| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 14/09/2003 10:56
> O! Widze ze jest tu tez dwoch dwojkowiczow Mam nadzieje, Hanki i Jay-J, ze jeszcze sie nie poddaliscie... Ja tam przetrwalem 4 > lata i zaliczam je do udanych
> Pozdro!
Jestesmy po obozie integracyjnym i musze stwierdzic ze na razie jest spoko Nie spodziewalem sie ze w pierwszym miesiącu będzie taki luzik, a kumple w innych szkołach już muszą nieźle zakuwać Ciekawe co będe mówił za pare miesięcy 
Pozdro!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 15/09/2003 19:43
A ja sobie pomykam do LO 20 na sowinskiego(ekonomik) duuużo kobiet i juz za jakies 2 tygodnie wyjazd integracyjny.....czyli biba Wszystkich kończących gimnazjum zapraszam do tej szkoły buhaha kibice Pogoni też tu są
|
www.MłodeWilki.tk Pogoń Nas Jednoczy
|
|
|
|
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 15/09/2003 19:52
> Gdzie mieści się LO2? Bo zaczynacie kusić mnie tą szkołą(kibole Pogoni i >wyjazdy integracyjne ) . Jakie są tam kryteria przyjmowania (tak mniej >więcej) i jakie profile tam są.
LO2 znajduje się na ulicy Henryka Pobożnego 2. Żeby się dostać trzeba mieć dosyć sporo pkt, chociaż ludzie z mniejszą ilością także się dostają. Profile to:
-ogólny
-matematyczno-informatyczny
-humanistyczno-menadżerski
-humanistyczno-dziennikarski
-przyrodniczy
-lingwistyczny
-ekologiczno-turystyczny
Jakby co to wejdż sobie na stronkę "Pobożniaka" TU
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 15/09/2003 20:37
Oooo nieźle...ciekawy pomysł borsuk i żeby nie było że tutaj Hanki robi reklame swojej szkole!! jak widać moja szkoła jest lepsza :
- wiecej i lepsze jakościowo kobiety 
- łatwiej się dostać
- i najważniejsze: Ja tam chodzę
|
www.MłodeWilki.tk Pogoń Nas Jednoczy
|
|
|
|
|
|
|