a moze jestes zainteresowany dosc starym tyekefonikiem NOKIA 5510 ? ... : ) bardzo fajny telefon minusem jest wielkosc a + radio wyswietlacz czarno-biely wogle sobie oblukaj go w necie jak jestes zainteresowany dla Pogoniarza po bardzo przystepnej cenie ...
Odp: jakich telefonow komorkowych uzywacie?? - 19/02/2006 17:29
Ja mam SE K300i
- dzojstki sie troche psuje - czasami nie chce chodzic w ta strone co ja chce
- zepsol mi sie guzik z boku do szybkiego wlaczania aparatu
+ wytrzymały
+ bateria trzyma długo
+ prosty w obsludze
Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Dla mnie tez rewelacja, poprostu jest zajebisty ,kto zna jakies stronki z darmowymi dzwonkami itp.
Do Sony Ericssona lepszej darmowej strony nie ma fakt faktem ze dzwonki srednie i gry tez ale Motywy i Tapety rewelacja....
www.lasyk.com wybierasz swoj telefon tzn model Se i sciagasz co chcesz
dzieki,mam pytanko do ciebie i do posiadaczy SE k750i, czy u was sa filmiki po 30 sekund czy nie ograniczone, jak nie to gdzie moge to przestawic zeby byly nie ograniczone z gory thx
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Uzywa ktos Nokii 2600? Za 2-3 dni bede w jej posiadaniu i do tego czasu chetnie zapoznam sie z opiniami.
Jest ktos w posiadaniu kabla do przesylu danych?? Plytke z dzwonkami mam i musze zrzucic na telefon.
Jest taka ekstra strona o komórkach www.telepolis.pl
Wejdz na nia, tam jest mnóstwo informacji , komentarzy i stron z których mozna sciagnac za darmo muze albo tapetki
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Dla mnie tez rewelacja, poprostu jest zajebisty ,kto zna jakies stronki z darmowymi dzwonkami itp.
Do Sony Ericssona lepszej darmowej strony nie ma fakt faktem ze dzwonki srednie i gry tez ale Motywy i Tapety rewelacja....
www.lasyk.com wybierasz swoj telefon tzn model Se i sciagasz co chcesz
dzieki,mam pytanko do ciebie i do posiadaczy SE k750i, czy u was sa filmiki po 30 sekund czy nie ograniczone, jak nie to gdzie moge to przestawic zeby byly nie ograniczone z gory thx
Niewiem co jest tego przyczyna znam ten Telefon Bardzo dobrze i Filmiki nagrywam ile chce do póki pamięc starcza...a ty masz tak ze 30 sec tylko to w takim razie dziwne niewiem do kogo sie z tym zglosic jezeli sam nie znajdziesz w ustawieniach... ale tego raczej tam nie ma...Pozdro
P.s nie chcesz moze sprzedac sluchawek do niego bo moje sa uszkodzone??!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763368145 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.