Miałem podobny problem w Renault 19 tylko jak mi zgasło to już nie odpaliło ,
1 )jak dasz rade to zobacz elektryczny(elektroniczny) wtrysk paliwa czy kable nie są zaśmiedziale , wymieniłem kabelki i autko śmiga do tej pory
2) Obejrzyj czujnik położenia przepustnicy
3)ogólnie popatrz elektrykę czy nie ma nigdzie kabli do wymiany
4)I tak jak pisał BFC to sugeruję wymienić czujnik położenia wału. Kosztuje niecałą stówę, a pada w meganach nagminnie.Wg. książki serwisowej ma mieć 250Ω, jeśli inaczej będzie to problem: kable,sterownik
"fachowcem" nie jestem ale mam nadzieje ze pomogłem
Ostatnio edytowany przez: ekil, 2 maja 2010, 12:47 [1 raz(y)]
Odp: Jakimi samochodami jeździcie?? - 15/05/2010 11:23
Ma ktoś Astrę Classic albo coś podobnego ? Gdzie znajdę w Szczecinie listwy boczne ? (całość po co całej długości, najlepiej komplet czyli obie strony), nie muszą być firmowe (np: z napisami), byle nie kawałki PCV jak gdzieś na necie
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Ma ktoś Astrę Classic albo coś podobnego ? Gdzie znajdę w Szczecinie listwy boczne ? (całość po co całej długości, najlepiej komplet czyli obie strony), nie muszą być firmowe (np: z napisami), byle nie kawałki PCV jak gdzieś na necie
Do Opli polecam dwa szroty w Stobnie, jeden to Xedos a drugiego nazwa wyleciala mi z glowy, zajmuja sie rowniez demontazem pojazdow, wiec czesci, elementy maja w roznym stanie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.