| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: wojna z Irakiem - 25/03/2003 13:54
nie zartuje mowie powaznie, Saddam nie zabija niewinnych ludzi, najwyzej wydaje polecenie i nie niewinnych tylko tych co na to zasluza (w jego przekonaniu). A busz zrzucajac bomby na miasta to nie zabija cywili? gdyby nie weszli sila to by im sie nic nie stalo. Co chca swoje rzady wprowadzac sila tam jest inna kultura i to nie przejdzie.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wojna z Irakiem - 25/03/2003 19:17
ehhh... juz myslalem ze ic nie bede pisal nic w tym temacie. Na innym forum (forum.battlenet.pl) wypowaidalem sie w topicu (ma 10 stron) i tam argumenty zwolennikow ojny sie powtarzaly (a co za tym idzxie kontrargumenty przeciwnikow rowniez). Jeszcze tutaj te same argumenty, nie chce mi sie pisac ciagle tego samego, myslalem ze nie napisze wiece tutaj juz. Jest tylko jedna rzecz - zdjecia z al-jazeery. Naprawde okropne. http://www.aljazeera.net/news/arabic/2003/3/3-22-26.htm
No i niech teraz wszyscy zwolennicy wojny zacheceni obrazkami, przekonani jaka to wspaniala przygoda, pakuja manatki i wyruszaja do Iraku pomagac amerykanom w agresji. Moze skoncza jak ten pan z rozwalana glowa (czego nikomu nie zycze!). Z powodow ktore wczesniej napisalem nie wypowiadam sie wiecej w tym topicu, chyba ze beda jakies nowe argumenty or smth
|
Ziiimny jaaak polodowcowy glaaaz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wojna z Irakiem - 25/03/2003 21:12
> widze ze mamy tu zagozelego zwolennika rezimu sadama husajna jak ci sie tak to
> podoba to czemu nie wypierdalasz do iraqu jako zywa tarcza ...co za debil
kurwa Celcjusz sam wypierdalaj. Nikt cie za poglady odmienne nie wyzywa, a ze lubisz byc oszukiwany to twoja sprawa. Zajrzyj do histori Iraku to sie moze czegos dowiesz. Pytam kto dal buszowi prawo do ingerowania w sprawy innych krajow co? a ktory kraj bedzie nastepny? ale widze ze ty patrzysz tylko tu i teraz a nie co bylo i co bedzie. teraz sobie amerykanie przypomnieli ze 15 lat temu zagazowano wioske Kurdow ( przy poparciu i zezwoleniu USA a teraz odwracaja kota ogonem) a co przez tyle lat to im pasowalo?
ale chuj widze ze niema sensu dystutowac
z mojej strony EOT
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wojna z Irakiem - 26/03/2003 14:13
> Ja słyszałem, że 4 tys. I to jest mało ?? Znakdź mi robotę za 4 tys za miecha
Ja czytalem gdzies (chyba w Newsweeku) ze zarabiaja normalnie 1000-1500 zł + 1000-1500 $ za wojne.
W sumie jak na takie narażanie życia to dużo nie jest. W dodatku to są elitarne jednostki.
> http://www.aljazeera.net/news/arabic/2003/3/3-23-23.htm
sceny sa bardzo drastyczne, propaganda.
a wlasciwie to byly bo od rana strona nie dziala. czyzby jakis Tomahawk wlecial im w serwer ?
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wojna z Irakiem - 26/03/2003 18:43
> Nie Tomahawk tylko podobno jakis nowy rodziaj pociskow totalnie paralizujacych wszelka lacznosc itp
To bomby grafitowe. Jednak slyszalem ze nie chca ich uzywac bo by mogli zrazic ludnosc do siebie, a tego nie chca (brak pradu, etc -> ludnosc by sie wkurzala -> staneli by przeciwko USA, a USA liczy na to ze ludnosc sie zbuntuje przeciw Saddamowi)
--
troche humoru z saddamem:
Saddam from Iraq
Time to bomb Saddam
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: wojna z Irakiem - 26/03/2003 18:53
A ja juz w sumie nie wiem co mam o tym myslec...ostatnio znalazlem w pewnej gazecie taki oto artykul "AMERYKANSKA SUPERBOMBA-Gigantyczny, wazacy prawie dziesiec ton ladunek wybuchowy nazwany "matka wszystkich bomb". zdetonowali amerykanscy zolnierze w bazie wojskowej na Florydzie. Potezna eksplozja wywolala efekt podobny do lekkiego trzesienia ziemi, a wielka chmure pylu, przypominajaca z wygladu "atomowy grzyb" bylo widac z odleglosci kilkudziesieciu kilometrow.Cala akcja zostala sfilmowana, a nagranie przekazanie dziennikarzom po to, aby swiat dowiedzial sie o sile nowej broni.."..nie wiem moze zle zrozumialem ten artukul ale o ile sie nie myle to wlasnie o bomby podobnego typu toczy sie wojna...GLUPOTA!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: wojna z Irakiem - 07/04/2003 21:16
Tego husajan powinni rozjebac już dawno . To despotyczny psychicznie chory pedał . Jestem całkowiciie za wojna . Teraz w Iraku bedzie normalbne i demokratyczme państwo jak resztra świata . Teraz do pacyfisto a co powiecie na to ze husajn zabija swoich ludzi bez zadnych konsekwencji i uzywa przeciwko nim broni chemicznej kim on jest ze moze nie ponosic za to konsekwencji ??
AMWERYKANIE POWODZENIA !!!! JESTEM Z WAMI !!!
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
Odp: wojna z Irakiem - 07/04/2003 21:49
Oczywiście, że Husajna powinno się rozpierniczyć. Tak samo, jak Busha. Postawiłbym ich obu w ringu i niech się nawzajem zagryzą, a jak któryś by przeżył, to poprawić mu rakietą Scud.
A komu Husajn zawdzięcza władzę? STANOM ZJEDNOCZONYM, wychowali go podobnie jak Bin Ladena a teraz zbierają owoce, gdyż człowiek inteligentny (obu, i Husajna i Bin Ladena za takich uważam) pozwoli sobą sterować tylko do momentu, aż z cudzą pomocą będzie na tyle silny, aby móc realizować własne cele.
Czy równie mocno bylibyście za wojną, gdyby Bush stwierdził "Ten i ten polityk w Polsce mi się nie podoba. Ma ustąpić, a jak nie, to rozpierdzielimy wam kraj"?
Wojna dla zachowania pokoju to jak pieprzenie się dla zachowania dziewictwa.
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: wojna z Irakiem - 07/04/2003 22:10
-panie bush czy ma pan dowody na to ze husajn ma bron masowego razenia? - alez oczywiscie, zachowalismy pokwitowania...
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|