| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 00:36
Szkoda ze nie moglem przyjechać !!!!!!!!!! Wkurwiłem się na maxa, ale to nie odemnie zalezalo! Za 2 tygodnie bede na pewno.
Sadu, Vasyl i U-96 sorki, ze sie ustawiłem ale mnie nie było! Po prostu nie mogłem!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 07:27
Ja na Łazienkowską się wybieram już w sierpniu
> najprawdopodobniej na mecz z Lechem. Wiąże się to z moim udziałem i zajęciem 2
> miejsca w konkursie na forum Legii 
Jay-J jak będziesz się wybierał do Wawy to daj mi znać to się napijemy.
1418851-mój numer gadu.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 09:01
Było zajebiście... pozdro dla wszystkich, którzy byli. Szkoda, że wszyscy nie dotarli do parku i następnym razem trzeba sie umówić gdzieś indziej, bo znowu nas ochrona wyrzuci
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 09:15
> Było zajebiście... pozdro dla wszystkich, którzy byli. Szkoda, że wszyscy nie
> dotarli do parku i następnym razem trzeba sie umówić gdzieś indziej, bo znowu
> nas ochrona wyrzuci 
hehe widze ze hilek jednak odzyles po wieczornym zatruciu hej hanki odezwij sie do mnie na gg (3867245) bo chce zebys mi wytlumaczyl co mam zrobic zeby wysylac te smsy na wszystkie sieci z tlenu!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 09:46
Witam pozdrawiam wszystkich obecnych na naszym spotkaniu.Brawo dla dziekiego za rzut butelką, a dla Hilka za zmulenie się w parku
Wołek i Boberek kiedy nasttępna dyskusja o stanie polskiej reprezentacji? 
...:::KUWEJT:::...
|
www.MłodeWilki.tk Pogoń Nas Jednoczy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 10:50
No bylo OK DZIKI z ta butelka to przesadzal Ja mialem troche bark rozwalony wiec bylem oslabiony, ale i tak bylem 2 a tobie vasyl i tak browara nie oddam mowilem "PIJ!!" a ze nie sluchales to sie popienilo POzdro all
|
MKS
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 10:57
Vega Ja bylem drugi misiu No ale wulkan to mnie wkurzyl
A ja mialem pol browca gratis bo pilem z siateczki hahaha
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 13:56
widze ze dobra zabawa byla he he, zastanawia mnie w kogo tak rzucaliscie butelkami , czyzby sie kondorek pojawil na stadionie?
Pozdrawiam
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 14:20
cos niecos z gondorem zwiazane
ps. jak myslicie gondor kupil juz pilkarzom obiad?
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 17:32
siemano dopiero wrocilem dlatego tak pozno pisze...a co do spotkania to bylo zajebiscie poznalem duzo spoko ludzi atmosfera cool no i duzo browarka bardzo podobala mi sie zabawa w rzucaniu butelek na murawe az na poczatku zalowalem ze kupilem piwa w puszce ale przy "dostawie" musialy byc juz butelki...takze panowie trzeba to powtorzyc koniecznie w wiekszym gronie....Sanbal po trenuj jeszcze bo calkiem dobrze ci szlo ale niestety musze ce zasmucic bo Vega rzucil dalej 
ps.. Vasyl niezle sie zajebales co? 
pozdro dla wszystkich co byli
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 18:18
> Witam pozdrawiam wszystkich obecnych na naszym spotkaniu.Brawo dla dziekiego
> za rzut butelką, a dla Hilka za zmulenie się w parku
Wołek i Boberek
> kiedy nasttępna dyskusja o stanie polskiej reprezentacji? 
> ...:::KUWEJT:::...
siemka Migdal! widze ze tak jak wczoraj obiecales napisales swoj pierwszy post na forum mam nadzieje ze zaczniesz regularnie pisac!mysle ze rozmowa nad stanem polskiej pilki nadarzy sie juz niedlugo przeciez za dwa tygodnie kolejne spotkanie a wczesniej bedzie jeszcze trening Pogońi w poniedzialek mam nadzieje ze spotkamy sie w sprawdzonym gronie ponownie .browar obowiazkowy!pozdro dla wszytkich lkibicow Pogońi
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 18:31
Pozdro dla wszystkich, congratulations dla dzikiego^ (wiecie za co)
Zajebista sprawa ze sie poznalismy, a do nastepnego spotkania juz tylko 13 dni!!!!
Jeszcze raz pozdro i zapraszam wszystkich ktorych nie bylo teraz!! Bedzie jeszcze lepiej!!
Ps. moj nr gg: 5397037
Aha i jeszcze jedno: Witamy Migdala na najlepszym forum o Pogoni!!!! [Ostatnio edytowane przez m@niac!: 2003-06-26 18:47]
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 26/06/2003 21:29
sluchajcie co myslicie o tym zeby za dwa tygodnie spotkac sie na glebokim i zorganizowac jakies ognisko z kielbaskami i piwkiem? czekam na opnie to jest tylko pomysl!
|
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 27/06/2003 00:08
Uwazam ze pomysl z glebokim nie jest zly... tylk oze to jest aaaaaka daleko:/ mysle ze miejsce powinno byc lizej centrum aby bylo gdzie leciec po browce i obiecuje ze nie wpadne z rowerem ktory ma flaka!Teraz zajada prawdziwym trojkolowcem o plastykowych kolach aha...i od dzisija zaczynam zbeirac buteki na nasza kibicowska dyscypline Peace to all kibolZ!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 27/06/2003 08:53
Ja mam jedno dobre miejsce na spotkanie... full miejsca, sklepów, zero policji i żadnej ochrony, można zrobic ognisko. Tylko, że to miejsce raczej nie będzie wam pasowało. Chodzi mi o stadion na moim, Hankiego i Dzikiego osiedlu
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Wszyscy na browar! ;) - 27/06/2003 09:56
> Ja mam jedno dobre miejsce na spotkanie... full miejsca, sklepów, zero policji i
> żadnej ochrony, można zrobic ognisko. Tylko, że to miejsce raczej nie będzie wam
> pasowało. Chodzi mi o stadion na moim, Hankiego i Dzikiego osiedlu 
jesli jest tak jak mowicie czyli full sklepow,miejsca ,zero policji i mozna zrobic ogonicho to ja jestem ZA,popieram! tylko gdzie to jest dokladnie?mam nadzieje ze jezdzi tam komunikacja nocna!?trzeba wreszcie cos ustalic bo termin nieublagalnie sie zbliza! moze omowimy sprawe na treningu Pogońi w poniedzialek? pozdrawiam wszystkich kibicow Pogońi!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|