"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
mam nadzieję, że to tylko na meczach RPA i mam tez nadzieję, że ta "moda" nie przeniesie się na inne kontynenty i nie będzie atmosfery jak na skokach narciarskich.
na pewno nie tylko na meczach RPA to bedzie... niestety obawiam sie ze w mniejszym stopniu bedzie na wszystkich spotkaniach a na meczach druzyn Afrykanskich bedzie taki rozkurw jak dzisiaj :[
zajebisty sposob dopingu napierdalaja Ci takimi rurami ze masz ochote wszystkich powystrzelac
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/06/2010 17:58
Przy okazj meczu...Jak usłyszałem, że to ten arbiter, który miał nam sędziować finał PP to zdębiałem i emocje powróciły...kolejny dowod na to ze pzpn musiał wziąć sprawy w swoje ręce..."małeeeeek......!!!!!"
P.S sorry za offtop
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/06/2010 18:11
to byl ten sam sedzia? kurwa on popelnil chyba jeden blad przy roznym gdzie ciezko bylo zauwazyc ktory z zawodnikow ostatni dotknal pilke, malek mu moze korki pastowac co najwyzej -_-
wracajac do meczu troche szczesliwie uratowany ten remis, mam nadzieje ze w nastepnych meczach Meksyk lepiej rozlozy sily, bo po zywej grze przez pierwsze 30 minut potem grali na stojaka
Trabki beda rozkurwiac na wszystkich meczach gdyz nie poleciało duzo osob do Afryki a bambusy beda wszedzie.
"RPAńczycy" kupili tylko 40tys biletow z puli >2mln przeznaczonych dla nich takze mysle ze inni z afryki kupili jeszcze mniej (skoro pisza ze miedzy panstwami transport samolotowy dziala tylko przez polaczenia kraj-Europa-RPA) zatem badzmy dobrej mysli ze po 3 meczach grupowych trabki ucichna
zonk ze ten czlowiek mial sedziowac final PP a zamiast niego dali tego idiote malek przy tym dzisiejszym jest "prawie"
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/06/2010 18:22
ManeS, tak, to dokladnie ten sam sędzia: 2 artykuły
co do meczu to od początku stawiałem na bramkowy remis, drużyny z Afryki zawsze szybkościowo lepiej się prezentują, dlatego przewidziałem ze bramkę jakaś strzelą. Co mieli to wykorzystali, w sumie brameczka cudo. A Meksyk niczego szczególnego nie pokazał, spodziewałem się więcej i że to RPA będzie musiala gonić wynik. Ale meczyk ogólnie na +.
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 11/06/2010 20:02
Ten Uzbecki sędzia 100 razy lepszy od naszego Małka "pedalskiego wałka" on miał sędziować finał ale dziwnym tropem po awansie naszej kochanej Pogoni do finału pojawiło się info że sędziować będzie Małek, dziwne co nie
Odnośnie tych łubuzeli, kurwica mnie brała nie dość że komentarz jak zwykle wysokich lotów i ich rozmyślanie przez 20 min. "czy tam był spalony" to jeszcze te dżwięki jakby chmara wkurwionych os wyleciała z ula by gonić frajera który zajebał miód
Natomiast mecz całkiem udany, jednak gospodarzom nie wróże sukcesu. Zero pomysłu na grę bramkarz wali lage pod bramkę Meksyku i tam Ciabalala z Lesotoyalamą coś tam kombinują. Bramkarz dobry jak tak dalej będzie bronił bez problemu załapie się do dobrego europejskiego klubu. Meksyk też bez rewelki z samym Dos Santosem daleko nie zajadą a mógł Aguirre powołać Jonathana Bramkarz wyróżniał się swoją wyglancowaną łysiną, pytam gdzie Ochoa (który podobno ma być najlepszym bramkarzem na świecie ?) Guillermo Franco dobry tylko w pojedynkach główkowych. Obrońcy też nie szczególnie a "Maza" Rodriguez to już wogóle tragedia.
Teraz trzymam kciuki za Urugwaj niech władują żabojadom z trójeczkę
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362008 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.