| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 09:36
Ech.. taka tragedia... 
[ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 11:48
a czemu cracovia mialaby nie uszanowac minuty ciszy? na ich forum na post Itsme ze Szczecina wszyscy odpowiedzieli zniczem [']
jednak jesli tego nie zrobia to beda jeszcze wiekszymi smieciami niz sa teraz!!
jakies info o pogrzebie prosze zamiescic na forum. [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-10-05 11:50]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 12:50
Właśnie wróciłem z Mszy świętej, podczas której wspólnie z drużyną piłkarską ministrantów, polecaliśmy Naszego Zmarłego Kibica, Miłosiernemu Bogu...
Dzisiaj jeszcze w Jego intencji, o spokój duszy, będziemy modlić się podczas różańca o godz. 17:30...
|
Kibic dawnej Stali Mielec, zakochany obecnie w Pogoni Szczecin... bo teraz tu mieszka...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 13:18
Znałem tego chłopca który został potrącony, Miał na imnmine grzesiek i mial zaledwie 10 lat. Nie był on moim bliskim kumplem, ale bujal sie na mojej dizelnicy, widzialem go codziennie - widzialem ale juz go więcej nie zobacze Cała jego dzielnica utrzymuje się w żalu. ŻYCIE!!!
Niech spoczywa w pokoju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 13:26
ja tez wlasnie wrocilem z mszy wielkie podziekowania naleza sie temu ksiedzu ktory prowadzil msze na wzgorzu hetmanskim ktory zrobil ladny wstep zanim powiedzial o jego smierci a potem drugi raz wyglosil intencje w jego sprawie. mimo ze nie znam tego chlopaka to prawie peklem jak ten ksiadz mowil o nim..Dla uczcenia jego pamieci bylem w koszulce Pogoni! ku........... chlopak mial cale zycie przed soba............ (((((((((((((((((((
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7