Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Arka zazdrosci << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kleberson
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8216 dni

Odp: Arka zazdrosci - 26/09/2003 09:33
dziki jestes cwelem nie hoolsem tak samo maly i PSG.
ps.czy skrot PSG oznacza poskramiacz gowna?brudasie.

Teddy Boys najlepsi! i debeściak!!!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Arka zazdrosci - 26/09/2003 09:40
kangurek - ty za to pewnie byles??? czy czytales o tym wydarzeniu w gazetach/necie !??!

kleberson - czy ktos z nas napisal ze jest hoolsem?!?!
ty pewnie jestes jednym z wielkich chuliganow z Pogońi walczacej co bija pilkarzykow rezerw.... [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-09-26 09:41]

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Kleberson
Kibic
Na forum od 8216 dni

Odp: Arka zazdrosci - 26/09/2003 09:46
maly dorwe cie predzej czy pozniej ale ci nie popuszcze kurwo jebana.zniszcze cie frajerze!

Teddy Boys najlepsi! i debeściak!!!
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Arka zazdrosci - 26/09/2003 10:50
Kleberson - skad ty sie urwales leszczyku jebany ... myslisz ze jestes taki wspanialy , bo potrafisz ublizac na necie?

I kogo ty chcesz niszczyc? na forum chcesz to zrobic ? Bo raczej nie wierze zebys mial odwage spotkac sie twarza w twarz ze mna , czy z ktoras z osob ktore tak wyzywasz...
mocny to ty jestes tylko przed komputerkiem...

A moze jednak sie myle , i chcesz wszystko co pisales , powtorzyc osobiscie chlopakom ktorzy jezdza na wyjazdy? (nie mam tu oczywiscie na mysli PW ) .
Jesli tak , to daj znac , chlopaki chetnie cie wysluchaja.

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8318 dni

Odp: Arka zazdrosci - 26/09/2003 14:03
lepiej pochwal sie kim jestes, a moze to ja cie znajde!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Arka zazdrosci - 26/09/2003 14:11
uuu kangurek idz lepiej se porzucac boomerangiem lub pobawic sie z misiem koala.ty za to wielki chuliganie australijski byles w pyrzycach i sie napierdalales.pzdr.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
W F H
Kibic
Na forum od 8729 dni

Odp: Arka zazdrosci - 26/09/2003 14:19
a co do klebersona to brak mi slow na takich chuliganow...

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
dziki^
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Arka zazdrosci - 26/09/2003 16:06
pierw do kangur czy huj wie co to jest...nigdzie nie napisalem ze jestem chuliganem ty australijski mamucie

kleberson: ciebie durniu jebany to juz nie chce mi sie czytac

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
PSG
Kibic
Na forum od 8231 dni

Odp: Arka zazdrosci - 26/09/2003 16:14
Kleberson - PSG - Pierdol Sie Gamoniu - wlasnie to oznacza ten skrot :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
KANGUR_Marek
Kibic
Na forum od 8319 dni

*

Odp: Arka zazdrosci - 27/09/2003 00:07
kangurek - ty za to pewnie byles??? czy czytales o tym wydarzeniu w gazetach/necie !??!

tak bylem, widzialem

Do WFH:
Jestem zwyczajnym kibicem i nie kreuje sie na hoolsa tak jak pare osob na tym forum - miedzy innymi Ty

Do wszystkich net-hoolsow;)
Nie mam zamiaru sie z was nasmiewac itd. ale widze ze Pyrzyce to drazniacy temat

W Pogońi za światem, w świecie bez Pogoni
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772618781 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005