Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 04/03/2015 16:58
Według mnie dobrze, że tego rabatu nie ma, 5% w kebabie, który jest po 9 zł to trochę śmiech a nie zniżka. Rozumiem jakby za pokazanie biletu z poprzedniego meczu, albo karty kibica była extra porcja mięska czy coś, kebab w smaku super, ale marketingowo słabo stoicie
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 23/04/2015 21:47
Wszyscy kibice którzy przyjdą do nas do Kebaba w dniu meczu z Górnikiem i będą mieli przy sobie bilet z meczu Cracovia - Pogoń otrzymają 15% zniżki na całe menu.
zróbcie tylko cenę jakoś za 12-15 zł, to sobie chociaż trochę dorobicie. natomiast nieoficjalnie na forum i pocztą pantoflową puście cynka, ze dla kiboli z karta cena będzie normalna, czyli 9 PLN czy ile on teraz kosztuje i będzie kurwa zajebiście;]
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 22/06/2015 01:06
Planujecie mieć dłużej otwarte w weekendy wakacyjne? Dziś po 21 skończyły się koncerty na azoty arenie, chcieliśmy zjeść dobrego kebaba i trzeba było cisnąć do raba niestety
Planujecie mieć dłużej otwarte w weekendy wakacyjne? Dziś po 21 skończyły się koncerty na azoty arenie, chcieliśmy zjeść dobrego kebaba i trzeba było cisnąć do raba niestety
Jeszcze decyzja co do godzin otwarcia w wakacje nie zostala podjeta.
Sa dwa pomysły od ppniedzialku do piatku 12-22 i sobota niedziela zamknieta ( wyjatek jak sa mecze. )
Lub normalnie poniedzialek czwartek 10-18 i piatek 10-22 i sobota 12-22.
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 16/07/2015 15:41
Witamy juz od najbliższego poniedzialku zacznie obowiązywać promocja dla wszystkich posiadaczy karty kibica. A jiz od soboty rusza konkurs na typowania meczy Pogoni do konca rundy.
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 22/07/2015 11:39
Kacper ogarnijcie surówki, bo zaczynacie się robić jak kebab na wernyhory, kiedyś poziom, potem się spieprzyło, u was tak samo teraz dużo mięsa i za to plus, ale ostatnio surówka to sama wysuszona kapusta i plaster pomidora, dlatego ja na jakiś czas zmieniam kebaba, bo jak zobaczyłem mój kebab talerz po dowozie, frytki, mięso - super i patrze jeden plasterek pomidora i wysuszona kapucha to aż mi sie słabo zrobiło. Tak właśnie upadają kebaby, kiedyś dawaliście troche marchewki, kapusty czerwonej, cebulke, a teraz lipa
Ostatnio edytowany przez: Owczarek, 22 lipca 2015, 12:44 [1 raz(y)]
Kacper ogarnijcie surówki, bo zaczynacie się robić jak kebab na wernyhory, kiedyś poziom, potem się spieprzyło, u was tak samo teraz dużo mięsa i za to plus, ale ostatnio surówka to sama wysuszona kapusta i plaster pomidora, dlatego ja na jakiś czas zmieniam kebaba, bo jak zobaczyłem mój kebab talerz po dowozie, frytki, mięso - super i patrze jeden plasterek pomidora i wysuszona kapucha to aż mi sie słabo zrobiło. Tak właśnie upadają kebaby, kiedyś dawaliście troche marchewki, kapusty czerwonej, cebulke, a teraz lipa
Przyjmujemy uwagi do serca i obiecujemy poprawe z naszej strony. Pozdrawiamy i do zobaczenia
Odp: GOOL KEBAB ul. Mickiewicza 68 - 24/08/2015 15:57
Nasi drodzy klienci informujemy że od 7 września pracujemy juz od godziny 10:00 do 22:00 codziennie, tylko w niedziele będzie zamknięte. W tych samych godzinach będzie funkcjonował nasz dowóz. Zapraszamy Gool Kebab ul. Mickiewicza 68
Ja co prawda jadłam ostatnio pierwszy raz Kebaba na dowóz z GOOL KEBAB ale sobie chwalę,był bardzo dobry,mięsa sporo,bułka świeżutka,surówka teź,będę zamawiać napewno jeszcze nie raz,wiadomo jednak ,że każdy może ocenić inaczej,jednemu będzie smakowało,drugi znajdzie coś o co można się będzie przyczepic.Mi smakowało.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.