznie 28 kB/s, a eMule czy innym badziewem jak wyciagnie 12 kB/s to mam powody do radosci. A wiec proponuje Tobie torrenta...
Pytanie do luidzi którzy mają Radeony: Nie tnie Wam się PES3? Znaczy czy klawisze nie odmawiają posłuszeństwa?
nomi sie tnie wlasnie i zwalnia jak wbiegam w pole karne
Hehe... mialem to samo. Zmienilem rozdzialke na 640x480 i dziala normalnie Ale reki nie dam sobie uciac ze u Was bedzie podobnie.
A co do torrenta to od wczoraj (godz. 20) bez zostawiania kompa na noc mam 187 MB
Hehe... mialem to samo. Zmienilem rozdzialke na 640x480 i dziala normalnie Ale reki nie dam sobie uciac ze u Was bedzie podobnie.
A co do torrenta to od wczoraj (godz. 20) bez zostawiania kompa na noc mam 187 MB
no to fajne lacze masz ja sciagam dzisiaj od 3 godzin i mam 11 mb
a tak z ciekawosci wlaczylem edonkey i w niecale 45minut 20pare mb polecialo
Ostatnio edytowany przez: tribu, 8 października 2004, 17:38 [1 raz(y)]
Odp: Fifa 2005 ... - 08/10/2004 19:13
ja natomiast jestem już szczęśliwym posiadaczem nowej fifki. Musze powiedzieć że gra naprawde jest dobra. Grałem bez przerwy prawie 5 godzin i jeszcze mi sie nie znudziła tak jak jej poprzedniczki.
No ale koniec tej gadki ide grać
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763462951 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.